Colectia de toamna-iarna 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumesc ptr urari, se vede ca v-a auzit cine trebuie caci aseara am dormit toti foarte bine, Miruna n-a mai tusit deloc, muci vad ca nu mai are..au facut minuni pastilele alea de Homeogene pe care i le-am tot dat.

Asa ca vineri dimineata plecam la munte, la Poiana Brasov. Feli ne ducem sa vedem cum e Alpinul

Catutza sunt ok, facultatea o incep dupa 1 noiembrie, inca nu se stie sigur-sigur

Anda data viitoare fa niste provizii de Novocalmin supozitoare, Diclogesic supozitoare...si vb cu pediatrul sa va dea reteta de Desitin (asta e diazepam intrarectal) sa-l ai in casa in caz de convulsii, doamne fereste.

Eu sunt ocupata pana peste cap cu aparatamentul...sper ca pana la inceputul lui noiembrie sa terminam si cu avizele si sa ne putem apuca de daramat niste pereti

Noki daca faci cartofi prajiti cheam-o te rog si pe Miru la masa..sa nu pape Sarah singurica

gata...fug sa fac ceva de papa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mihaeluta ma latur si io si semnnez petitia catre Al Gore.
Tania ce sa mai zic?Fir-ar ale dracu de raceli si viroze ca mie una mi-au mincat tineretile.Astea de-au mai ramas.Sanatate!
Lavi multzam pt explicatie.Si noua ne place teatrul de papusi.
Anda inseamna ca voi sintei predispusi rau la otita.Nr 4?E mult.Si cind ma gindesc ce rau doare,nu ma mir ca bietul Nic nu vrea sa manince.Mama nu da semne c-ar vrea sa te ajute?Pe linga ce-a zis Maria despre impachetari io vreau sa adaug ca unii copii nu suporta prosopul us (al meu de ex) iar pediatra m-a sfatuit sa ii las un body sau maieu pe el.
Referitor la Maia, am fost iar azi pe la ea.A mincat...victorie...40 ml in 30 de minute.I-am mai luat citeva feluri de biberoane+tetine, sa incerce mamica ei cu de toate.Tetina aia speciala asa se si numeste ,tetina speciala pt copii cu bolta palatina despicata.Am vazut pe net.Si mi se pare exagerat de scump bibe. http://reclama/subcat.php?categorie=Biberoane&marca=Medela
Sa vad,o sa-i zic si mamicii de existenta ei.
Maaai fetelor am dat 22 de ron pe 5fiole de apa distilata.I-am dus Maiei ca sa-i stearga ochisorii.Am ramas blocata cind mi-a zis farmacista pretul.Mai scumpa decit antibioticul.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEATA.
multam fetelor de urari.

sanatate multa bolnaviorilor si celorlalti sa nu se imbolnaveasca si ei.

Doamne ANDA prin ce ai trecut cu Nic. side fapt el saracu prin ce trece...
incearca totusi sa ai in casa si niste supozitoare cu novocalmin. si sanatate multa.
poate totusi nu are otita. sper.

TANIA offfff....sanatate multa lui Che si putere si mai multa tie.
cum reusesti sa-l separi pe Che de Anna?? ca mie mi-ar fi impozibil. si ma gandesc cu groaza ca daca-mi raceste Vlad il face varza si pe Alex.

MIRI bine ai revenit. stiu cum este cu dependenta.

LEEA voi sunteti mai bine?
in legatura cu Maia...nu stiu ce sa zic. adica mi-e frica sa zic cu vorbe ce gandesc..
ieri ma uitam pe Zone Reallity si era o emisiune de la un spital din Norvegia parca de copii.
incepusem sa bocesc ca proasta. era un copilas care se nascuse cu o boala raaara de piele (a doua ca gravitate dupa lepra) si ce dureri putea suporta saracutu cand ii schimba pansamentele...pe tot trupul, nici nu putea merge de dureri la picioare.
cand vad si aud astfel de probleme, ma infurii la culme si ma intreb de ce permite Dumnezeu ca niste suflete nevinovate sa sufere.

in alta ordine de idei, ma suna soramea ieri sa-mi spuna ca duminica trecuta a avut pe cineva in vizita. o tipa graviduta, 6 luni si 2 saptamani (cam 26-27 saptamani parca avea) la al doilea copil fiind. primul are 10 ani, diferenta maricica.
si ii zice soramii ca se tooot uda de parca scapa pe ea dar parca nu este pipi.
soramea ii spune sa se duca cat mai repede la spital ca poate pierde lichid si o intreaba daca nu cumva a avut si ceva scurgere gelatinoasa, sangerie.
aia-i zice ca da, a avut, dar de vineri dupa amiaza...si cam tot de atunci isi uda lenjeria.
normal, soramea a facut-o un pic cu ou si otet, sa se duca la dr, ca nu-i bine, ca nu-i normal...aia nu si nu! statea la fumat si baut de cola.
cica s-a dus gagica acasa, a facut sarmale, curat...si-a facut o baie, TOATA NOAPTEA a stat in dureri de mijloc si de burta de credea ca moare, a luat vreo 8 nospa si nu a lasat-o, si luni o suna pe soramea daca le da si lor masina sa se duca la spital ca o doare prea rau mijlocul.
si cum v-ati dat seama, da, a ajuns cu dilatatie 6-7 si a nascut un bb de 900 g...
si tot ea era cu gura mare ca ce... nu a stiut ca a uitat de la prima sarcina! se luasera medicii de ea ca si-au dat seama ca era de multisor cu membranele fisurate si au luat-o la rost, ca mai bine facea chiuretaj daca nu vroia sa aibe copilul. ca nu are dreptul sa-l chinuie.
poate nici dr nu aveau dreptul sa-i vb asa, dar eu una o luam si la bataie dupa ce nastea!

mi-a zis soramea ca este plin de tubulete cel mic, ii dau antibiotice ca a stat idioata prea mult cu membrane fisurate, ca nici nu poate plange, se chirceste si schimonoseste, a respirat intubat (poate si acum este intubat)

acum m-am infierbantat si m-am inspumat, ma duc sa mananc si apoi sa fac curat in pozele din calc ca trebuies trase pe dvd.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Osteffy apropo de nebagare in seama sau de suparari ca nu ti se raspunde,uite asa o suspectez io pe Mada de faptul ca ar fi suparata pe mine,caci,chiar si atunci cind ii adresez ei personal vreo intrebare,ma lasa nesatisfacuta.Dar...poate intr-o buna zi...io sper.Ii acord circumstante atenuante ca a fost Miru bolnavioara.
Pischi e ceeeeva mai bine fetitza,dar nemultumitor.Ai vazut cit de rau se descurca.Multumim de urari.

Ieri au dus toti copiii de la gradi in parcul mare.Cica s-a zbenguit Tudor de numa numa pe si prin tobogane.Frate cu Sarah.Imi aduc aminde de bancul ala cu "cretzule i-acasa ma-ta?" cind ma gindesc la gaura cheii si cositzele roscate ale copilei.

EDIT: JOY sarumina de intrebare.T nu e bine.Inca tuseste foaaarte rau.Acu iar l-am dat pe naturiste.Ceai ceapa+nuci+cimbrisor,zeama ridiche+miere.A mai ramas Ventolinul.Sa stii ca si eu sint foarte revolata pt planurile ce le urzeste DD unora.Cred ca ar avea mai putin de lucru daca ar face treburile sa mearga bine de la inceput.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Tania, off, si voi? Sa scapati repede si usor de virusi si sa-i tineti la distanta de tine si mai ales de bebe Anna!

Cu serul fiziologic, ca zicea Leea ce scumpe s-au facut fiolele: exista flacoane mari, de 500 ml, de ser fiziologic perfuzabil, la vreo 2-3 lei tot flaconul ! Pe noi ne tine mai bine de jumatate de an, extrag cu seringa, deci ramane steril...

Noi tusim in cor pe-aici, de dimineata mi se parea Cristi mai bine si eu mai rau, acum nici nu mai stiu ce sa cred... Ne cocolosim la caldura, cu ceai cu miere, citim de zor din carticelele cu Winnie (avem o colectie intreaga, si carti, si revista) si asteptam sa treaca odata...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, mai joy iresponsabile-s unele . Cand ai membrane fisurate nici baie n-ai voie sa faci, numai dus, sa nu intre apa la copil... Oricum, avand membrane fisurate nastea prematur, dar poate o mai tineau doctorii vreo saptamana - doua in spital cu antibiotice sa-i mai creasca bb...

Macar sper ca a nascut la Giulesti sau la Polizu, sa se priceapa aia la prematurici...

Leea sanatate lui T, bine ati facut ca ati dat-o pe naturiste.

Noki ai facut vinete din ce se mai gaseste pe piata sau din congelator? Mai sunt bune de ceva cele din piata? Ca mi-e teama ca-s numai samburi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Leea data viitoare sa ceri flacon de jumatate de litru, e sigur doar cativa lei, si se foloseste in combinatie cu un ac de seringa.
Ma intrebasi daca da rezultate renuntatul la scutece.
Da, cand si cand, anunta ca vine "pisssu" dar trebuie convins sa-l si faca la tinta ca el e foarte ocupat si n-are timp de fleacuri dintr-astea. Ieri n-a apucat sa ne anunte si tot s-a facut apa cand eram intr-o vizita. Hi, hi. Oricum trebuia sa ne intoarcem acasa, n-a fost tragedie ca n-aveam nimic de schimb.
Cat despre kk, asta-l face dimineata dupa ce se trezeste in scutec, si uneori mai face unul seara imediat dupa ce-i pun scutecul, anunta, dam jos iar scutecul si atunci sta pe olita.
Eu vroiam sa te intreb cum mai sunteti cu constipatia si cu testicolul.

Roxi m-ai intrebat cum de n-au vazut medicii ce-i bebe asta nou de vine. Medicii e unul singur si s-a nimerit ca n-a reusit sa vaza si nici eu n-am mers mai des la el doar pentru asta.
Unele fete mai tin minte ca la prima sarcina eram singura de nu vroia sa afle ce vine si atunci, medicul (acelasi) a vazut de fiecare data, si la ultima consultatie chiar mi-a scapat indicii ca va fi baiat. Acum nu m-ar deranja sa aflu, dar nici nu tin mortis.
Ma gandeam sa merg cam in sapt 38 ultima data la control.

Lavi, cu desenele animate, nu insist sa vada copilul desene, avem niste dvd-uri si-am zis "Hai sa vedem daca putem petrece timp frumos impreuna" ca nici eu nu prea stiu cu ce sa ne mai jucam, ma inspir din ce aud pe la voi, insa jucarii sau carti prea costisitoare nu-mi da mana sa iau.
Si-am pus 2 desene si-am povestit despre ce se intampla in termeni cat mai simpli. Ei, acum le pomeneste "imu, imu" (filmu), "ene" (desene) si de vreo 2 ori le-am reluat la cerere. Cand se termina nu stam sa plangem in gasca, normal ca-i atrag atentia spre altceva si le lasam balta.
De la tv cel mai tare l-au impresionat "Trenurile" si a vazut odata filmate artificii, apai "Mama, ficii!" am auzit vreo ora dupa si-i tot explicam ca s-au terminat. Dupa astea nu scanceste doar le cere...

Joy, unii sunt chiar inconstienti pe planeta asta.

Multa sanatate tuturor!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

aoleoooo de tine am uitat MARIA ca sunteti si voi virusati.
cu tusea eu stiu ca mai ramane destul de multisor in urma racelii.

MADAU bine ca sunteti pe calea insanatosirii.

LEEA nu cred ca-i suparata Madau pe tine. si io i-am adresat mai demultisor niste intrebari si nu mi-a raspuns.

uite, acum mi-am adus aminte ca parca PUMBA m-a intrebat de ce am inima indoita.
pai...Pumba, poate nu stii, dar Cristi al meu nu a vrut bb 2. si a fost o perioada destul de naspa mai ales la inceput. si acum parca ma tot astept sa-mi reprosese in vreun fel sau altul.

eu ori nu stiu raspunsul la intrebare, ori UIT PUR SI SIMPLU s raspund.
ieri m-am dus de 2 ori si am deschis frigiderul si stateam ca prostu-n fata lui ca nu stiam ca draq caut. asa ca...sunt iremediabila.
cum s-o fi descurcat Cristina sefa cu copii inca de la inceput???? ea este mama eroina!

NOKI uite, din cauza ta trebuie sa desfac tastatura sa s curat ca numa ce luasem o gura de cafea si am citit de gaura cheii, de suzeta si de capsorul roscat si m-a bufnit rasu de am insirat cafea pe toata masa.
tare rau Saralina, cand a vazut-o Cristi aseara a ramas socat si el. mie mi-ar fi frica sa stiu ca se da jos si se urca asa usor in patut. adica are ea aptitudini nimic de zis, dar daca D.F. cade...

CRISTINAN nu Elise a cazut anul trecut din patut?? ca ne miram cum a reusit sa ajunga dincolo??

fug ca maraie Alex si plange si Vlad

Mergi la inceput

sunt chiar idioate rau unele nu doar iresponsabile.

si nu, a nascut in Ploiesti, unde nu prea auzi de bine de maternitatea aia.
nici de conditii dar nici de doctori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

joy aoleu, tot ce pot sa zic e sa-l ajute DD pe bietul copilas!

Mergi la inceput