Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 8
dianocica spune:
donia jap jap. io ziceam ca tu ai mai slabit, nu el...io stiu ca ti seamana din ce in ce mai tare..dar nu la asta.. timp nu mai am. nu stiu cum dar...nu mai e...d doreste joc numai in 2, si e absolut exceptional. plus ca m am hotarat sa mai ies si eu din galeata, respectiv un pensat, o manichiura, toate home made la lumina televizorului cat doarme el (o ora jumate azi adunat...) acum are treaba alex la calc...deci nmu e timp de forum, domne, nici sa l tai....pupam apasat, ma duc sa vad la ce film sa adorm...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
adinazot spune:
Inca o zi cu febra,tare ma enerveaza ca trebuie sa dau antibiotic,dar nu am ce face de data asta.Azi nu a mai mancat asa bine ca ieri,slabut,dar sper sa treaca odata.Si Alessia are scaune moi,se poate de la antibiotic?
DONIA,si eu vreau ceva din starea ta de bine,asa o farama,ca mi-ar prinde bine,azi am fost f trista ...trece..
sunt rupta,fac un dus si la nani..pana imi da Ale desteptarea..
pupici minunatelor
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Inca o zi cu febra,tare ma enerveaza ca trebuie sa dau antibiotic,dar nu am ce face de data asta.Azi nu a mai mancat asa bine ca ieri,slabut,dar sper sa treaca odata.Si Alessia are scaune moi,se poate de la antibiotic?
DONIA,si eu vreau ceva din starea ta de bine,asa o farama,ca mi-ar prinde bine,azi am fost f trista ...trece..
sunt rupta,fac un dus si la nani..pana imi da Ale desteptarea..
pupici minunatelor
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Pupam fetita bolnavioara sa se faca bine cat mai repede.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Dbunny spune:
hihi m-ati facut sa-mi aduc aminte de-o petrecere de Halloween de acu 2 ani, am ras pe cinste. Eu eram vaduva neagra, si al meu barbat era schelet ambulant...www.flickr.com/photos/dbunny/1603739456/in/set-72157602477248465/" target="_blank">Poze ... Vremuri bune..
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
m_monique spune:
mai devreme ii citeam sotului din postarile despre halloween, iar el gandindu-se la dorinta mea de a slabi, mi-a spus ca pe 31 imi decoreaza casa cu retete si poze cu mancaruri.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Teutz spune:
Lavinia, foarte frumosi sunteti, mai!
Marani, si noi avem probleme cu nervii domnisoarei, care reactioneaza exact cum spui tu atunci cand nu-i convine ceva. Raman calma, incerc sa-i distrag atentia cu altceva, o iau in brate sau, uneori, pur si simplu o las sa-si exprime nemultumirea si, daca vede ca nu ii dau atentie, se calmeaza singura. Votat Bubamara! Bafta!
Dbunny, sanatate multa lui Dani! Super costumele voastre de Halloween de acu doi ani!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Ingeras, sa dea DD sa se termine totul cu bine, sa te intorci repede acasa si sa te refaci rapid!
Dayanara super filmuletul!
Kikineata, un dulce pentru Sara Maria si multa sanatate!
Flore, Alexia a avut pana acum de 5 ori rosu in gat, dar ne-a dat pediatra doar de doua ori antibiotic (o data tusea tare si am luat Ospamox, desi acum ma gandesc ca nu era nevoie, si alta data a facut febra peste 39 si ne-a dat Amoxicilina). In rest, tratamentul a fost cam acelasi: Panadol sau Calpol (ambele contin paracetamol), Ambroxol sau Eurespal (daca tuseste) si Vibrocil sau Pivalone (daca are muci). Sanatate multa!
Teutz spune:
Donia, canadienii care se plang de conditiile din spitalele de acolo ar lesina numai cand ar vedea conditiile din spitalele de la noi, d-apai sa mai stea si internati pe aici! flacaul dulce foc si domnisoara frumoaaaaasa!
Danita, foarte frumoase citatele!
Kokorina, eu ii fac Alexiei branza calcica si i-o dau cu banana sau cu iaurt si nu e inecacioasa, o mananca foarte bine.
Acs, felicitari pentru vestile foarte bune! Ma bucr tare mult ca Victoras e bine!
Dolores, e foarte bine ca l-ai putut alapta pe David 10 luni si jumatate! Bravo! Ziua Alexiei cred ca o vom serba in familie. Ii vom rupe turta, dar asta mai mult ca sa ne distram noi, ca nu sunt superstitioasa.
Teutz spune:
Ruxandra, si mie mi-ai lipsit!!!
Calina73, eu ii dau ficatel de la 8 luni si jumatate. Il fierb separat, in apa, si apoi il amestec in piureul de legume.
A_deju, bine ai revenit, bre!-ici multi pentru motan!
Alexandra
Adina, multa sanatatei printesei Alessia!
Imi cer scuze ca trimit mesajele pe bucati, dar imi merge netul ca o cizma si nu vrea sa-mi trimita mesaje mai mari, imi tot da eroare!
Noapte buna tuturor!
Teutz spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Stefan Cristian de Miki04
Marc de Dianarus
Andreea de Dorsilia
Sa fie sanatosi, norocosi si sa aiba parte numai de bucurii!