Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (239)
Raspunsuri - Pagina 7
d_melli spune:
Giova si eu i-am dat vara trecuta freshuri dar a trecut vara .In schimb ii dau cand mergem la mall la spatiul de joaca ...stie si cum il iau de la joaca merge la o masa se aseaza si asteapta cartofii de la Mc si sucul de portocale si mai nou si puiul ...acum nu sariti ca il duc la Mc ca zau ca nu ma supar...asta este...socializam cu hamburgerii ...pardon cu puiul...nu va mai spun ce drag imi e de el cand vad cu ce pofta papa cartofii aia si cum inmoaie in sosul de la kfc...ala cu usturoi...hai ca ma ia foamea.
monica70 spune:
IRINA mi-ai facut pofta,dar sac sac ca am pulpe de pui acasa,imi bag si un sos de marar rapid si poate frig si cartofi ca pana fac sosul sunt gata
GIOVA ACUM VAZUI
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
ralirali spune:
Cata, m-ai prostit pe mine cu jocul ala ca m-am jucat o juma de ora.
Si eu, ca mama denaturata ce sunt, i-am dat Mc si KFC cand am avut ocazia si doamne ce ii mai plac, mai ales daca are companie alti copii
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
loren@ spune:
Si Bia a mai gustat de la MC dar se pare ca numai cartofii ii plac..cred ca a gustat cam de 2 ori pina acum..azi a papat perisoare de vita si porc ca a uitat bona ca alea sunt pentru noi..a mai papat vreun copil carne de porc? Parca Marco a avut la cresa..nu mai stiu sigur!
Eu inca la job pina la 18!
Bia
ralirali spune:
Moni, da reteta de sos de marar ca te tot aud si as incerca si eu
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi,l-am pus si eu pe strumfulica la culcare si trebuie sa-l ignr acum pana adoarme
Vad ca discutati de sucuri, Alain bea in fiecare zi suc de porto, facut natural din portocale proaspete acum de vreo saptamana ii dau nectar ca s-a stricat storcatorul de fructe si suc nu vrea sa bea doar nectar dar e bun si ala ca are 50% minim fructe. Bea apa, apa minerala cate o gurita si tare ii place, orice suc bem noi chiar si cola ii da Jean sa guste si tipa apoi ca maiiiiiiiii de ma dispera.
Irina si eu am probleme cu bautul apei din vana, nu stiu ce sa mai fac cu el ca imi goleste vana nu alta
Giova bag deja paracetamol la greu.
Eu m-am apucat de sortat azi haine, am pregatit ,,colectia de toamna iarna ,, spre bucuria lui Alain care a disperat imprastiind la haine. Daca va zic ce meniu a avut azi muriti de ras: am facut o ciorbita bestiala cu fasole boabe din aceea cruda, boabe verzi necoapte, cum vand babutele vara in piatza Am gasit aici congelata si mi-a iesit o ciorba super si a papat Alain un bol plin cu smantana si cu ceapa cu smantana nici iaurt nu a mai vrut cum face de obicei ci doar o sticla si jumate de apa.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
d_melli spune:
Moni chiar asa cume sosul cu marar?
Mai Cata ia s aintru si eu acasa sa vad ce joc e ala.
Eu i-am mai dat carne de porc de doua ori cred cand nu mai aveam timp sa fierb pui sau peste.O data in ciorba si o data sarmale.
Silvi pe bune acum fara glume si asta baga la apa din cada la greu...zici ca face expre...treaba lui ...dc ii place si clabucul ...hmmm.ce foame mi s-a facut...mi-ai adus aminte de bunica mea care facea o ciorba de fasole acrita cu zeama de varza pe care o mancai cu ceapa o minunatie...
silvi_2005 spune:
Raluca stai linistita ca si Alain e disperat dupa MC, noi mancam f rara acolo gen o data pe luna dar atunci papa cartofi in prostie cu o portie de Mc nught decojite de mine si tare ii plac. Si cand am fost in Ro pe drum numai la MC l-am puput hrani, in Austria am oprit la o cirbita si am mancat-o noi in graba in timp ce el devasta ce in zona;
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Bee spune:
Rali, felicitari pentru cea mica de face la olita! Super!
Noi suntem in acelasi stadiu: stim ce e olita si WC-ul, la ce folosesc, dar nu ne trebuie! Rar mai rateaza si face cate un pipi in olita, in schimb kk nici din greseala. Acolo ii tb intimitate, concentrare si fuge in alta camera. Nu mai zic cat e de constipata si cum n-ar fi cand nu servim lichide in afara de apa minerala (Irina) si lapte (jumate de litru pe zi). Nu pune gura pe nici un fel de sucuri si cu ce n-am imbiat-o!
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia