meditatiile ma omoara !!!!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Zic sa scrie civilizat si sa intelegi...imi pare dubios sa dai note la matematica pentru alinierea in pagina..

dar daca te intrebi ce cifra a facut, 1 sau 2, 3-ul seamana cu un 2 neterminat, iar 7-le cu un semn de intrebare...ce faci? mai bine sunt atentionati acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

ciudat sau nu...se scad puncte pentru aspectul lucrarii indiferent la ce materie este acea lucrare.deci cand este vorba de un examen important este pacat de lucrarea facuta bine dpdv al continutului informatiilor daca aceste sunt scrise cu picioarele cum ii spun eu baiatului meu. poti pierde un loc la un liceu bun (in cazul fiului meu)din cauza uni punct pierdut din cauza scrisului.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by elyda

ciudat sau nu...se scad puncte pentru aspectul lucrarii indiferent la ce materie este acea lucrare.deci cand este vorba de un examen important este pacat de lucrarea facuta bine dpdv al continutului informatiilor daca aceste sunt scrise cu picioarele cum ii spun eu baiatului meu. poti pierde un loc la un liceu bun (in cazul fiului meu)din cauza uni punct pierdut din cauza scrisului.

dana

Si invers, daca e scris frumos, ingrijit, dar ai scris numai prostii esti punctat in plus?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:

dana

Si invers, daca e scris frumos, ingrijit, dar ai scris numai prostii esti punctat in plus?

de unde ai tras concluzia asta,ca recitind ce-am scris mai sus ...eu nu cred ca este chiar asa de greu de inteles.am spus ca LUCRAREA FACUTA BINEDPDV AL INFORMATIILOR...deci...nu inteleg ce-ai vrut sa spui...

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:

atunci cand aveam eu baiatul cel mare in clasele mici nu mi-a trecut prin cap sa faca meditatii la caligrafie.scrie fffffffffffffurat si are mult de pierdut din aceasta cauza.este f inteligent ,invata f bine ,DAR...din cauza scrisului are numai de pierdut .se intampla ca profesorii sa-i spuna ca nu pot citi ce a scris din cauza ca scrie f urat! are puncte scazute din cauza scrisului sau indescifrabil .mi-e groaza ca urmeaza in vara examenul de capacitate si sigur i se vor scadea puncte din cauza ca scrie urat.deci...daca as avea acum ocazia sa fie in clasele mici ...as fi de acord cu meditatii la caligrafie.pana atunci face meditatii la romana si matematica ,deci din punctul meu de vedere meditatiile sunt necesare atunci cand preced un examen important .

dana

Care examen de capacitate?
Nu se mai da!
Nu?

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

nu se mai da examen dar tezele nationale cu subiect unic tin loc de examen.deci...tot aia este ca subiectele vin de la minister si sunt aceleasi materii ca la examenele de pana acum.nu este nicio diferenta pentru copii din clasa a VIII-a.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by cl

quote:
Originally posted by tora97

quote:
Originally posted by cl

quote:

hei, oameni buni, transformati subectul intr un subect demn de ZZ, fara suparare... ca de pe la pagina 14 nu se mai pomeneste nimic despre scoala, meditatii si alte asemenea...

am citit polemica voastra cu/vis a vis de postarea lui xio... si tot nu inteleg care i problema sau unde i legatura cu meditatiile!!!

pupicei grasunei...

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Ce spuneai de meditatii, ca n-am inteles? Vrei sa mai repeti inca o data? Multumesc frumos .

regret ca interventia mea de a linisti spiritele, te a suparat... de fapt regret faptul ca te dovedesti a fi o persoana agresiva, dar probabil ai si tu problemele tale....

si pentru a ti face aceasta placere, voi raspunde si topicului... nu, nu sint de acord cu meditatiile, pentru o indrumare, da.. insa meditatiile a la long (nu stiu cum se scrie expresia, de aceea scuzati mi ignoranta..) din punctul meu de vedere nu ajuta mare lucru, cu atit mai mult cind copilul este lenes, neconstientizind cit de cit efortul depus de parinti

in plus, noul sistem educatilonal, cel in care se iau in considerare mediile generale din anii precedenti imi pare un sistem de incurajare a acestor practici

sa auzim de bine

PS. Inca o data cl, te roooooooooog sa ma scuzi, nu am vrut sa ti trezesc spiritul razboinic

Daca asta e agresivitate eu is papa de la Roma!!! LOL! Vrei sa-mi boldezi si mie cuvintele agresive, te rog? Multumesc frumos!
Caracterizarile(auto) te rog sa le pastrezi doar pentru tine. Iti permiti cam multe, doamna. Ti-am vorbit civilizat, vorbeste-mi civilizat! Si pentru asta ai de la mine un biloi mare, negru, ca e atac la persoana in toata regula! Eu nu cred ca te-am atacat. Si inca ceva: daca eu te-as fi caracterizat asa, mi-e groaza sa ma gandesc ce mi-ai mai fi putut spune. Nu ti-am atras atentia decat ca nu ai postat absolut nimic la subiect, in timp ce tragi pe altii de maneca (in calitate de ce????). Stii tu, chestia cu paiul din ochiul altuia ... Daca vrei sa ma combati, nu ai decat, dar CIVILIZAT!!!! Sper ca am fost explicita, da? Iar daca tu crezi ca daca postezi la subiect, imi faci mie placere, ha, iti faci iluzii de pomana. Mi-e absolut indiferent, pricepi? In rest, sanatate si noroc!

PS Nu ai vrut sa trezesti spiritul razboinic, dar ma faci persoana agresiva! Oare de ce? LOL!!!

Oricum, nu ai reusit decat sa ma faci sa ma amuz. Copios, recunosc!

Nu mai comentez, ca nu are sens.
PPS Multumesc frumos pentru grija ta pentru persoana mea. Imi pare rau, dar stii, chiar nu am probleme .

Distratul asta, cand faci spume la gura, se numeste altfel...
Si cand iti pare si rau ca nu ai probleme...e clar!
Banuiesc ca te-am distrat si eu.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Zic sa scrie civilizat si sa intelegi...imi pare dubios sa dai note la matematica pentru alinierea in pagina..

Se puncteaza si scrisul, nota d la bac de exemplu conteaza la unele materii si pacat sa fie scazuta doar pt. ca acel copil scrie urat si nimeni nu intelege.

Pe de alta parte mi se pare normal a invete sa scri nu neaparat frumos , dar macar sa fie citet.
Si noi la facultate am primit niste semi-cursuri de la un asistent din care nu am putut invata ca nu intelegeam absolut nimic.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Rufus

quote:
Originally posted by cl

quote:

quote:
Originally posted by cl

quote:

hei, oameni buni, transformati subectul intr un subect demn de ZZ, fara suparare... ca de pe la pagina 14 nu se mai pomeneste nimic despre scoala, meditatii si alte asemenea...

am citit polemica voastra cu/vis a vis de postarea lui xio... si tot nu inteleg care i problema sau unde i legatura cu meditatiile!!!

pupicei grasunei...

Ce spuneai de meditatii, ca n-am inteles? Vrei sa mai repeti inca o data? Multumesc frumos .

regret ca interventia mea de a linisti spiritele, te a suparat... de fapt regret faptul ca te dovedesti a fi o persoana agresiva, dar probabil ai si tu problemele tale....

si pentru a ti face aceasta placere, voi raspunde si topicului... nu, nu sint de acord cu meditatiile, pentru o indrumare, da.. insa meditatiile a la long (nu stiu cum se scrie expresia, de aceea scuzati mi ignoranta..) din punctul meu de vedere nu ajuta mare lucru, cu atit mai mult cind copilul este lenes, neconstientizind cit de cit efortul depus de parinti

in plus, noul sistem educatilonal, cel in care se iau in considerare mediile generale din anii precedenti imi pare un sistem de incurajare a acestor practici

sa auzim de bine

PS. Inca o data cl, te roooooooooog sa ma scuzi, nu am vrut sa ti trezesc spiritul razboinic

Daca asta e agresivitate eu is papa de la Roma!!! LOL! Vrei sa-mi boldezi si mie cuvintele agresive, te rog? Multumesc frumos!
Caracterizarile(auto) te rog sa le pastrezi doar pentru tine. Iti permiti cam multe, doamna. Ti-am vorbit civilizat, vorbeste-mi civilizat! Si pentru asta ai de la mine un biloi mare, negru, ca e atac la persoana in toata regula! Eu nu cred ca te-am atacat. Si inca ceva: daca eu te-as fi caracterizat asa, mi-e groaza sa ma gandesc ce mi-ai mai fi putut spune. Nu ti-am atras atentia decat ca nu ai postat absolut nimic la subiect, in timp ce tragi pe altii de maneca (in calitate de ce????). Stii tu, chestia cu paiul din ochiul altuia ... Daca vrei sa ma combati, nu ai decat, dar CIVILIZAT!!!! Sper ca am fost explicita, da? Iar daca tu crezi ca daca postezi la subiect, imi faci mie placere, ha, iti faci iluzii de pomana. Mi-e absolut indiferent, pricepi? In rest, sanatate si noroc!

PS Nu ai vrut sa trezesti spiritul razboinic, dar ma faci persoana agresiva! Oare de ce? LOL!!!

Oricum, nu ai reusit decat sa ma faci sa ma amuz. Copios, recunosc!

Nu mai comentez, ca nu are sens.
PPS Multumesc frumos pentru grija ta pentru persoana mea. Imi pare rau, dar stii, chiar nu am probleme .

Distratul asta, cand faci spume la gura, se numeste altfel...
Si cand iti pare si rau ca nu ai probleme...e clar!
Banuiesc ca te-am distrat si eu.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

evident. ca doar n-o sa ma consum din cauza voastra! rufus, ma asteptam ca tu sa raspunzi, in locul torei . spume la gura! lol! ce limbaj elevat! respectele mele, domnule! uite un biloi si pentru tine . vad ca voi atacati in familie (de fapt, e admirabil cum ai sarit tu in ajutorul nevestei). e sportul vostru preferat? e greu sa combateti idei si nu persoane? de fapt, ce v-a iritat asa de mult? am boldat postarea mea initiala, care v-a inflamat rau de tot. imi spuneti si mie unde v-am jignit eu, de mi-ati sarit asa la beregata? v-am boldat si atacurile voastre, ca poate nu stiti ce inseamna asta. in rest, toate cele bune si un IGNOR mare de la mine, pentru amandoi! nu-mi pierd timpul cu cei care practica un astfel de limbaj!

la subiect:
Xio, da, asa e, trebuie sa scrie citet. Si scrisul se formeaza in primii ani de scoala. Dar cand sunt multe teme, intervine graba, literele incep sa se ascuta si s-a cam terminat. Insa la caligrafie chiar nu ma incumet sa-mi meditez copilul, dar de gandit, mi-a dat, trebuie sa recunosc. O sa incerc sa vorbesc cu doamna lor, poate le introduce o jumatate de ora de caligrafie pe saptamana.
Xio, o mica curiozitate, nu e obligatoriu sa-mi si raspunzi. Tu esti la o facultate de stat sau particulara? Pentru admiterea la facultate si bac nu ai facut absolut nici o meditatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

"de fapt, ce v-a iritat asa de mult? am boldat postarea mea initiala, care v-a inflamat rau de tot."

Vezi, puteai sa incepi cu intrebarea asta, fara sa te agiti...Tora a indraznit sa va roage sa nu va abateti de la subiect, este unul care intereseaza, nu numai pe cea care l-a postat. Sigur, nu-i moderatoare, dar daca un moderator v-ar fi rugat acelasi lucru, ce i-ai fi spus? Probabil nimic. Asa, ai considerat ca un "misto" e de bun augur: in rugamintea Torei nu era nici o vorba de subiect, era doar un indemn. Cum de si-a permis?
Restul...in nota ta obisnuita. Nimic nou.
Cred ca ar trebui sa-ti dai seama ca, nefiind forumul tau privat, iesirile tale pot fi taxate, individual sau in gasca, si asta se si intampla.
Si nu-mi spune ca nu-ti place...degeaba ii acuzi pe altii, disputele iti fac placere.

Mergi la inceput