Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (239)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- emma bea suc de porto cand bea si tati sau din pahar ca al nostru cu paul, dar nu prea multcantitativ,acum o astept cu suc de mere si un picde tangerine,facut de mine si azi am luat un storcator sa vedem dc e k si va incepe sa bea- asi mai bea din cele mici de 300 ml in cutiede carton si pai arasat.
Fructe iarasi a inceput sa pape dar putzin cantitativ dar macar baga banana,para la blender,struguri fara pielite,pepene si mar,urmeaza sa ii diversific.
Noi facem kk numai la wc, chiar am luat azi un colac cu diego, si pipi mai rar unde apuca-olita,wc si pampers,sper din noiembrie dupa ce ies maselele sa ma tzin de ea sa scapam de pampersi.
Treb sa ii dau lui Alex,va pup!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici
eu imi beau cafeaua iar stefanut inca doarme, aseaar l am luat acasa sa l bag la cada ca mama isi renoveaza baia si cam greu se descurca saptamana asta...s a facut un nazdravan a inceput sa faca fitze daca nu i convine ceva si aseara mi a dat vreo 2 scatoalce ca nu l am lasat in masina(e disperat dupa masina)dar nu l am bagat in seamma si l am pus pe gresie jos si ca prin minune s a potolit

vorbeste din ce in ce mai bine , dar cel mai drag ne e ca numara, eu zic 1 el zice 2 eu zic 3 el zice patru si tot asa ...mai greu e la 9 sare direct la 10dar e pe drumul bun

BIANCA se pare ca a cam racit la munte , ieri a avut febra si era rosie ca focul, am doftoricit o dar....vad azi cand vine de la scoala

eu am multa treaba , se anunta o inspectie si trebuiesc o gramada de planificari, foi , fise si tot asa sper ca azi maine sa le fac, dar mai am si 4 proiecte sa le fac unei colege ca asa sunt eu saritoareca nu ma gandesc ca de unde timp

ASTERY sper ca i mai bine frumosul si sa vii repede inapoi

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza si de la mine...eu la
Vad ca sunt multi copii bolnaviori, santate le doresc la toti. Dani e relativ bine, pt azi dimineata mai are o tura de antibiotic si gata...parca mai aud ca mai are niste secretii...cred ca trebuie sa ii dau ceva sirop care se opresca secretiile astea. Mergem maine la cabinet sa vedem ce ne prescrie.
Azi trebuie sa merg sa imi platesc rata la facultate..o adev distractie de 630 lei
Sambata imi serbez "marele eveniment" al implinirii a 31 anishori de la 17 vin parintii, de la 20-21 prietenii. Toata lumea ma intreaba ce sa imi cumpere sau daca sa imi dea bani. Habar nu am... Nelu m-a intrebat daca vreau un cadou mai micutz acum sau unul mare de Craciun. I-am spus ca de Craciun sa imi ia ceva mai "valoros". De ziua me mi-am tot luat, cand am luat laptopul am zis ca e ziua mea, cand am luat telefonul, tot ca e de ziua mea. Sandra se pregateste sa imi faca o surpriza...o tot aud susotind cu taicas`o si cu bunica`sa...cred ca le cere bani sa imi cumpere cine stie ce ca mi-a spus ca are doua variante. Ce de pregatiri aici pt mine.
In rest totul e bine, Dani inca doarme, si ieri s-a trezit dupa 9, sapt asta nu il duc la cresa.
Cred ca sapt viitoare mergem la Sebes, acum pe bune , sper ca nu mai intervine nimic si vom putea merge. Partea proasta e ca e f frig, si vroiam sa stea Dani in curte...dar o sa fie cam infoflit saracul
Anacum te-ai gandit tu sa faci baie in apa aia rece? Of of..sanatate, vezi toate ai racit la ovare.
Giova, pai aminteste-le prietenilor de cabana aia...sa nu fie prea tarziu. Noi mergem la Sovata cu gasca.
Nu mai retin ce am citit
O zi placuta tuturor...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Cosmi...am auzit ca v-ati distrat super la munte ...ce fain era pt Bianca sa mearga in Egipt. Cu o motivare o scuteai daca chiar vroiai. Sau fara motivare, o cereai pur si simplu de la invatatatore. Lasa ca merge cu voi la anul.
Noi daca mergem la anul unde ne dorim, o cer pe Sandra de la scoala dar nush daca va fi posibil...ca as vrea 14 zile de vacanta. Sa vedem...pana atunci.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

La povesti nici Dani nu are rabdare...nici macar aia cu piticul nu pot sa il invatz..sta, o asculta o data si apoi pleaca in treaba lui la jucarii.
Ii place in schimb cantecelul "nani-nani" il iau il brate si ne alintam si cantam impreuna nani nani (mai mult eu...) el canta la refren .
Ieri dimineata cand am plecat la servici la ora 9 era -1 grad . Br...
Gata plec ca iar intarziu..tot la 9.15 ajung mai nou la servici, dar nu e problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata! Raportez si eu rapid o spiridusa care a dormit tun si eu in rand cu ea.
In Arad se pare ca e jale deja cu copiii
http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/sezonul-virozelor-la-arad/cn/aradon-news-editor5-20071015-054044
Va las ,nu inainte de a-i da Anei pentru ce prostii facu'
Sanatate la spiridusii bolnaviori,poate mai bag nasul pana pe la 14 cand vine madama.M-am uitat la rezervari si joi dimineatza la 9 pleaca deja inapoi
ANASOL sa intri sa ne zici de DAV!
BEE cat despre buruienos mai are si d-ala la nervi si e netratabil se pare si zice si alte cele,din care nu repeta Diana mai nimic.Mai zicea ea cate un DACU si radea dupa aia,asta mai demult,dar atat.Pe strada n-a mai zis nimic de atunci,ca mi-ar fi raportat mami,iar in casa doar la faza cu chilotii a zis.Poate ii place cum suna (dar numai in anumite combinatii ) Daca e cum zici tu,e o exceptie ,pentru ca ea, cuvintele care nu stie ce inseamna ,le repeta doar imediat dupa ce le aude,pe urma nu le mai zice deloc.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata secta,
Sunt si eu pe aici.
Am apucat sa va citesc.
Pufu, sanatate multa.Merci d eurari.
Moni de unde stie Dia cuvintele alea?Copilul tau continua sa ma uimeasca.
Aseara am fost la dr mi-am vazut bebele pe ecran.E mic mic , are 7 saptamani si 2 zile, e un singur embrion, asa ca i-am taiat din elen soramii care spera sa fie 2.
Mai fetelor, copilul meu nu a vrut s amanance nimic ieri, nici lapte nu a vrut.Nu stiu cum sa-l mai pacalim cu mancarea, ce ma oftic ca noi pana acum nu am avut astfel de probleme cu el.Mai asteptam un pic maine avem programare la dr.Mergem sa vedem ce ne zice.
Pupicei la toti spiridusii bolnaviori si multa multa sanatate.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bia tuseste..aseara numai asa a tinut-o si cred ca a durut-o burta si de la ciorba de perisoare de porc..taman azi mi-am uitat mobilul acasa...offf...eu sunt nedormita, la cm si cu o durere de cap minunata..
Invat...pup!
Santate bolnaviorilor!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Helou,
Ne-am trezit si noi de la 8 . Clara are o noua smecherie : nu mai vrea sa doarma la ea in patut ci doar cu mine in pat . Asta e minunat . Nu zic , mie imi place tare mult , ador sa dorm cu ea , dar nu e bine..... , nu imi place idea . De cand sunt acasa tare mamoasa s-a facut , numai dupa fundul meu e. acum e la mine in brate, va las ca imi trage toate firele

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si mie imi place sa dorm cu ea in pat..dar stiu ca nu e bine..seara incercam sa o punem in patul ei daca adoarme inaintea noastra, dar si acum 2 zile am gasit-o ca se pregatea sa sara in cap fara sa strige dupa mine...deci trebuie sa intuiesc telepatic cind se trezeste ca altfel e nasol

Bia

Mergi la inceput