Colectia de toamna-iarna 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vecina, cate cafele ai baut deja????? Hoooo...numa' incetinel, sa nu obosesti!Ca mai ai de tras pana de culci diseara!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Da Vecina cu superficia dar nu merge asa, am modificat, am tot schimbat, sa vedem ce iese. deci si azi ma seduci si ma abandonezi....Rusine sa iti fie.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Taniucule, sanatate multa si voua ! Sa dea Dumnezeu sa nu fie ceva grav!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Tania...uite cum incep efectele negative ale gradinitei. Speram sa nu fie nimik grav, o viroza care sa zboare repede de la voi! Cu pensiunea, de-abia astept...nu am fost nicodata la Sibiu, musia sa aparem si noi in peisaj. Mama chiar imi zicea ca are o conferinta in 14-16 noiembrie. Pupam mamica scumpa si copilasii dragi!

Am facut mancare de fasole verde si vita. Si salata de vinete. Yummmy. Daca nu papa Sarah, declar ca nu mai bucataresc nimik, ci ii dau doar cartofi prajiti - de altfel mancarea ei preferata.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

neata
asta noapte am mai bagat nurofen, de dimi nu avea febra decat fte putin, dar nu este exclus sa creasca iar.
ideea e ca o sa vina azi pediatrul. i-am zis ca isi loveste urechiusele, s-ar putea sa fie a 4-a otita.
multumesc de toate sfaturile si de sustinere, daca nu era forumul asta eram o mama mult mai proasta sau mai neinformata sau mai nepregatita logistic, asta e clar.

mihaeluta, cand vb de privat-public, parca ti-as fi pus eu vorbele in gura. sunt in asentimentul tau complet.

noki,imi imaginez suzeta supradimensionata langa gaura cheii si lesin de ras

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda hai ca o sa fie bine. Asta cu otita e naspa, dar trece si prof. Sarafoleanu mi-a explicat ca o data cu trecerea timpului nu va mai face asa des dar trebuie tratata cu grija. El la otita medie acuta, grI, adica cea mai usoara din cate am inteles, nu ne-a dat decat Nurofen si Colargol, si sfatul sa scapam de muci ca ei dau inflamearea urechii. Mi-a interzis sa ii dau antibiotic la forma asta de otita, spre deosebire de orelista de la Gr. Alexandrescu care mi-a dat doua antibiotice unul dupa altul si nu am rezolvat nimic. Mucii erau de la alergie si ii dadeam degeaba antibiotic. In alte cazuri de otite nasoale, seroase, infectioase etc trebuie actionat urgent cu antibiotic. Hai ca o sa fie bine o sa vezi....
In ceea ce priveste abordarea comuna pe care o avem vis-a -vis de locul de munca eu cred ca astia ne viruseaza pe aici, prin public, sa facem dependenta de caldurica de aici. cand m-am angajat nici nu imi imaginam ca o sa stau 5 ani, dar dupa cum merge treaba se pare ca o sa ies la pensie de aici....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda & tania eu va bag niste sustinere morala!

Leea Pulmex-ul e o crema care se unge pe piept si spate. Contine uleiuri volatile & co, se foloseste la bronsite, nas infundat, etc.

noki asa-i, din pacate stiu cata dreptate ai.

catutza la teatru a fost fain, am fost pana la urma cu o colega si fetita ei de 4 ani. Slvia si fetita colegei au urmarit atente tot spectacolul (cam 1 ora). Nati a urmarit atenta prima jumatate apoi s-a cam plictisit, a inceput sa se foiasca, s-a mai urcat in picioare la mine in brate, de-astea. Dar ii atrageam atentia la ce era pe scena si o mai captam o perioada.
S-a mai speriat ea cand a aparut imparateasa cea rea, sau in momente in care erau zgomote puternice si intuneric. Dar nu rau, am potolit-o imediat.
Ca de obicei au fost cativa copii prin sala care au plans imediat cum a inceput spectacolul.
Nataliei i-a placut, in special in prima jumatate: cand se canta oe scena ea se legana de pe o parte pe alta, cand se aplauda, aplauda si ea si era f captivata.

Mie, lui Virgil si colegei ne-a placut si noua spectacolul, se vede ca e muncit, nu e in bataie de joc: papusi haioase, efecte, mai strecurata o glumita spre hazul parintilor...; ei combina papusile cu oamenii costumati.

Concluzia - mai mergem!

Cu Silvia am fost de pe la 2 ani si ceva, impreuna cu prietena ei de la cresa, Sara. Dupa ce s-a nascut Nati am luat o lunga pauza, din pacate nu ne-am mobilizat sa mergem doar unul din noi cu ea.

Daca te intereseaza, programul il gasesti aici:
http://www.teatrultandarica.ro/Programul_spectacolelor.htm
Bilete e de preferat sa iei din timp, eu am luat de luni pt sambata, de la caseria teatrului.

Mergi la inceput

mihaelutat cam asa cu public-privatul.
Eu sunt bucuroasa pe de-o parte ca mi s-a marit putin salariul, nu mai intru in categoria "fetele de la Apaca" (adica e o idee mai mare decat CIC-ul, nu substantial mai mic cum e la fetele susmentionate). Partea proasta e ca am primit spor de baba. Am deja 5 ani de cand lucrez acolo.

Si Silvia a avut pe vremuri otita (usoara) si a primit de la ORL-ista tratament fara antibiotic: nurofen, antialergic, Colargol si ceva vasoconstrictor de desfundat nasul, nu mai stiu care.

Mergi la inceput

Lavi, stiu ca stii...Ma bucur ca v-a placut la teatru. Nu stiu zau cand va veni vremea sa merg si io cu viermele meu pe undeva....ALTUNDEVA decat la tobogane&co.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki, fiecare distractie cu publicul ei tinta... aia mai activi la tobogane alambicate, aia mai linistiti la teatru de papusi

Mergi la inceput