meditatiile ma omoara !!!!!
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
inaioana spune:
quote:
Originally posted by rall
Sincer, cred ca mesajul postat de corinadana nu avea nici o legatura cu al tau - anella
quote:
Originally posted by anella
Inaioana,am vrut sa te aprob in mesajul anterior dar nu mi a iesit.Eu n m dorit sa pun accentul pe asta ci pe continutul mesajului Corinei(corinadana) prin urmare m am legat de continut ,nu de forma asa cum a procedat ea
Eu nu am inteles cu ce avea legatura mesajul Corineidana deloc.
![](icon_smile_shy.gif)
Ioana cu
![](copilas.gif)
![](zana.gif)
pozici
aghent spune:
quote:
Originally posted by Rufusquote:
Originally posted by miau-miau
o caracteristica a romanului: daca aude vorbindu-se de cineva oarecare ca ar fi destept, trebe neaparat, dar neaparat, chiar daca nu-l cunoaste, nu-l intereseaza, nu-i schimba viata cu nimic, sa demonstreze prin orice mijloace ca de fapt ala nu are cum sa fie destept, ca e un mare i-diot, ca a cumparat examenele, ca minte, ca cei ce il cred sint naivi sau poate chiar cumparati de respectivul, ca NASA nici nu exista, daca ar exista nu l-ar angaja, daca l-ar fi angajat era dintr-o eroare, sau era ala pila receptionistei, iar daca prin absurd ar fi lucrat acolo, nu avea cum sa mai lucreze aici, sau oricum, nu are cum sa fie cunostiinta cu XIO sau cu alt ROMAN in afara de mine personal, cel ce emit toate aceste critici despre toti si toate. Eu cel care refuz sa cred ca ar putea exista cineva destept, iar daca cumva acest cineva exista, ar fi fost cunostiinta cu MINE, nu cu XIO, care e prea tinara si nu merita respectul nostru de oameni cu capul pe umeri.
Mare dreptate ai (chiar daca exagerezi un pic)!. Este una din trasaturile ce ne caracterizeaza.
Pe de alta parte, e adevarat ca, desi nepretuit, internetul poate cauza cel putin dureri de cap persoanelor mai slabe de inger.
M-am convins, dupa ce am citit si ce spuneti voi, ca suntem intr-un cerc vicios, dorind pentru copiii nostri meditatii din ce in ce mai timpurii, desi suntem constienti ca aceasta atitudine a noastra le dauneaza. Este aceeasi greseala sau exagerare cu trecerea de la alegerea celei mai bune facultati la alegerea celui mai cool liceu (evident, departe rau de casa), celei mai tari scoli generale (cu mentiunea ca trebuie inceputa cu cea mai bine cotata invatatoare) si, evident, gradinitei cea mai vestita (in care se studiaza doua limbi, calculator, dans, tenis, pian, pictura - oricum, toate fara sport). Este o goana nationala, in care parintele se strofoaca, iar copilul sufera de dureri in dos.
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
![](bibe.gif)
aghent
corinadana spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Dragele mele, caligrafia este arta de a scrie de mana frumos - conform unor reguli estetice, cred ca va referiti la ortografie...
Anella, sunt absolut de acord cu tine. Dar ce solutii vezi?
Te invit daca vrei si la un alt subiect deschis de mine ieri : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109892 care pune problema invatarii institutionalizate. Dupa cum stii, in Romania (ca aproape niciunde in tarile civilizate), invatamantul institutionalizat este obligatoriu. Mie asta mi se pare inadmisibil.
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Anella ai facut tu caligrafie in mesajele tale??? Nici macar nu ti am remarcat mesajul....
Vai da' suspicioase mai sunteti!
DA! era vorba de meditatii la caligrafie la care merg cativa vecinuti de ai mei din RO (clasa a 1a). Ei! asta mi se pare o aberatie totala!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
corinadana spune:
quote:
Originally posted by anella
Corinadana daca eu ca profesor as fi asa cum esti tu oare cum as fi considerata?Hai sa ti spun cum stau treburile:
daca un copil scrie in test:"he speak"am doua variante :il depunctez drastic pentru ca n a folosit _s la persoana a 3-a singular,present simple,fara sa ma gandesc la altceva sau analizand restul lucrarii imi dau seama ca in alte situatii a folosit _s si deci stie dar din graba a omis sa l puna si pe acesta si deci nu l depunctez,pentru ca oamenii nu s roboti(dupa cum"vara nu i ca iarna")
Una din calitatile profesorului trebuie sa fie si toleranta.
Greselile mele au fost:"nascu"(se nascu cu),"invatamnt",si "la" legat cand trebuia cu cratima si acum concluziile:sunt analfabeta,nu stiu caligrafie,nu stiu sa scriu,nu?(oare cum am ajuns profesor?)Putina toleranta n ar strica,mai ales ca aici nu e razboi ci doar incercam sa intelegem ceva .
mama de DODO
Chiar crezi tu ca mi as permite sa trag asemenea concluzii despre un om??? E! asa ceva nu am mai intalnit...M a uimit ce ai scris!
Inca o data vorbeam de caligrafie NU de gramatica!
corina mama Ralucai
corinadana spune:
Acum ti am citit si mesajul Anella! Imi pare tare rau ca tu ai inteles asa ceva din ce am scris eu...
Eu, culmea, am un mare respect ptr cei ce stapanesc bine limbile straine indiferent care este ea- in fiecare zi ma lupt sa NU fac greseli in limba pe care trebuie s o vorbesc/scriu si care nu mi e limba materna.
Si tot respectul ptr munca ta! sa stii ca si aici copiii fac o caruta de spelling greseli chiar daca s inconjurati de engleza din toate directiile.
corina mama Ralucai
Ramona J spune:
Touchy, touchy... Tocmai, caligrafia nu e ortografie si eu n-am avut impresia nici pentru o secunda ca ar fi incercat Corinadana sa traga pe cineva de mineca. S-au mai dus doua pagini de discutii aiurea...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Pai si nu ti se pare ABERATIE ca niste parinti sa plateasca ptr copiii lor sa fie meditati la caligrafieeeeeeeee???
corina mama Ralucai
Ramona J spune:
Depinde. Daca e un hobby pentru copilul respectiv? Poate vrea sa invete sa scrie cu floricele...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Probabil platesc pt. ca ei nu au timp sa stea cu copilul si sa-l urmareasca facand bastonase, liniute , a-uri si E-uri..si da , este f. ciudat
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/