meditatiile ma omoara !!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

offtopic, stie cineva unde gasesc procentajele cit plateste guvernul/statul/municipalitatea din salariile profesorilor si intretinerea scolilor?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

jenant..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, te referi la cifra care arata citi bani se cheltuie pentru fiecare elev sau ai nevoie de mai multe detalii? Te intereseaza un stat anume? Ca sint diferente destul de mari overall.
Pentru School District al nostru am gasit "operating cost" si "instructional cost", poate ca o fi vreun site care le despica si pe astea.
Incearca la www.nces.ed.gov - National Center for Education Statistics.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by Edip

jenant..

Vecine, ce ti se pare jenant? se fac si pe meleagurile noastre meditatii (nu m-a dat tata la meditatie si uite vorbesc limba de lemn )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Llaura

quote:
Originally posted by Edip

jenant..

Vecine, ce ti se pare jenant? se fac si pe meleagurile noastre meditatii (nu m-a dat tata la meditatie si uite vorbesc limba de lemn )

Faleu, deci daca iei meditatii intri la liceu si daca nu iei ajungi prof universitar, hait, bine ca-ti aflai reteta, ca de cand ma chinuiez.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Salut vecinica!!! cum zici ca e cu limba?? sa vezi aici de tabla daca nu iti place de lemn:) ma uit asa si compar si spun iar jenant...si stii si tu despre ce e vorba. dar sa lasam pana la urma oamenii in pace ca sunt problemele lor... apropos.. am auzit ca la calgary daca nu faci meditatie nu pupi UofC....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Edipam auzit ca la calgary daca nu faci meditatie nu pupi UofC....

da, si eu am auzit asta, si nu numai, da' cica daca nu termini U ofC si totusi traiesti in C. garantat esti ratat, te pun canadienii la munca de stampede rodeo mintenas

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

In Scandinavia toate scolile sint gratuite, incl universitatile si nu exista moda cu meditatii. Cine vrea sa invete o face foarte bine la scoala si daca nu ma insel scoala ofera si ore suplimentare pentru cine are nevoie de ajutor in plus. Cel putin cind mergeam eu la facultate aici puteai merge la seminarii suplimentare daca aveai nevoie. In rest aveam ore de exercitii, la mate mai ales, unde puteai intreba orice.
Asta ca sa arat ca nu in toate tarile "civilizate" se platesc bani grei ca sa mearga copiii in scoli bune, cum spunea cineva.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da, acolo se plateste altfel, prin sistemul de impozitare.
In Romania impozitul e 16%, flat.
In Suedia cat e?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Da, acolo se plateste altfel, prin sistemul de impozitare.
In Romania impozitul e 16%, flat.
In Suedia cat e?

Adina + Olivia Q1.04

Impozitul este dublu dar mie mi se pare mult mai corect asa. In felul asta toti copiii au sanse egale in viata, nu numai cei cu parinti avuti. Plus ca prefer sa platesc impozit dar sa stiu ca ai mei copii au viitorul in fata, sa faca si sa devina ce vor, fara sa ma stresez ca sa mearga la scoala X sau sa ia meditatii la profesorul Y.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput