meditatiile ma omoara !!!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Depinde. Daca e un hobby pentru copilul respectiv? Poate vrea sa invete sa scrie cu floricele...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

vezi ca la asta nu m am gandit?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anella spune:

Corinadana,scuze daca am inteles gresit si de altfel e cumva explicabil pentru ca in viata mea n am auzit de meditatii la caligrafie.
Scuze si celorlalti pentru ca"am irosit doua pagini degeaba".
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

quote:
Originally posted by cl

quote:
Originally posted by tora97

hei, oameni buni, transformati subectul intr un subect demn de ZZ, fara suparare... ca de pe la pagina 14 nu se mai pomeneste nimic despre scoala, meditatii si alte asemenea...

am citit polemica voastra cu/vis a vis de postarea lui xio... si tot nu inteleg care i problema sau unde i legatura cu meditatiile!!!

pupicei grasunei...

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Ce spuneai de meditatii, ca n-am inteles? Vrei sa mai repeti inca o data? Multumesc frumos .

regret ca interventia mea de a linisti spiritele, te a suparat... de fapt regret faptul ca te dovedesti a fi o persoana agresiva, dar probabil ai si tu problemele tale....

si pentru a ti face aceasta placere, voi raspunde si topicului... nu, nu sint de acord cu meditatiile, pentru o indrumare, da.. insa meditatiile a la long (nu stiu cum se scrie expresia, de aceea scuzati mi ignoranta..) din punctul meu de vedere nu ajuta mare lucru, cu atit mai mult cind copilul este lenes, neconstientizind cit de cit efortul depus de parinti

in plus, noul sistem educatilonal, cel in care se iau in considerare mediile generale din anii precedenti imi pare un sistem de incurajare a acestor practici

sa auzim de bine

PS. Inca o data cl, te roooooooooog sa ma scuzi, nu am vrut sa ti trezesc spiritul razboinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:

quote:
Originally posted by cl

quote:

hei, oameni buni, transformati subectul intr un subect demn de ZZ, fara suparare... ca de pe la pagina 14 nu se mai pomeneste nimic despre scoala, meditatii si alte asemenea...

am citit polemica voastra cu/vis a vis de postarea lui xio... si tot nu inteleg care i problema sau unde i legatura cu meditatiile!!!

pupicei grasunei...

Ce spuneai de meditatii, ca n-am inteles? Vrei sa mai repeti inca o data? Multumesc frumos .

regret ca interventia mea de a linisti spiritele, te a suparat... de fapt regret faptul ca te dovedesti a fi o persoana agresiva, dar probabil ai si tu problemele tale....

si pentru a ti face aceasta placere, voi raspunde si topicului... nu, nu sint de acord cu meditatiile, pentru o indrumare, da.. insa meditatiile a la long (nu stiu cum se scrie expresia, de aceea scuzati mi ignoranta..) din punctul meu de vedere nu ajuta mare lucru, cu atit mai mult cind copilul este lenes, neconstientizind cit de cit efortul depus de parinti

in plus, noul sistem educatilonal, cel in care se iau in considerare mediile generale din anii precedenti imi pare un sistem de incurajare a acestor practici

sa auzim de bine

PS. Inca o data cl, te roooooooooog sa ma scuzi, nu am vrut sa ti trezesc spiritul razboinic

Daca asta e agresivitate eu is papa de la Roma!!! LOL! Vrei sa-mi boldezi si mie cuvintele agresive, te rog? Multumesc frumos!
Caracterizarile(auto) te rog sa le pastrezi doar pentru tine. Iti permiti cam multe, doamna. Ti-am vorbit civilizat, vorbeste-mi civilizat! Si pentru asta ai de la mine un biloi mare, negru, ca e atac la persoana in toata regula! Eu nu cred ca te-am atacat. Si inca ceva: daca eu te-as fi caracterizat asa, mi-e groaza sa ma gandesc ce mi-ai mai fi putut spune. Nu ti-am atras atentia decat ca nu ai postat absolut nimic la subiect, in timp ce tragi pe altii de maneca (in calitate de ce????). Stii tu, chestia cu paiul din ochiul altuia ... Daca vrei sa ma combati, nu ai decat, dar CIVILIZAT!!!! Sper ca am fost explicita, da? Iar daca tu crezi ca daca postezi la subiect, imi faci mie placere, ha, iti faci iluzii de pomana. Mi-e absolut indiferent, pricepi? In rest, sanatate si noroc!

PS Nu ai vrut sa trezesti spiritul razboinic, dar ma faci persoana agresiva! Oare de ce? LOL!!! Oricum, nu ai reusit decat sa ma faci sa ma amuz. Copios, recunosc! Nu mai comentez, ca nu are sens.
PPS Multumesc frumos pentru grija ta pentru persoana mea. Imi pare rau, dar stii, chiar nu am probleme .

Imi cer scuze pentru off topic!

Revenind acum la subiect, la meditatii. Cred ca uneori sunt necesare. Copilul poate avea inclinatie catre ceva si poate si vrea sa acumuleze mai multe cunostinte. Atunci, de ce nu? S-a vorbit despre meditatiile la caligrafie. Of!!! Copiii au o groaza de teme. Mult prea multe, dupa parerea mea. Si dorinta lor este sa termine cat mai repede, sa le ramana timp si de altceva. Cine va avea de suferit? Scrisul! Ma uit si la fi-miu. Stau langa el si-i spun: scrie frumos. Si scrie primele cuvinte, apoi baga viteza si... nu cred ca e nevoie sa spun ce iese! Pot sa-i spun eu pana nu mai pot sa scrie frumos, rezultatul e nul! Cred ca parintii aceia au apelat la meditatii la caligrafie nu din lene, ci din exact motivele expuse de mine mai sus. Mai ales ca scrisul se deformeaza cu timpul si nimeni nu sta sa descifreze hielogrife. Trebuie insa sa recunosc ca-s tari, eu nu m-as fi gandit la meditatii la caligrafie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da voi cit scrieti de mina azi 2007 de va tot agitati cu scrisul caligrafic? Si de ce ma rog trebuie sa fie frumos scrisul...daca e urit ce are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

atunci cand aveam eu baiatul cel mare in clasele mici nu mi-a trecut prin cap sa faca meditatii la caligrafie.scrie fffffffffffffurat si are mult de pierdut din aceasta cauza.este f inteligent ,invata f bine ,DAR...din cauza scrisului are numai de pierdut .se intampla ca profesorii sa-i spuna ca nu pot citi ce a scris din cauza ca scrie f urat! are puncte scazute din cauza scrisului sau indescifrabil .mi-e groaza ca urmeaza in vara examenul de capacitate si sigur i se vor scadea puncte din cauza ca scrie urat.deci...daca as avea acum ocazia sa fie in clasele mici ...as fi de acord cu meditatii la caligrafie.pana atunci face meditatii la romana si matematica ,deci din punctul meu de vedere meditatiile sunt necesare atunci cand preced un examen important .

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Da voi cit scrieti de mina azi 2007 de va tot agitati cu scrisul caligrafic? Si de ce ma rog trebuie sa fie frumos scrisul...daca e urit ce are?

are mai Guestus ca la examene se scad puncte din cauza scrisului ,indiferent ca ceea ce ai scris este corect .poate copilul sa ia nota 9(poate chiar 8 daca este scris ...f urat) chiar daca lucrarea a fost buna ,dar a scris urat.acum intelegi?

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Guestus, ai pus problema exact ca si fi-miu: "de ce trebuie sa se inteleaga, o sa scriu la calculator". Uh! Iti explic exact ca si lui: problema e ca daca nu se intelege scrisul, nu mai e citit subiectul, deci pierde punctele de la el. O sa aiba examene, merge la concursuri, e pacat de munca lui. Din cand in cand, doamna lui ii da cate un test fara nota (facut perfect si el stie si se oftica ca pierde un FB). I-l da spunandu-i ca ea nu a putut citi ce a scris el sau nu a inteles ce cifre a scris si nu sta sa ghiceasca (eu i-am spus sa zica mersi ca nu l-a notat, ca putea sa-i puna I pe el, daca nu s-a inteles ce-a facut). Si are si ea dreptate. Il atentioneaza ca practic nu se mai poate, e cazul sa fie mai atent cu scrisul. Si la Romana da, conteaza la nota si esteticul. Partea proasta e ca s-a scos caligrafia din programa scolara. Mare greseala au facut!

Elyda, tu ce faci, imi bagi fitile cu meditatiile la caligrafie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Zic sa scrie civilizat si sa intelegi...imi pare dubios sa dai note la matematica pentru alinierea in pagina..

Mergi la inceput