Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (239)
Raspunsuri - Pagina 8
loren@ spune:
Bia bea suc de morcovi si mar facut de noi, dar de la o vreme numai strecurat..nu-l mai vrea gros..in rest mai bea si ce prinde..suc chipurile natural..orice!Cica plec acasa..pe maine!
Bia
cosmi1975 spune:
pupicei la toata lumea
nici noi n avem treaba cu olita dar felicitari ptr bebei care vor
ALINA unde ai fost la munte?
GIOVA asa i cumnatii mei sunt macaronari
chiar , vreau si eu reteta cu sos de marar
ralirali spune:
Sa va fie de bine ciorbita, Silvi. Si noua ne place tare mult si Anastasia alege boabele, vrea multe multe.
Bee, ne luam de mana cu sucurile...mint...ar bea porcarii din alea cu paiul, dar ma feresc sa ii dau si cola, fanta etc
Carne de porc a mancat si strumfa ocazional, dar nu in cantitati industriale. Nu pot sa spun ca nu ii dau atunci cand vrea, gen gratar sau daca vede la cineva salam sau suntem undeva si e ciorbita de porc, etc. In mod curent nu ii dau, dar se mai intampla.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
silvi_2005 spune:
Cata acum am corectat, ma enerveaza la culme tastatura frantuzeasac are literele altfel amplasate si eu sunt obisnuita cu cealalta si nu mai verific intotdeauna si tare multe greseli am, sper sa puteti intelege ce scriu;
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
d_melli spune:
Noi mai des facem kk la olita ca pipi nu stim ce e aia.
Uitasem sa va zic ca e fan parizer...tremura cand il vede.
Si am plecat acasa...va pup si ne auzim cand o fi.Pupici la spiridusii bolnaviori.
ralirali spune:
V-am pupat si eu, ne auzim maine.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
Ingrid S spune:
Mda, am fost la pediatra, voi sari peste eterna faza cu urletele ca nu are rost, mai are putin rosu in gat si ne-a dat Karvol. Voi cum i-ati pus Karvolul, pe o batista langa perna? A avut efect?
In rest, sunt eminamente uluita, trebuie sa dau un acatist la biserica, are 9700 gr, vaaai ce minune...i-am si spus pediatrei ca pe la 5 ani o ajunge ea la 12 kg...a ras ea, dar nu e de ras...
Continuam cu antibioticul pana e gata.
Ce sa zic de restul discutiilor? Ca apa minerala i-am mai dat, carne de porc la fel (rar insa). Am luat aripioare de la KFC, nu piperate, nu i-au placut, nici cartofii pai. Sucuri? Teddy, Santal de portocale, pere si ce se mai nimereste. Dar ea mananca fructele cu totul, asa ca nu ma agit prea tare.
Acuma rade si chiuie prin casa, vai ce copil bolnav am...
Aaa, sa nu uit: bravo Anastasiei ca face la olitza! Daca ar face si Diana pishu ar fi ok, ea doar cu kka are treaba, nu vrea in pampers, ii place sa stea si sa studieze carti si sampoane in baie.
Bee, mai dureaza mult? Ca eu abia astept sa vad pozele cu bebele tau..
Canda, Giova cum ramase cu intalneala? Mai doriti? Ca amu Diana nu mai e cik contagioasa...dar am uitat ca de fapt nu vin cu ea...
Ah, eu de o sapt nu i-am mai spus povesti Dianei. O intreb: vrei sa-ti zica mama o poveste? NU. Asa ca o las in pace.
Ma duc sa pun rufele la spalat si revin. Sper.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Na,ca macar acum stiu cu ce sa incep :
CUM FAC EU SOSUL DE MARAR :iau o cratitza,torn ulei cat sa acopere fundul,pun acolo marar cat cuprinde,daca se poate vreo doua legaturi uriaseeeee taiate marunt evident,le las vreo 30 de secunde- un minut pe foc in ulei,dupa care pun sare,si faina nu stiu cat,depinde cat de mult sos vreau,proportional cu maarul: vreo 2-3-4-5 linguri acolo sa fie.Amestec bine si torn imediat si lapte amestecand,sa nu se faca cocoloase.Las un pic sa fiarba asa,mai torn lapte cat sa fie un pic mai lichid,ca el cand se raceste se ingroasa tare.Si la sfarsit acresc cu sare de lamaie sau suc de lamaie,dupa gust - noua ne place sa aiba gust acrisor sarat. Mai exista si varianta ca in loc de lapte+ sare/suc de lamaie sa se puna apa + smantana,dar clar prima varianta imi place muuult mai mult De obicei il consum langa carne fiarta ,mazare groasa,morcovi si cartofi pai.
PRECIZARE: AVETI GRIJA SA FIE MARAR AROMAT BINE,DE PREFERINTA DIN PIATZA DE LA BABUTZE,NU D-ALA CARE E MAARE SI STUFOS DA' NU MIROASE DELOC.
Revin.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
SILVIII mi-ai facut pofta de fasole uscata,ma si duc sa pun boabele de fasole la inmuiat mai ales ca am si cabanos acasa.
Reteta asta o vreti? m mai dat-o mai demult cred.
Deci pun boabele la inmuiat in apa vreo 2 ore sau cat apuc,dupa care le fierb in apa cu sare si pe la mijlocul fiertului,mai spre sfarsit de fapt,bag bucati de carnati - cabanosul e perfect.Tot atunci bag si cateva bucatele de morcovi felii - 2-3 morcovi,cat aveti chef,dar mai bine mai multi ca papa strumfii (a mea cel putin,papa) Mai bag si 2-3 cartofi de sacrificiu pe care ii arunc la sfarsit,astia absorb din apa oarece si nu-ti da gaze fasolea,caci eu NU ARUNC APA IN CARE A FIERT,ala e gustul cel mai bun,fara e surogat de fasole uscata!!! Cand e fiarta,fac separat intr-o cratitza rantas din o ceapa,ulei,o lingura de faina,un varf de cutit de boia si apa,cat cuprinde, fierb vreo 2 minute,dupa care il amestec in oala.Sa nu uitam frunze de patrunjel,telina si mai ales LEUSTEAN.Bonus de final,cui ii plac ciorbele acre,ia bagati si niste chimicale gen BORS MAGIC,ca muriti pe loc
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI