Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
shoshika spune:
Dianocica, multumesc! O sa ma abtin. Eu zic c-am inceput bine... Daca sunt avertizata inseamna ca o sa-mi mearga mai bine...
Dolores, of, nasol... Eu nu vreau sa trec prin zile crunte... Si uite-asa cred c-o s-o lalai... cine stie cat?!
Donia, ma bucur ca e mai bine Cristinel! Foarte mult!
Multumesc pentru info cu decalotarea. Ma calmez!
Versi si inspre mine un val de bine? Te rog frumos! Frumos, frumos de tot!
Foarte frumoase pozele! Si foarte frumos pe la voi. Vin si eu o tura...
Roxanica, of, ce naiba sa mai zic cu decalotarea asta? Eu tot citesc, tot intreb si tot degeaba. Ca nu stiu ce sa mai cred. Asa c-am hotarat: il las in pace. Atata timp cat el e ok...
Am o stare de tot rahatul!!! Nu intru in amanunte, dar e naspa rau! Poti face depresie postnatala dupa 10 luni?????!!!!!
Va pup! Noapte buna!
Sper sa fie mai bine maine...
Ktrinel spune:
io azi nu am fost la servici...am stat sa zac un pic :)... nu imi era asa de rau dar mi-am dat seama ca daca ma duc nu fac decat sa lungesc agonia ...si imi ajunge de o sapt...e seara si deja ma simt mult mai bine . maine, iar pe cai.
sunt intr-o stare buna, optimista...imi place toamna asta colorata ...Donia, si aici casele s-au impodobit de Halloween ...chiar ma gandeam daca sa o imbrac si eu pe Julia intr-un costum ceva...dar in seara aia o sa ies sa fac poze ...macar atat.
intr-un an am luat un dovleac sa il sculptam , dar peste noapte veveritza a facut pe artista ...si l-a cioplit ea ...intr-o forma demna de Picasso...asa ca nu ma mai incumet...
si eu vroiam sa fac aceeasi remarca referitoare la flori...sunt inca colorate si vii...peste tot...zici ca acum le=au plantat...are vecina niste trandafiri...maine ma duc sa ii pipai...sa vad daca nu cumva sunt de plastic.
ai observat ca iarba ramane verde, verde, chiar si sub zapada? nu se ingalbeneste, nu se usuca...e o minunatie.
sper ca toata lumea e mai bine, mai sanatoasa, mai voioasa....of, Adinazot, si voi? detectez absentze notabile, dar nu le mai enumar...
uite, puteti incepe ziua cu niste poze de toamna de la noi.
pt dianocica : intalnire
Donia spune:
Sunt atat de obosita... sunt franta! La pa-mant!
De abia astept sa ma pun in pat cu o carte, e atat de faina si eu dupa 2-3 pagini de abia imi mai tin ochii deschisi.
Fetele deprimate, vad ca v-ati inmultit...si adinazot si shoshika contagioasa depresia asta, pupici de la mine si... semn de ulcior n-am, asa ca luati cu paharul Sa treaca repede orice v-ar chinui. Si un mic sfat... nu suferiti in tacere, impartasiti, ca avem umeri largi, daca singure nu puteti sa duceti, poate mai luam si noi din povara. Uneori face bine si sa pui supararea in cuvinte, se mai elibereaza o parte de tristete.
a_deju, bine ai revenit!
Eu n-am inteles mare lucru din disparitia ta, doar ca Mihaila e vinovat, ceea ce mi se pare normal. Dar nu-ti fa griji pentru mine, recitesc maine si poate o sa am spor.
dianocica, eu am slabit? Sa stii ca in unele poze asa pare, mai stii? Nu m-am mai cantarit de vreo doua saptamani, poate merita o incercare. Daca am cu ce ma mandri te tin la curent. Tu? Te pregatesti sa te intorci la civilizatie? ce-i cu actiunile astea de improspatare? Tocmai cand vine iarna si incepe hibernarea... macar te mai poti acoperi cu haine.
Ktrinel, frumoasa toamna aveti si voi si fain de tot costumul de iarna al Juliei. Tot de la...?
Daca nu mergeti la colindat macar primiti copiii cu trick or treat? Da eu zic ca ar fi fain sa o imbracati si pe Julia, mereu am avut piticuti din astia care au venit la usa cu parintii, sunt tare draguti.
adinazot, sanatate Alessiei, of, ce de copilasi chinuiti!
Da, se poate ca scaunele moi sa fie de la antibiotic, e o reactie secundara comuna. Cristi a avut 3 scaune moi azi... nu e nimic iesit din comun ca numar, doar ca au fost moi.
Dbunny, ce costume reusite ati avut! Super! Se serbeaza si in Spania?
Teutz, despre voi nu ne-ai zis nimic sanatosi, voinici?
m_monique, cand eram in Romania nu-mi placea Halloween ca eu eram cu traditiile romanesti... Dar aici e frumoasa sarbatoarea asta, e la mama ei, e o traditie de-a lor... si devine si de-a noastra, ca avem copii care s-au integrat rapid, asa ca ne taram si noi dupa ei
Gata, va spun noapte buna, las ulciorul la indemana si daca aveti nevoie autoserviti-va.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
acs spune:
Buna dimineata!
Va invit la cafea!
O astept pe Marani cu revista presei, dar, pana atunci, ati auzit cu propunerea de lege prin care s-ar da mamelor, cu copii pana in 3 ani, bani pentru bone? Ce parere aveti? Vad ca de propunerea cu 85% din salariu pana la 2 ani (cea a Laviniei Sandru) nu se mai zice nimic. Asta cred ca a venit asa ca o alternativa, dar are ceva hibe (destul de mari).
Shoshica, eu cu decalotarea am lasat-o balta de mult, de cand am observat ca al meu Victoras era foarte incantat cand efectuam operatia: radea cu gura pana la urechi :).
Ktrinel, superba toamna in Canada. Asa as vrea sa ies la munte... numai ca se anunta ploi la sfarsitul saptamanii :(.
Calina, Victor mananca ficat de cateva luni (vreo 2): fiert si amestecat cu piureul de legume.
Donia ma bucur ca esti bine si ne dai si noua din optimismul tau! Imi face bine, chiar daca nu-s in butoi. Cand sunt copiii sanatosi nu-mi incap in piele de bucurie :) (si eu-s tot varsatoare). mamica optimista si copiii superbi
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Yagmur spune:
Neatza,
URA!! Am iesit din butoi si va multumesc mult ca ati aruncat franghia sa gasesc si eu drumul....
Insa la job la fel de stresant, mai ales ca dupa job am de alergat pentru cheful de maine, ptr inchiriat hainutze de Halloween... normal ca eu nu imi gasesc nimic ptr ca sint grasa ; dar am gasit ceva ptr Luca... nimic scary; va fi o gargaritza rosie, rosie....
Donia, ce bine sa imi incep dimineata admirand pozele voastre... pupici din containerul aproape inghetat (vezi... a ajuns starea de bine din Canada)
Roxanica, chiar nu stiu ce sa zic cu analizele voastre; eu as continua tratamentul si as face o pauza lunga pana sa mai repet analiza
Alexandra, cand veniti la Cluj? Nu mai am rabdare!!!
A-deju, bine ati revenit... nu ma mai speria cu 3 geamantane ca eu ma gandesc cu groaza cum voi ajunge eu la Buc, cu trenul....
Adina, sanatate multa frumoasei
Dbunny,eu nu vreau sa mai vad poze de anu' trecut de Halloween cand am fost bebe urias... si mi-a cazut scutecu'...
Lavinia, eu cum te am ratat pozele...vreau si eu sa le vad...
Na.. ca mai aveam de citit dar nu mai apuc...
Va pup pe fiecare in parte si revin eu mai incoloYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
dandusa spune:
quote:
Originally posted by m_monique
mai devreme ii citeam sotului din postarile despre halloween, iar el gandindu-se la dorinta mea de a slabi, mi-a spus ca pe 31 imi decoreaza casa cu retete si poze cu mancaruri.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
cu ce-ai aruncat in el?
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
simo29 spune:
Neata!
Va rog daca se poate niste sfaturi,pareri, etc...
De o saptamana si o zi ii dau la David: Nurofen si Eurespal- nu a facut deloc febra - mucii si tusea sunt la fel ca-n prima zi - oare ar fi cazul sa-i dau antibiotic ?(avem Ospamox)...O sun pe doctora de azi dimineata , inca n-am dat de ea.
Multumesc anticipat.
sarbatoritilor zilei!!!
acs spune:
Simo, eu nu i-as da antibiotic si as renunta la Nurofen (o saptamana de Nurofen mi se pare cam mult). Mucii si tusea nu trec asa usor. Poate-ti da doctorita altceva pentru tuse. Mergeti si la doctor cat de curand.
Multa santate!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
dandusa spune:
Am sosit sa distrug butoiul...,cit timp sint eu pe aici...sa nu mai aud de butoi...
s-o luam in ordine...,am doua metode noi de scos din butoi...
www.youtube.com/watch?v=G7uDXpZVIRg&mode=related&search=" target="_blank">prima
www.youtube.com/watch?v=1rAsoLm1Ges" target="_blank">a doua,se vrea a fi o dedicatie,asa ca va rog sa cintati cu noi,dansind in acelasi timp
daca nu merge asa...,inca doua metode...,mai satarete
www.youtube.com/watch?v=R92lwCOIjWI&mode=related&search=" target="_blank">prima
www.youtube.com/watch?v=TsIrHEFPXi4&mode=related&search=" target="_blank">a doua
sa va luati si copii la dans
si daca tot nu ati iesit din butoi...,stiu metoda cea mai cea...,va pun poza cu noua freza ...,va si vad cum va trageti una pe cealalta sa iesiti mai repede...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
a_deju spune:
baga poza danduso, nu mai sta, ca e grele... io mi-s doar pe marginea butoiului, inca mai stau si cujet "sa ma.. / sa nu ma...". si de-oi pica cumva, cu posterioru' meu fantastic cu tot, e de rau... ca blochez naibii iesirea :))
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"