Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (239)
Raspunsuri - Pagina 10
Bee spune:
Denisa, tare a crescut si Alex. N-ai zice ca ar avea vreo problema cu alimentatia! Si Emma e foarte mare si frumoasa. DPN-ul meu e pe 17, adica poimaine. Dar bebe nu se grabeste si doctorul ar fi vrut sa intru intai in travaliu inainte sa ma taie. SI in principiu va fi cezariana, ca altfel nu se prea poate.
Pufu, se mai uita Vladimir la Mezzo? O sa-ti trimit PM legat de nastere. Nici eu nu-s foarte la curent, ca am schimbat spitalul.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Denisam spune:
Bee- tzinem pumnii sa fie ok cu cezariana dupa ce incepe travaliul, eu zic ca va fi mai bine asa, il inteleg pe medic si sper sa ai o recuperare buna si rapida( la mine a fost nasol in primele 4 zile, apoi mi-am revenit repede, si a 2-a cezariana a fost tare nasoala ca au schimbat substanta din epidurala-dar cand ii vezi crescand si sanatosi uitzi de toate).Alex arata ok ca am eu inca nervi tari si rabdare si stau cate 50-75 min sa pape, dar sper sa isi revina, uneori e nasol ca in timp ce papa nu ma lasa sa fac altceva,decat sa citesc, acum a papat in somn si am putut rezolva ceva pe telefon si l-am ajutat pe sotz cu o comanda pe computer.
Am scris mai devreme un mesaj de 2 ori de pe laptop si face figuri, deci treb dus la "cutzit" ca nu se mai poate asa, pierd timpul cu el, are 4 ani, a imbatrinit si mi-a expirat si garantzia.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Denisam spune:
Despre noi:
Emma- a avut ubn weekend prost, se poarat un pic diferit fata de la geta si in cursul saptaminii, a dormit prost in cursul noptii mai ales (suspectez maselele ca is umflate gingiile si faptul ca e constipata), la botez simbata nu a dansat cat a vrut ca nu isi facuse somnul si pt ca era cu fundul in sus am stat doar 3h30min si am sters-o si ce bine a fost,ca am prins si eu 1h in plsu de somn,papa prost dar am si bagat-o la cura- fructe, legume si iaurturi cat mai multe, f. rar carne doar de pui si curcan de 2 ori pe sapt si max. 2 oua fierte pe saptamina.Are rezerve d eproteien si treb sa isi revina cu fructele mai ales si legumele, in afara de ce e in ciorbe si supe.
Alex: creste, si vrea si el atentzie, se uita dupa orice jucarii, degete, umbre, lumini, sie haios ca cum te uitzi la el rade, din pacate nu am timp cat trebuie nici de el si mereu ma impart in 10 si apar chestii ce treb facuet si rezolvate rapid si bine
Merg sa cumpar ce ne trebuie si sa vad o gradi montesorii la 7 min de casa, dc eok o sa op pun pe Emma pe lista de asteptare pt la toamna viitoare.
V-am pupat ca ma striga Alex, o seara buna si sanatate bolnaviorilor.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Giova spune:
al meu copil doarme de la ora 22. asa si trebuia, caci maine la 9.30 are Clau intalnire in centru, deci trebuie dus Marco la gradi si sa ajungem in oras.
Mi-am facut si lista cu ce trebuie sa le zic macaronarilor de la asociatia de proprietari, cred ca se lasa cu din partea mea.
Moni pai ii cunosc naiba sa-i ia. in ultimii ani tot pt. ei am lucrat, Clau la fel....am inceput sa le invatam miscarile, planurile, etc.
Denisa misto poze, vad ca-l iubeste Emma pe Alex. Iar pe Rachel de Ina si eu am vrut de mult sa o cunosc, caci la ei pozele sunt pe cont comun. e o dulceata de fetita.
Bee a adormit Ana?
pe unde sunteti fetele?
ce faceti de revelion? pe mine ma innebuneste ideea de a ramane acasa, nu mai vreau!!
Prietenii lui Clau ziceau ca iau o cabana la Arieseni, am zis ok, il lasam pe Marco la mama si ne distram putin. nu stiu ce s-a intamplat ca nu au mai luat nimic.
de Craciun vom fi in Alba, e naspa sa fi aici, fara prieteni. anul trecut nasii lui Marco nu au venit, parca vad ca anul asta va fi la fel...halal....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Hai sa ma plang si eu,ca de-o ora Diana ne mananca nervii,nici acum nu doarme inca.Nimic nu era bine,aia nu aia nu,voia CALTE ,ii aratam una,nu aia ,nu aia,dadea cu ele si se isteriza,nu mai stia nici ea ce vrea Singurul lucru ce stia sigur ca vrea a fost CALU,da' nu mai pot de shale Tzipete la scos cu batista ca de obicei si nici n-a iesit mare lucru,doar transparenti,nu stiu ce a vazut Ghitza verzi,oricum de obicei dimineazta iese mai mult.
La culcare isterii iar,ca nu voia sa ne lase sa o dezbracam si sa ii punem pijamaua,numai ar fi sarit incontinuu in pat.Pe urma tzipete ca sa vin cu ea,ca nu doarme singura NU DINGULA NU DINGULA si NU MAMI LUCLU ... si voia si in patul nostru.Evident ca dupa ce m-am pus langa ea ,da-i si bate din gura ,nu mai tacea deloc ,nici vorba sa adoarma Pana la urma tot singura am lasat-o cu toate protestele ei,dar am negociat de a ramas in patul nostru.Continua sa fie rosie la funduletz si face ba kk mai imprastiat,ba bobitze tari ,total aiurea.Iar a muscat din tetina toata seara si e clar ca toate astea-s semne de iesit de masele,mai ales isteriile astea de seara Cu mancarea e ok,cat a fost la mami a mancat doua farfurii de supa de pui cu tascutze.Si ca fructe a mancat azi doua banane una acasa si una la mami.
Inca o aud bodoganind dincolo ...
Vroiam sa mai lucrez,dar m-a secat deja de energie
Fug sa vad in ce stadiu e fasolea aia
Aoleu,ce am uitat sa va zic Stiam eu ce zic atunci cu nenea p..a ,ca o cunosc pai acum seara a scos dintr-un sertar niste chiloti de-ai lui Ghitza ,mi-i arata pe rand si zicea TATI P..A I-am zis ca nu e bine asa,ca se zice tati chiloti si a zis apoi si ea TATI COLOTZI ... de parca ea n-ar fi stiut ca-s chiloti,dar nu mai stiam ce sa ii zic
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Giova spune:
Aoleu Moni...cam repede a inceput cu prostiile.
Lasa ca si marco ne-a facut o groaza in seara asta. era asa de marait...ii era somn. eu vb. la tel., a venit in domritor la mine si mi-a varsat sucul in pat. pe urma s-a dus la Clau in bucatarie si a aruncat paharul. asta s-a suparat pe el, l-a certat si a inceput concertul.
L-am dezbracat, pus pe olita, spalat la fundic si fatza si somn.
mergem si noi la . pe maine, .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anasol spune:
acum am venit si io de la david, e din ce in ce mai rau,horacaie rau de tot, se ineaca cu muci si a inceput sa si tuseasca, nu face febra dar maine il duc la doctor, nu mananca mai nimik si e din ce in ce mai rau, maine dim ma duc si-l iau si-l duc la dr,..............acum ear aproape adormit si nu l-am mai luat acasa........
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 10+ si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
ANASOL parca vad ca il baga pe antibiotice imediat Horcaie si ziua?
Diana cam fornaia pe nas mai ales dupa plansete,acum sa vad cum va dormi la noapte,ca pana acum a fost super ok.De tusit de vreo doua ori doar si-a dres vocea si zicea DIANA TUSETE ,asta acum seara.Daca am vazut ca e cat de cat ok,n-am mai sunat pediatra,sper ca maine sa fie tot ok.
GIO a inceput,n-a inceput cu prostiile,nu prea mai stiu ce sa cred,ca doar nu i-a zis nimeni ce e aia!!! Da' chiar asa sa fi dedus??? Deja e prea mare coincidentza ca sa zic ca a nimerit-o ,dar si sa deduca asa ceva mi se pare culmea!
DENISA si cum e,mananca si fructe Emma? Dar cu sucul ai reusit sa o convingi? Cu olitza cum stati?
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Bee spune:
Greu a adormit azi printesa mea. Greu de tot. Barbatul adoarme inaintea ei si ea se supara, il striga si tot asa. . SI apoi i s-a facut fetei cald si-mi tot arata piciorusul: "AU". Am dedus ca ii e cald si vrea dezbracata (eu o culc in body cu maneca scurta+ pijama intreaga cu piciorush cu tot, la 20 de grade in casa). Am dezbracat-o si asa a adormit.
Moni, eu una nu cred in deductii de genul ala! Nu exista. Mai bine, mustruluieste-ti barbatul. EU ash suspecta un limbaj buruienos generalizat, la faze de genul asta (scuze pt tine si Ghita daca ma inshel).
EU plec la somnic, dar le doresc sanatate multa spiridusilor bolnavi!
Bee 39+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Ana_m spune:
Hola,
Multa sanatate la toti bebeii bolnaviori , o doamne saracutii de ei . Noi suntem relativ bine, Clara e bine, neastamparata ca de obicei si nu papa grozav din nou. Azi am facut pt noi mazare cu snitele, ei i-am facut un cartof si am pus putin, 1 lingura de mazare inauntru, ca sa se obisnuiasca cu gustul. Esec total . Nici laptele nu l-a baut macar in seara asta , habar nu am cu ce traieste fiinta asta. De masele nu e vorba. Asa ca nu stiu .
Ieri am fost la plaja , frig nu era , erau cam 26 de grade la pranz. In schimb apa era rece. barbatu-miu atata s-a balacit , am zis hai sa intru si eu . Greseala fatala, am inghetat instantaneu . Din pacate am si resimtit-o seara imediat am avut niste dureri groaznice de burta in partea de jos de am crezut ca mor . Barbatu-miu era pe punctul sa o cheme pe prietena mea sa ramana cu Clara si sa ma duca pe mine la spital. Dupa o ora jumate m-au mai lasat ceva . Nici azi nu am fost tare pe roze, si cireasa de pe tort : mi-a aparut un nou hemoroid si ma doare de innebunesc. Ceea ce concluzionez ca e o raceala in toata regula. Deh , m-a pus sa ma balacesc in octombrie .
Azi am fost cu Clara la shoping , ei i-am luat 2 bluze, dar una e mare ramane pt la anul si mie o bluza.
V-am pupat pe toate
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m