Colectia de toamna-iarna 2005 (160)
Raspunsuri - Pagina 11
maria_alexia spune:
Anda, vezi ca urmatorul varf de febra e posibil sa fie pe la 1 noaptea, da-i cu vreo jumatate de ora inainte nurofenul. Si daca nu scade suficient, impacheteaza-l, metoda asta face minuni!
Cu impachetatul eu fac asa: ud un prosop cu apa calda, mai pregatesc inca doua mari de tot. Plus o pereche de sosete udate cu apa + otet (de preferat de mere, merge si cel normal).
Ii infasor repede tot corpul in prosopul ud, apoi intr-unul uscat, ii pun sosetele ude, peste ele unele groase si uscate. Tot pachetelul il mai pun intr-un prosop mare sau intr-o paturica si stam asa vreo 15 min. Bine ar fi si o compresa pe frunte, dar la noi asta provoaca scandal maxim.
In timpul zilei facem toata operatiunea dupa o baita scurta, noaptea il infasor direct. Scade febra garantat.
Sanatate multa, sa aveti o noapte linistita!
anda77 spune:
maria-alexia, merci de sfaturi, asa o sa fac cu nurofenul. sper totusi ca sa nu fie nevoie de impachetare.
mai, e posibil la varsta asta sa se sufoce cu mucii si ce mai are prin gat? ca il aud ca tuseste acum. daca e posibil, nu ma mai culc.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
pischi2003 spune:
Anda, mai, dar toate belele pe voi??????? In funduletz ai luat temperatura? Ca acolo e cu jumatate de grad mai mare, deci ar fi 39 cu 4.
Ziceai de convulsii...Alex n-a facut convulsii, ci frisoane de la febra, iar pediatra ne-a recomandat 1/2 pastila de Fenobarbital, de preferat seara ca sa si linisteasca piciul si sa doarma bine. Am aflat asta dupa 2 ture de frisoane care s-au petrecut seara tarziu si dimineata pe la 4-5 Dupa tura de seara am zburat la spital ca nu stiam ce se intampla, dupa tura de dimineata am ajuns doar pana in curtea spitalului, stiind ca daca intram ne si interneaza (seara refuzasem internarea). Ne-am tratat acasa bine mersi si-am si uitat de incident, aproape.
Sa stii ca si frectia ajuta la scaderea temp. sau impachetarile (din astea n-am facut, nu prea stiu cum e).
Pupam Nichitutul febril si sa treceti cu bine peste noaptea asta. Iar urmatoarele sa fie mai usoare.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
pischi2003 spune:
Uite ca m-a lamurit si pe mine maria_alexia cum e cu impachetarile.
Sa va zic si de Alex, incepe sa repete pe limba ei, din ce in ce mai aproape de realitate. Ii place la nebunie reclama de pe forum cu Danonino, care apare dupa frunzele ce fosnesc, ii zice "noninu". Iar cand sta ascuns, imi explica cum ca acesta "casas" (s-a ascuns). E asa de dulceeeeeeee.
Am ramas consecventi, fara pampers. Si nici afara nu mai vrea, si-o fi dat seama ca i-ar ingheta fundul altfel Dar inainte de iesit afara o pun pe oala si la sosire neaparat, de regula face, se tine afara.
Noki, super cataratoare Saralina. Ce mi-a placut tonul tau in care o anuntai ca e ultima oara cand face lucrul asta. A functionat ?
Mihaelutat, ai finalizat contractul? Tin pumnii. Esti tare simpatica in postari, rad de ma prapadesc la majoritatea lor. Ai un stil aparte, pusa mereu pe glume, asa te percep eu.
Osteffy, si Alex a avut perioade maaari de timp cand transpira f. tare in timpul somnului. Vara, cel putin, uda body-ul pana la sub brat. De putin timp nu mai transpira, dar a si stat pana de curand in manecuta scurta. Poate si imbracatul putin mai gros poate fi cauza.
Alexandrina, si fii-mea are un desen animat mege-preferat (Valliant). Cand se termina o busesc lacrimile instantaneu, stiu ca-l mai vrea odata si-nca odata.... Dar nu-mi pun mintea, o mai pacalesc ca desenele fac nani, merge uneori.
Leea, f. trist ce se intampla cu Maia. Ti se rupe sufletul. Sa inteleg ca e putin mai bine daca e acasa? Daca D-zeu vrea sa traiasca, va invinge toate greutatile si va trai. Am o pritena careia i s-a zis cand era prin luna a 7-a ca baietelul ce urma sa-l nasca nu va trai nici o zi. Iar baietelul are aproape 4 ani. Minuni se mai intampla, trebuie sa credem asta.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
catutza spune:
Anda , multa sanatate lui Nichita, cum a fost noaptea asta, a mai facut febra? (sper ac e mult mai bine acum)
Lavi , spune-mi te rog cum a fost la teatrul de papusi (am lipsit cateva zile si nu am gasit acum unde si daca ai scris ceva impresii)
Mada , Miru ce face, cum se simte? Tu cand incepi facultatea?
Noki , v-am vazut filmuletul si am ramas socata de mica alpinista! parerea mea e ca mai bine dai jos gratiile alea, ca patul nu pare asa de inalt, poate nu cade totusi, mai bine asa decat sa cada de sus de pe gratii.
Ilenutza , ce face? A mai vb cineva cu ea?
Ina , ce faci, nu ai mai intrat sa ne spui cum a fost curcanul, te si pe tine si pe Rachel si va asteptam cat mai repede.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
camelia_daniela spune:
Offf, Anda, ce rau imi pare ca ati trecut prin experienta asta urata! Sanatate multa, multa lui Nichita si tie, mamico, o imbratisare calduroasa pentru imbarbatare!
Pischi, felicitari pentru renuntarea la pampers! Bravo Alexandra!
De Corap mai stiti ceva??? Sper ca sunt bine toti si ca au scapat de raceala si muci!
Madau, sanatate multa si voua! Incearca si ceaiurile astea si poate reusiti sa scapati de tusea asta urata!
Mai, Noki, tot nu-mi revin dupa vizionarea filmuletelor! Doamne, ce dexteritate are Sarah la catarat! Ea si Elise vor fi campioane la "100 m grilaje patutzuri"!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
tania-z spune:
Intram si noi in categoria celor cu complicatii . Azi dimineata la ora 5 ardea Stefan ca soba, nu m-a lasat cu nici un chip sa-i iau temperatura asa ca i-am dat direct 3,5 de Nurofen. DImineata nu mai avea febra, acum se pare ca ne creste din nou. Are muci grosi, nu mai vrea sa-i sufle si tuseste productiv. Na, ca am patit-o acum! DR. noastra e in concediu pana in 22, mama lucreaza pana ii vine decizia de pensionare, am chemat-o pe soacra, daca nu l-am dus la cresa, ca vreau sa o izolez pe Anna cat pot, dar comenteaza intr-una si nu-i convine.
Pana la urma am vorbit cu o dr., nasa cumnatului, care e de garda azi la contagioase copii si il va consulta pe Stefan. Che e marait si prost dispus, are cearcana cat China si o culoane nedefinita.
Anda supozitorul cu Novocalmin nu-l suporta Nic? Poate ar fi mai bine sa il ai in casa, daca vomita picaturile. Doamne, prin ce episod ati trecut si voi! Cum a fost noaptea? .
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Mihaelutat spune:
Bonjour, ce face colectia? din cate vad nu prea bine, cel putin o parte din ea.
Anda cum a fost noaptea? Sper ca mai linistita si ati reusit amandoi sa va odihniti. Hai ia un pusy de la noi.
Ca m-ati interabat de contract, eh ca la piata, mai negociem mai lasam de la noi mai punem, greu in orice caz mai ales ca eu nu mai am experienta recenta pusa la punct si daca acum 5 ani eram mult mai promta, chir daca mai nestiutoare, acum imi ia mai mult timp sa percutez pentru ca simt nevoia mereu sa imi verific cunostintele. Am pierdut mult in anii astia la capitolul reactie rapida la problemele stric juridice, am castigat in alte domenii, dar daca intentionez sa ma intorc in privat trebuie sa ma reobisnuiesc cu modul de lucru. In orice caz imi e greu si incep sa am dubii ca mai pot lucra cum lucram acum ceva vreme. E clar ca m-am ramolit si am ajuns la un "nivel de intelepciune", la fel ca Dalai Lama,a se citi blazare, la care nici macar stimulentele finaciare nu imi mai trezesc un mare interes. Poate ma fac misionar....
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Mnaezta...
Sper sa fie buna intradevar, ca la ce am citit in urma, tare m-am amarat...copilasi bolnaviori si Maia...vai de capul ei.
Anda, deci Xandra a avut dreptate. NU e de la dinti buba la Nichita. Poate o viroza??? Doctorul ce=a zis de episodul febril de aseara? Sper ca aa dormit ok. Sanatate infinita!
Multumim de aprecierile cu filmuletuele!
Pischi- da, pana acum a dat rezultat, nu s-a mai catarat catre iesire...dar ieri nu am fost deloc acasa.
Joy- la muuuulti ani plini de bucurii!
Vecina- treaba cu superficia? Ai terminat contractul? Diseara ne vedem, tot asa, pana la 18.30 cand dispar la electro.
Lavi- nici nu stii cat de bine e sa ai un tata care sa te mai si enerveze din cand in cand!
------
Ieri am dus-o pe Sarah la mama la nani de pranz (in patutul stil travel) ca aveam de la 16.30 scoala. O culc pe la 13.45, liniste cand plec, io convinsa ca se culca nana. Merg in bucatarie, pap de pranz cu mama, liniste desavarsita, noi bucuroase ca doarme bufnitza.
Ma duc sa vad daca e invelita, prin gaura cheii, cand imi apare in prim-plan un cap roscat si o suzeta...Titi era langa usa si se pregatea sa evadeze din camera, ca din pat o facuse deja, cine stie cand....
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Tania si voi mai Brutusilor? Gata eu vreu incalzire globala, da pe bune, sa fie vara vesnic, daca vrem zapada sa mergem in Alaska si cu asta basta. Ma apuc sa ii scriu lui Al Gore sa o lase balta cu proiectele lui de salvare a planetei, eu vreu vara vesnica ca nu mai suport toata povestea asta cu raceli, viroze, muci, tuse, febra si alte d'astea. Hai cine mai e cu mine sa tragem si noi o demonstratie pro incalzire globala, sa ardem niste cauciucuri in piata, sa turam motoarele pe motorina, sa lasam toate becurile aprinse in casa 24 de ore. Hai la lupta cea dreapta!
Mihaela
album dn Titi