meditatiile ma omoara !!!!!
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
Rufus, permiti un sfat?
Lasa dom'le fetele sa vorbeasca si sa se lamureasca! De ce te bagi tu in discutia lor? Un barbat nu are ce cauta in neintelegerile dintre doo sau mai multe fete.
Stii de ce? Fiindca interventia unui barbat e mai intotdeauna inoportuna. Fie vine cu un spirit din ala aerian sau impaciuitor de-ti vine sa te urci pe pereti , fie e ingrozitor de agresiv (gen 'ai facut spume la gura, draga'
).
Asadar, las-o pe Tora sa poarte discutia, pentru ca sunt sigura ca e perfect capabila .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tora97/tora97.jpg)
tora97 spune:
Ii multumesc sotului meu.
Ramin la ideea ca distinsa cl are o atitudine agresiva.. Nu i voi raspunde pt a nu i da apa la moara si macar pt a fi in spiritul celor postate anterior si a nu transforma un subiect interesant intr unul de ZZ
Multumesc si tie denizel pt interventie si nu, nu sint capabila sa port o discutie sterila si de 2 bani
toate cele bunepoze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
quote:
Originally posted by denizel
Rufus, permiti un sfat?
Lasa dom'le fetele sa vorbeasca si sa se lamureasca! De ce te bagi tu in discutia lor? Un barbat nu are ce cauta in neintelegerile dintre doo sau mai multefete.
Stii de ce? Fiindca interventia unui barbat e mai intotdeauna inoportuna. Fie vine cu un spirit din ala aerian sau impaciuitor de-ti vine sa te urci pe pereti, fie e ingrozitor de agresiv (gen 'ai facut spume la gura, draga'
).
Asadar, las-o pe Tora sa poarte discutia, pentru ca sunt sigura ca e perfect capabila.
Denizel, incerc sa tin cont de sfatul tau. Poate nu reusesc, tocmai pentru ca nu sunt de acord cu exagerarile. Vezi tu, daca expresia mea despre spume este o interventie "ingrozitor de agresiva", nu stiu ce ti-ar mai ramane pentru altele pe care le-am vazut pe-aici. Raman la parerea ca sunt cateva persoane, printre care si tu (deh, asa cred eu, nu te supara...) care cred ca detin adevarul absolut. Le vezi la mai toate subiectele luand pur si simplu foc daca cineva intervine cu alta idee. Li se pare ca, daca nu pronunta explicit cuvinte triviale, pot face aluzii sau folosi fraze academice cu iz tendentios. Probabil li se pare ca isi creaza o nota de superioritate. Sunt sigur, Caragiale ar gasi destule subiecte pe forum, caci doar cuvantul "fuculision" lipseste din vocabularul acestor persoane, in rest manifestarile sunt exact ca in schitele lui, scrise cu multi ani in urma.
S-ar putea sa fiu subiectiv. Tora este, pe forum, un utilizator oarecare, dar este si sotia mea, astfel incat pot cadea in greseala de a o sustine. Am mai facut-o si cu alte ocazii, cu persoane diferite, insa numai una mi-e nevasta. Si in cazul ei si in alte cazuri, cred ca este oportun sa-mi spun parerea, chiar daca acest lucru nu este gustat.
Un lucru e clar pentru mine si ar trebui sa fie si pentru voi (ca ne stim de mult, nu?): desi, in principiu, evit sa intru in polemici, cele cateva persoane obisnuite cu scandalurile n-ar trebui sa conteze pe faptul ca ma abtin la nesfarsit, atunci cand, fara noima si fara nici macar un avertisment prealabil, sunt luat in tabarca. Sau, mai plastic spus, cine seamana vant, culege furtuna.
poze multe cu noi
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
quote:
Originally posted by Rufusquote:
Rufus, permiti un sfat?
Lasa dom'le fetele sa vorbeasca si sa se lamureasca! De ce te bagi tu in discutia lor? Un barbat nu are ce cauta in neintelegerile dintre doo sau mai multefete.
Stii de ce? Fiindca interventia unui barbat e mai intotdeauna inoportuna. Fie vine cu un spirit din ala aerian sau impaciuitor de-ti vine sa te urci pe pereti, fie e ingrozitor de agresiv (gen 'ai facut spume la gura, draga'
).
Asadar, las-o pe Tora sa poarte discutia, pentru ca sunt sigura ca e perfect capabila.
Denizel, incerc sa tin cont de sfatul tau. Poate nu reusesc, tocmai pentru ca nu sunt de acord cu exagerarile. Vezi tu, daca expresia mea despre spume este o interventie "ingrozitor de agresiva", nu stiu ce ti-ar mai ramane pentru altele pe care le-am vazut pe-aici. Raman la parerea ca sunt cateva persoane, printre care si tu (deh, asa cred eu, nu te supara...) care cred ca detin adevarul absolut. Le vezi la mai toate subiectele luand pur si simplu foc daca cineva intervine cu alta idee. Li se pare ca, daca nu pronunta explicit cuvinte triviale, pot face aluzii sau folosi fraze academice cu iz tendentios. Probabil li se pare ca isi creaza o nota de superioritate. Sunt sigur, Caragiale ar gasi destule subiecte pe forum, caci doar cuvantul "fuculision" lipseste din vocabularul acestor persoane, in rest manifestarile sunt exact ca in schitele lui, scrise cu multi ani in urma.
S-ar putea sa fiu subiectiv. Tora este, pe forum, un utilizator oarecare, dar este si sotia mea, astfel incat pot cadea in greseala de a o sustine. Am mai facut-o si cu alte ocazii, cu persoane diferite, insa numai una mi-e nevasta. Si in cazul ei si in alte cazuri, cred ca este oportun sa-mi spun parerea, chiar daca acest lucru nu este gustat.
Un lucru e clar pentru mine si ar trebui sa fie si pentru voi (ca ne stim de mult, nu?): desi, in principiu, evit sa intru in polemici, cele cateva persoane obisnuite cu scandalurile n-ar trebui sa conteze pe faptul ca ma abtin la nesfarsit, atunci cand, fara noima si fara nici macar un avertisment prealabil, sunt luat in tabarca. Sau, mai plastic spus, cine seamana vant, culege furtuna.
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Hi, hiiii! Rufus, dragul de tine, m-ai binedispus!
![](floare.gif)
Numai ca...stii? Atunci cand imi sustin cu fermitate ideile in care cred, nu urmaresc sa-mi "creez o nota de superioritate". Doar imi scot la iveala superioritatea, ca sa zic asa
![](icon_smile_big.gif)
Si nu, a fi agresiv nu inseamna a-ti sustine ideile ci, repet, a spune cuiva care nu e de acord cu tine ca "face spume la gura"
![](help.gif)
Eu, asa cum bine stii, sunt deschisa dialogului si, daca doresti, putem sa disecam superioritatea mea (sau numai a ta
![](icon_smile_big.gif)
Chiar daca discutiile sunt "de doi bani", nu ma plictisesc. Imi face placere chiar sa le transform in discutii de 5 stele :-))
P.S. Vad ca esti foarte in tema cu postarile mele. Mi le urmaresti sau doar s-a nimerit sa citesti fix subiectele in care superioritatea mea iti scoate ochisorii tai sensibili?
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
quote:
[size=1]Hi, hiiii! Rufus, dragul de tine, m-ai binedispus!
Ei, inseamna ca, macar pentru acest lucru, a meritat interventia.
Poate decizi sa ma ignori...
poze multe cu noi
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)