meditatiile ma omoara !!!!!
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by XIO
Am fost singura care a reusit "performanta" asta o singura data . dupa ce mi-a pus nota m-am simtit atat de aiurea incat am inceput sa invat pe branci la materia ei....
sintem 100% convinsi ca te-ai simtit aiurea....ai invatat si materia din urma sau nu?
Si-uite asa, de rusine, se-apuca unii de-nvatat toate capitalele.
![](alcool.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Baieti , nu stiu ce obiective aveti voi pe forumul asta , da' eu una nu mi-am fixat sa fiu aplaudata , omagiata , ridicata in slavi si pupata in diverse locuri.
Daca viata voastra va fi mai linistita , luminata si fericita citind aici ca eu nu invat ,ca sunt trista , dezamagita de viata si de tot , ca pacientii ma urasc si nu stiu sa fac nimic spuneti-mi si scriu cateva mesaje special pt. voi , numai sa va stiu fericiti , linistiti si calmi, sa nu mai consumati energia urmarindu-mi posturile , scriind diverse replici la limita multor parametrii.
Cereti si vi se va da .
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Ia stai sa ne intelegem , de ce crezi tu ca am dat cu bata in balta?
Ca am spus ca am copiat si eu ?
Repet , nu ma intereseaza sa-mi fac o imagine angelica pe aici si nici sa-mi reinventez viata.
Daca tu nu esti de acord cu ce scriu eu e OK , nici eu nu sunt din randul tau de fani dar nu ma vezi alergand cu bata deasuora esajelor tale...pt. ca nu imi ridica nivelul vietii sa-ti spun tie cat de prost/destept esti.
Si cu asta inchei , daca ai vreo problema si te macina cat , cum am invatat scrie-mi pe privat , ia daca nu te intereseaza , comporta-te ca atare.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
![](images/user_woman.png)
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by XIO
Daca viata voastra va fi mai linistita , luminata si fericita citind aici ca eu nu invat ,ca sunt trista , dezamagita de viata si de tot , ca pacientii ma urasc si nu stiu sa fac nimic spuneti-mi si scriu cateva mesaje special pt. voi , numai sa va stiu fericiti , linistiti si calmi, sa nu mai consumati energia urmarindu-mi posturile , scriind diverse replici la limita multor parametrii.
Cereti si vi se va da .
Da de salariile medicilor si de spaga, nu zici nika?
![](icon_smile_big.gif)
jennifer spune:
Meditatii au existat dintotdeauna, ma rog, un fel de a spune ! Motivatii ? Diverse ! Personal : la mate intr-a VIII-a pt. ca eram cam paralela, la franceza cls.X-XII pt ca acolo vroiam sa dau admitere, la spaniola in cls.aXII-a pt.ca m-am trezit ca nu vreau sa dau la romana, rusa sau latina ca limba B (pe-astea le studiam in liceu). Eu personal am dat f.putine meditatii, mai mult pe la cunostinte si mai mult onorific. Dar fi-mea, pe care am pregatit-o in particular la engleza din cls.a VII-a, acum e profa de engleza si "amortizeaza investitia"
Guguluff spune:
Totusi astia sunt bani la negru. Profesorii si toti cei care primesc banii in mana si nu pe cartea de munca trag in jos sistemul si asa ticalosit. Normal este sa primeasca salarii mai mari, apropiate de cele din U.E. si sa-si dea silinta sa invete copii din clasa nu sa le spuna parintilor: stiti, fiul dvs. nu prea invata, nu vreti sa vi-l meditez? Sincer, decat sa dau atatia bani pe 2 ore de meditatie o dau pe fi-mea la scoala particulara; tot acolo iesi pana la urma cu fondul clasei, fondul scolii, meditatii, flori la profe si cadouri, etc
La fel si la medici care iau sute de euro pe o cezariana(nenecesara dar sugerata de ei, ca de: sa nasti ca o doamna...) desi Sistemul sanitar plateste operatia din banii nostri ai tuturor. La fel si la preoti unde se primesc milioane pe o nunta, inmormantare dar nu se da chitanta.
Noi ce sa ne facem daca nu suntem doctori, profesori, etc? Sa dam spagi tuturor, nu?
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
denisabia spune:
Guguluff cred ca exagerezi cu bransele de care zici tu ca ticalosesc sistemul si cu exemplele pe care le dai.Unii din membrii familiei mele au aceste profesii si in cazul nostru ca si a multor altora nu se pune asa problema.Sa stii ca nu toti sunt avizi de bani , unii isi mai fac si cinstit munca fara a apela tertipuri gen daca nu imi vii la meditatii nu te trec clasa , nu cer cadouri.A fost diriginta si copiii au venit acasa si i-au cantat la multi ani si da i-au dat un cadou(poti sa-i condamni?) mama i-a servit ca in alte randuri , cand au mai petrecut la noi acasa.Poti deveni apropiata fata de ei , e o fetita a carei mame a plecat in Spania si mama pe undeva ii suplineste lipsa.Sunt multe satisfactii mai ales cand acestia au rezultate bune la examene , asta dupa ce a fost alaturi de parinti si elevi in ziua examinarii.Cel mai frumos e cand te opresc pe strada si te intreaba D-na profesoara va mai aduceti aminte de mine?Si el s-a realizat profesional sau are deja familie.Am dat cateva exemple , fiindca eu cunosc multi oameni pe care ii admir si respect pentru munca lor si nu-i corect sa generalizam.
Stim cu totii care e situatia tarii , dar nimeni nu ia nici o masura.Asta imi aminteste de o intamplare la magazin , cand i-am zis vanzatoarei ca eu nu primesc pliculetul de cafea sau praf de copt ,eu vreau restul.In spatele meu era coada si toata lumea se scandaliza ca de ce imi cer dreptul , in loc sa se alieze cu mine.Scuzati-ma dar meritam soarta asta , daca stam pasivi la ce se intampla.
Subliniez inca odata ca nu profesorii , medici si preotii au saracit tara , vinovatii ar trebui cautati in alte medii si oricum asta nu ne incalzeste cu nimic.Fiecare fura caciula altuia , mai ales ca suntem corijenti la capitolul justitie.