Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Apropos de Halloween, ati auzit ca anul trecut, daca nu ma insel, s-a sinucis o femeie in SUA, s-a spanzurat de un copac in perioada Halloweenului si nimeni nu si-a dat seama, ba inca se opreau oamenii si ziceau "Ia uite ce reusita decoratiune!" S-au prins doar cand a inceput sa miroasa. Brrr...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Donia am vazut pozele. ce scump e cristinel. dar si roxana e o dulcica.
cand e Halloween?

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor....eu iar am ramas in urma de tot...nu mai ii fac fata energiei lui Mark....toata ziua vrea plimbare si nu oboseste deloc...culege tot de pe jos...mai nou aduna pietre si le arunca!
Si dupa atatea plimbari nu da deloc semne de oboseala...ba chiar mai vrea!
Ieri ne plimbam pe strada noastra si a trecut o caruta cu cai...a inceput sa faca si el ca si calutu si a luat-o la goana dupa cal...nu am putut sa il intorc inapoi....pana nu am ajuns calutul...!
Donia si Dianarus...bine ati revenit acasa....ma bucur ca puii sunt mai bine...sa treaca cat mai repede si sa fie sanatosi!
Marani...votat bubamara...
Dolores...apropo de tema zilei...la noi nu se practica motzul/turta....vom sarbatori ziua lui Mark acasa....multi copii....si inca ma mai gandesc la organizarea ei...poate fur ceva idei de la voi!
Yagmur...multi si nu te lasam noi la fundul butoiului!
Dbunny...sanatate lui Daniel..
Donia...doamne scump e Cristinel...este un luptator...bolnavior dar cu zambetul pe buze...si ma repet a nu stiu cata oara...sunteti o familie superba!
Kokorina...pupam toata familia si in special un pupic de la Mark pentru Sophia!
Asiza......am vazut pozele cu Denis....cat de mare a crescut blondutul...sper sa ne vedem in curand!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Donia

Apropos de Halloween, ati auzit ca anul trecut, daca nu ma insel, s-a sinucis o femeie in SUA, s-a spanzurat de un copac in perioada Halloweenului si nimeni nu si-a dat seama, ba inca se opreau oamenii si ziceau "Ia uite ce reusita decoratiune!" S-au prins doar cand a inceput sa miroasa. Brrr...

Mai fetelor, spuneti data..ca de-i pe 26 yo am nunta...nu de alta da' sa stiu cum sa ma imbrac...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor!
da, dianocica, si eu cred ca a mai slabit Cristinel de cand cu bolile astea. Nici n-a mai pus prea mult pe el in ultimele luni. Da ce-ai cu timpul? Ce ti-a facut? Te-ai apucat de curatenie, de gatit? Faci vreo prajitura?
m_monique, Halloween e pe 31 octombrie, o sa costumam copiii si unul din noi va merge la colindat, altul va sta acasa sa primeasca colindatori. E frumos aici.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:

tare faza.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

helou si pe fugus... is rupta in paishpe, sa-mi dati cu tastaturile in cap cand m-o mai manca pe mine de plecat in turneu cu capra (adulta...) :) citit rapid din urma, sanatate celor care au nevoie, pupici si galeti cu flori doritorilor si scuzeeeeeeee tuturor de plecat pe super-furis, din cauza de mihai si servici de mihai cu tot cu sedinte de doi lei jumate care nu se pot tine in alte parti mai omenesti decat targu ocna.. si cum mihaiul in general traieste intr-o alta dimensiune, mi se pare logic ca si calculele sa le faca intr-un sistem metric inca neinventat, rezultatul fiind (si tineti minte va rog): targu ocna e mai aproape privit din galati decat din constanta (..huh..???!!!???...). deci plecatus val-vartej, cu ce haine aveam pe noi (plus una bucata costum, cravata si sosete la asorteu.. si trei valize pt motan..), la galati dormit pe bucati care cum apuca, copchil relativ in crize... in fine, trecura, suntem din nou acasa (17 grade pe termometru la 5 minute dupa ce-am intrat, un 20 timid acu' cand va scriu..), urati-mi noapte buna, si pormit ca de maine imi dau drumu' la limba :)

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

alexandra, repeta-te, nu se supara nimeni Auzi ce alearga Mark, deodata cu calutii!

Gata somnul, a inceput scandalul. Pentru inceput a dat cu suzeta de pamant. Daca ma cheama ma duc. Drag mi-i cu voi, da' drag mi-i si cu el. Se ridica smecherul in picioare in patul mare si da ocol patului sa ajunga la jaluzele, e fascinat de ele. Dar asta doar cand sunt in pat cu el, altfel e prizonier in patutul de copilasi.
Da, ma duc, la jaluzele cu mine!

Mergi la inceput

Donia merci de info. pe aici nu e traditie de Halloween, chiar daca in ultimii ani am inceput sa importam tot felul de sarbatori. prin magazine am vazut figurine de ciocolata pt. Halloween.
la noi deja au aparut prin magazine mos craciuni de ciocolata si decoratiuni de craciun.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:

Mai fetelor, spuneti data..ca de-i pe 26 yo am nunta...nu de alta da' sa stiu cum sa ma imbrac...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

deci pana la urma cum te imbraci?

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput