Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (239)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu m-am smecherit,in loc de cioco bag acum un muesli atat de bun (DR.OETKER - nu stiu daca am scris bine) e crocant cu fructe,nu ma mai satur
Diana e pe-afara cu mami.Cica s-a mai distrat azi punandu-si in cap caciuli de cand era mai mica si uitandu-se in oglinda tot zicea,DIA BOBO MIC si tzuguia asa din buze cum se face la bebelusi
A mancat inainte de a pleca ou fiert,branza telemea din piata si rosii.mai ales rosii
A fost figura cu taica-su,care a iesit un pic si ea repede ca PEACA A BUNU,dar cand i-am zis ca nu acolo pleaca ci in alta parte a inceput sa ii dea directive PEACA TATI ,DU-TE GUBALA PAPA... GUBALA ... GUBALA ... si cum se tot chinuia sa zica ea ce vrea sa cumpere ,zice la un moment dat brusc DU-TE TATI A LUCLU!
pana una alta,ma apuc eu de lucru

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Am uitat sa precizez ca fasolea aia o fac mai lunga,un fel de ciorba ,deci nu groasa si o mananc cu ceapa (ceapa + sare + un pic de otet din mere si miere)
Azi am tinut locul TOANCAI (cu retetele),care e ingropata in hartzoage probabil.Deh concediu i-a trebuit
Mai la MC DONALDS mergeam si noi asa odata pe luna dupa ce s-a deschis,sau ocazional,daca muream de foame si eram prin zona.N-am fost de vreo 3 ani cel putin,desi e in centru in drum.Prefer sa imi iau un langos cu branza sarata si marar,sau placinta cu dovleac,sau d-astea,ca sunt niste placintarii cu retzete de pici imprastiat Acum ca am citit atatea de MC,mai bine ma abtin cu totul.Mie oricum imi placeau de-acolo placinta umpluta cu visine,sucul de portocale si cafeaua. Daca chiar eram fomista bagam un chesburgher mic.Pe Diana nici vorba sa o duc deci.Daca o fi sa ne nimerim vreodata,o sa pape si ea ca tot omul,plus ca sunt destui care tin onomasticile copiilor acolo,deci va avea ocazia sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi din parc si piata. Mi-a venit idee cu mancarea: varza calita cu carnita de porc. Pt. noi, caci Marco are iaurt, cremvusti, smantanica.
Cataaaaaa cum sa pape Marco carne d eporc la gradi? unde ai citit? cred ca le-as impusca pe alea. Marco mananca doar peste, vita, pui si ocazional, adica de la noi din farfurie porc.
Irina si Marco papa cartofii prajiti de la Mc si de la KFC pui, dar ocazional, incercam sa nu mai mancam porcarii dintr-alea, de cand mi-a fost mie rau odata. Sosul ala de usturoi era bestial inainte, dar de vreun an l-au schimbat si nu mai e asa de bun.
Silvi ma bucur ca a papat Alain ciorbitza cu ceapa si smantanica. si eu am facut curat la el in dulap de mult. acum trebuie sa le mai sortez, pe care le tin si pe care le dau.
Moni ti-au venit macaronarii? te asteapta zile grele...
Cosmi si tu ai cumnati italieni. si eu la fel, si cumnata si mai nou(de vreun an) si sora-mea.
Ingrid pai ne intalnim, doar sa ziceti cand si unde. sa vedem ce zice si Canda, parca e cam ocupata cu mutatul acum.

I-am luat si porto, mai trebuie sa-i fac sucul, doar ca mi-e cam lene.
merg la marco, caci imi mananca toata painea, imi face dezastru prin casa, si urla de nu aud nimic la TV si mai si alearga.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Am vorbit cu Cristina: Razvan e mai bine, i-a pus alta branula la piciorus. Nu are voie pe jos, asa ca era marait ca e tinut in pat. L-a luat in brate caci incepuse sa planga si a ramas sa vorbit mai tarziu.
of dragul de el...normal ca e marait, nu poate sa-si consume energia.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Da' de ce nu i-o fi pus-o la mana?
GIO cu macaronarii n-am treaba in afara de madama aia,cu care trebuie sa ma plimb pe la banca,pe la finante - (ea crede ca acolo o primeste careva,ca pe la banci ) cica sa vorbim cu cineva,sa ne interesam de ce nu au venit in control inca .Vesta buna e ca a trimis totusi niste soldi azi,deci am de salarii si urgente,in caz ca nu intra miercuri paralele de la cea din Ro ce mi-a promis.
Deci maine pe la amiaza soseste si sper ca joi seara sa se care,n-a stat ea mai mult niciodata,ca e sefa administrativa,e ocupata cat cuprinde.Azi a venit si directorul italian,dar ala cu inginerii e ocupat,n-avem noi treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Buna seara de la Constanta!

Noi bolim in continuare, numai horcaieli auzi in casa, care mai de care. Se pare ca nu suntem singurii loviti din cate am mai citit pe acilea. Sanatate multa tuturor.

Bee, cand am vazut cat au scris fetele de la ultima mea postare am crezut ca ai nascut si-s pagini cu galerie, respectiv felicitari. Da' acum vaz tot pe baricade esti. Daca mai intri spune-mi si mie care sunt cotizatiile pe la spital ca am o amica care vrea sa nasca in Bucuresti si e pierduta in ceata. Trimite-mi un PM daca poti.

Vladimirecu, cu toata boala, sau poate fix datorita ei, e mai vioi (a se citi isteric) ca niciodata. Practic ma termina nervos. nu-i vorba, ca il ajuta din greu si tat-su, dar asta e alta poveste, tine de alt topic. Numai tampenii face: se urca pe spatarul de la canapea si isi da drumul de acolo de-a tavalugul, coboara de pe canapea cu capul inainte, se balaceste in apa din buda, da cu festeleul de curatat buda prin toata baia, imi scoate tot de prin sertarele de la bucatarie si de prin sifonier. Si e tot timpul dupa mine, ma caca, pipi, spal cu el in carca efectiv. Sta linistit doar daca-i dau drumul la televizor, ceea ce incerc sa nu fac prea des, ca sta lipit de ecran. Crize de isterie cu arcuit, aruncat pe burta, pe spate, muscat, pleznit, tot tacamul. Parca a intrat in vrie. nu ca n-as sti de unde i se trage. Cu vorbitul tot pe-acolo pe unde eram ultima data suntem. Nu prea le leaga, dar parca-parca a inceput sa mai repete dupa noi una-alta. de mancat... cand baga la greu, cand face foamea. Acum iar nu prea mai mananca fructe, si nici suculet nu vrea sa bea. apa sau ceai nici atat, nu stiu cum de nu sufera de sete. Olita ciu-ciu. Stie care-i treaba cu ea, dar nimic. afce in pampers si pe urma ma informeaza. sau nu.

Cu intarziere si scuzele de rigoare uram si noi la multi ani lui Micio si lui March!

Va las acum, ca ma neste treaba (tot ma chinui sa sortez niste haine si nu-mi iese defel)

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Tot eu. Si tot cu scuze. Daca-s sclerozata, ce sa fac? Acina, felicitari pentru burtica, sa ai sarcina usoara si bebelac sanatos!

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Moni pai astia asa sunt, cred caii primeste toata lumea peste tot cu braste;e deschise si covor rosu. Mama ce se infurie daca trebuie sa astepte undeva .
Pai cica i-a scos branula aia de la mana, cu care s-au chinuit 2 ore. parca s-a infundat, nu stiu daca am inteles bine, ca plangea razvan.
Pufu insanatosire grabnica la toti 3!!! te cred ca te dispera Vladimir, eu cred ca asta o fi perioada de asemenea nebunii.

Marco e cuminte, dar ma dispera ca ma striga din secunda in secunda: mami!!mami!!, mami 'ite, mami 'ite!! si nu inceteaza pana nu-l bag in seama.
Cu toate astea mi-am pus ciorbitza si varza calita la foc.

_

Mergi la inceput

PUFU sa va faceti bine,m-ai distrat de numa' cu Vladimir ... mai ,dar e bine daca sta undeva linistit,fie si lipit de ecran Pe Diana eventual daca o lipesc cu scotch undeva sta asa si atunci trebuie infasurata bine de cateva ori sa nu scape
GIO ai pus puctul pe i cu covorul rosu ,se vede ca ii cunosti bine
Pe mine m-a luat un friiig,ca am dormitat un pic pana acum.Si culmea ca au dat ceva caldura,adica nu la capacitatea maxima,da-s dezmortite caloriferele totusi.Tot singurica-s,Diana o fi sus la ai mei probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Bee- pupicei si cand ar fi exactDPN, pina la urma faci cezariana sau nu?
Cristina- sanatate lui Razvan, sa fie totul bine isi repede.
Maraki- am pus poze cu Rachel si Emma:
www.dropshots.com/alexm

Rachel e o scumpa, vb f. corect, nu poceste nimic, a zis corect Dragos, Alex si altele, stie ca e romanca si nascuta in canada- aceste cuvinte le spune exact cum trebuie-staf. bien la prnuntzat ca si la altele.Si s-au jucat fain.
Pufu-sanatate maxima tuturor si pupici.
Moni-pupici la vorbareatza!
DAniela- stiu catzi-am zis pe mess LA MULTZI ANI CU SANATATE Si BUCURII ALATURI DE O FAMILIE DEOSEBITA!
Ingrid, Irina, Giova, Canda, Cata,Andiaro, Mirela, Alina si restul va pupam dulce.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput