Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ruxandra, ma bucur mult pentru conduita exemplara a conului Grigore, bravo lui!
Referitor la problema noastra, sa stii ca i-am sugerat dr. sa mergem la spital si sa ne ajute la recoltare o asistenta, ceva. Mi-a spus ca si acolo tot singuri va trebui sa ne decurcam, ca nu sta nimeni langa noi pana se hotaraste bebe sa faca pi...iar acasa avem alte conditii, confort, etc.Aiurea! Dar data viitoare voi insista sa mergem la spital.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Dayanara, la laboratoare chiar nu exista nici cea mai mica sansa sa ne ajute la recoltat. Sunt acolo "n" oameni cu probleme, cu borcanelul cu pi...sau si mai rau...numai sange se ia, in rest ...fiecare se descurca pe cont propriu.
Ruxandra, am uitat sa-ti spun de papa...Multumim, stam ceva mai bine. Accepta putintel si cu placere.

David al meu

Mergi la inceput

Donia, frumoasa lectie de optimism! Eu sunt o fire vesela,optimista, dar de cand a venit David pe lume parca sunt mult mai grijulie, mai ingrijorata, mai "ingrozitoare" poate???Sau doar ingrozita de boli si durere...
Despre scaune moi, sa stii ca si David face de cand ii dau antibioticul, dr. zice ca e normal. Macar acum poate manca banane cu nemiluita, ca tare-i plac!
Dbuny, sanatate multa blodutzului!
Shosica si noi stam tare prost la capitolul decalotare, cica ajungem sigur la interventia aia dupa 1 an, poate 2. Cand am ajuns odata la urgenta cu David, cu febra, a inceput sa ne reproseze dr aia de garda: "Asa, asa, nu-l decalotati si are fimoza. Si o sa va faca si infectii urinare!" Atunci, citind articolele puse de voi, anti-decalotare, mi-am zis:"lasa-ma-n pace, duoamna!!" Acum ma intreb oare-s io vinovata de presupusele infectii????

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, are dreptate Roxanica...scaunele moi sunt de la antibiotic. Nu-ti fa griji. Oricum e bine sa-i dai mancare adecvata sa tii din scurt "treaba".

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by Dbunny

Venim de la urgente, azi dimineata iarasi diaree d'aia cu muci.
Nu mai dam antibiotic, nu-i nevoie. Si SUPERDIETA. Numai orez, morcovi si piept de pui. Fructe: banana sau mar razalit. NU AVEM VOIE LAPTE DELOC!!

Multa sanatate lui Daniel.

Da eu nu mai pricep .. nu ziceati ca in Spania nu se mai recomanda regim pt diaree?? Ca in loc sa faca bine ar face rau..

Nu nu, nu la noi in musuroi...in Madrid! dayanara a patit-o si ea cu diarea si i s-a spus ca poate continua cu acelasi meniu...
Noi de cand nu punem botu pe laptic nici antibiotic n-am mai facut strop de diaree

Doniasi la Dani tot asa a inceput ai di griji cu amoxicilina..noi stam pe paracetamol si-i ok. Pediatrul mi-a zis ca mirosul urat e de la mucii care ajung in stomac...

Roxanica speram sa fie laboratoarele de vina, si sa nu aibe nika..nici o infectie pe nicaeri.

Dayanaraiti aduci aminte c-am pomenit de cerealele alea cu migdale si nuci? Poate si alea au inrautatit situatia cacacilului meu...i-am pus numa o lg intr-un bibe...am zis sa-ncercam..daca tot scrie pe ele ca-s ok de dat de la 6 luni. Ce face Ivanel ? E frig in Madrid?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calina73 spune:

buna,
fetelor,mamicilor va citesc mai mereu asa mai pe sarite dar mai imi bag si eu coada din cand in cand....picea mea Alice care e trecuta si ea la fulguleti de nov-dec. creste -creste ,si uite ca am ajuns si la o dilema desi sunt la bebe nr.2 ,Denisa are 4 ani si 4 luni si am uita cum si cand ii dau ficatel...deci intrebarea mea era :cum pregatiti ficatel pentru bb si daca in poate manca acum???
am sa pun si poze intr-o zi poate cat de curand va pup si astept niste pareri ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Acum ma intreb oare-s io vinovata de presupusele infectii????

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by calina73

buna,
fetelor,mamicilor va citesc mai mereu asa mai pe sarite dar mai imi bag si eu coada din cand in cand....picea mea Alice care e trecuta si ea la fulguleti de nov-dec. creste -creste ,si uite ca am ajuns si la o dilema desi sunt la bebe nr.2 ,Denisa are 4 ani si 4 luni si am uita cum si cand ii dau ficatel...deci intrebarea mea era :cum pregatiti ficatel pentru bb si daca in poate manca acum???
am sa pun si poze intr-o zi poate cat de curand va pup si astept niste pareri ....

http://community.webshots.com/user/calina73

eu ii dau copilului meu ficatel fiert in lapte si amestecat apoi cu piure de legume. am inceput sa-i dau ficatel de la 7 luni.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Inca un scaun moale... mirositor... dar nu miroase a infectie, si eu cred ca e de la antibiotic.

Noi am fost la plimbare... e o zi superba, calda, cu soare pe ici, pe colo, dupa cum ti-e norocul... foarte frumos. Unii vecini si-au pus decoratiuni de toammna si de Halloween, baloti de paie, ciuleti de porumb, dovleci de toate formele si marimile, sperietori, unul are un schelet atarnat de un pom...e haios! La altii e inca plin de flori, caci pe aici n-a fost prea frig, o placere sa circuli prin vecinatate.
Iacata si cateva poze recente.

Haualeu, l-am pus de cincisuteoptzecisisapte de ori la culcare, eu il culc regulamentar in patut cu suzeta in gurita, in 2 minute e in picioare vorbind Ba-ba-ba-ba--ba-ba! Da-da-da-da-da! Brrrrrr-brrrrr!si scuturand patutul. Cand ma duc la el e cu gura pana la urechi, suzeta in mijlocul camerei... si iar o luam de la capat.
Iar ma duc.
L-am pus si in sacul de dormit, ar trebui sa mearga.

roxanica, exact asa a patit fina mea cu finuta mica. La un lab. i-a iesit E-coli, la altul Proteus si la altul din nou E-coli. E o tampenie, contaminarea e la ei, posibil pentru ca nu isi sterilizeaza bine instrumentarul!
Eu as termina tratamentul inceput si as lua o pauza, tu trebuie sa te linistesti in primul rand. Nu poate sa fie o infectie atat de mare fara alte semne clinice sau de laborator. Ar trebui sa fie febra, stare generala proasta, examenul de urina ar trebui sa arate mai multe nereguli... Degeaba il duci la laborator sau la spital pentru proba de urina, daca vrei ceva cu mare acuratete (dar nici asta 100%!!!), atunci ar trebui sa ceri recoltare pe sonda urinara. Insa e un chin, eu nu as cere asta in mod constient si voluntar pentru copilul meu.
Tu stii foarte bine ca ii transmiti starea asta de anxietate si lui David, nu? Hai fii mai veseluta ca ai motive. Ai, da? Hai, nu-mi zici si mie vreo doua motive de bucurie? Sa ma bucur si eu cu tine.

Gata, a adormit, a functionat sacul de dormit. Cred ca asa ma culc si eu... doar ca imediat vine Roxana de la scoala si mi-e dor de ea, nu vreau s-o ratez.

a_dejuuuu! Cine stie unde e si cand se intoarce? Pai asa se pleaca? Fara un la revedere, mi-a facut placere (sau nu), fara ne vedem la anul (si la multi ani!)...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ooooooo priti tim puuuul
clipa aceasta minunataaa

si nu mai stiu mai departe...hai, mai, nu mi da si mie nimeni o ora...macar jumate...

donia e minunat cristinel. ai mai slabit un pic sau mi se pare mie?
roxanicooo daca te mai aud cu tampenii din alea scot biciul, da? l am lustruit..e pregatit..fii atenta!
katrinela mai pune si matalutza o data likul de la pozele cu betiveala, ca le am ratat din motive tehnice....pe julia am vazut o in costumasul roz. e beton. auzi, rezista la -x grade...pai pe ale noastre scrie maxim made in china...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput