Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (239)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
Citricele au cam aceleasi calitati toate,doar ca numai grapefruitul si lamaia au in organism (deci si stomac) reactie bazica,nu acida. Si noi, din "ramura" de familie a lui mami suntem cam sensibili in sensul asta.Asa ca asta e motivul meu.Pai si in sarcina eu am vomitat de fix 4 ori,dupa ce am consumat suc de porto si respectiv iaurt.Diana la fel,singurele dati a vomitat cand a luat antibiotic si a baut si iaurt,sau respectiv a consumat suc multifruct exotic.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
Nu cred sa aiba ceva,mie imi zicea o verisoara din Germania ca ea tot apa minerala ii da demult fetitzei,e mai mare cu doi ani ca ai nostri.Deci cu kk-aceala e bine ca nu ii dau de porto,ca tot e kk-ciosa fruntasa,deci inca un bun motiv sa il evitam .
Giova spune:
Marco bea apa plata, minerala( cateva guritze), sucuri de toate felurile. eu de porto nu i-am mai facut, ca numai seci am gasit. asa ca bea santal nu conteaza de care o fi sau Hohes C.
Oricum bea putin suc, el care nu vroia sa guste apa. acum imi cere APA, asa ca apa trebuie sa fie, nu suc.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Doar ce am citit un articol unde spune ca e bine si apa minerala la copii insa evident nu in cantitati industriale.
Moni nu crezi ca ar fi mai bine sa incerci incet incet sa ii dai si altceva tocmai in idee de a nu fi si ea asa sensibiloasa ca voi.Zic si eu.
Giova ia portocale mai mici ca alea suntmai zemoase.
Mai vad ce gasesc de apa si revin.
monica70 spune:
IRINA pai bea mult iaurturi si din cand in cand,mai rar suc multi fruct .dar cand ia antibiotic,m-am invatat minte si scoatem iaurturile,iar suc d-ala nici vorba.Nu prea cred ca se poate face ceva,Aas e mucoasa stomacului ,mai sensibila.Eu nu pot bea cafea pe stomacul gol,ca ma roaade rau.trebuie sa mananc ceva.In schimb sotul baga si 3-4 cafele pe zi si n-are nimic nici daca nu mananca nimic Eu vad ca si cu frigul e fix la fel ca mine si mami Diana.Adica e rece la maini si picioare,de cum da frigul.
Aaa si sa nu mai zic in ce hal sunt cu stomacul cand trebuie sa iau antibiotice sau antiinflamatoare Eu si Dianei ii dadeam nurofen numai dupa ce manca,fie si pufuleti,numai sa aiba ceva in stomac.
d_melli spune:
Cata iti arde de jocuri?
Moni si eu am circulatia proasta si vesnic picioarele sloi insa nu imi e frig mai niciodata.Mario cred ca seamana cu mine la frig ca si el umbla numai dezbracat....spre disperarea tuturor.Acum ca mi-am adus aminte vb cu o prietena in parc si am declarat ca pusul caciulei in cap la copii e sportul national al Romaniei ...asta in conditiile in care trei copii erau in tricou cu maneca scurta , altii in bluze cu maneca lunga si altii cu geci si caciuli in cap si afara nu adia nik.
Giova spune:
Imediat plec si eu...merg prin piata azi cu piticul sa vedem ce porto gasesc.
irina stiu ca alea sunt mai zemoase, sa o zic pe cea dreapta....nici nu m-am mai stresat vara cu fresh-uri. era mai lejer sa cumpar de la terase, sau din Mall de la portocala aia dupa care e innebunit Marco.
Moni chiar asa, incearca sa-i dai si de porto. e bun si ce i-ai dat tu.
pe mai tarziu.
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Irina si Marco e in capul gol, INCA. dar maine merg sa-i caut o caciula mai subtire, ca sa-i dau pt. vant. Am noroc cu hanoracele cu gluga, ca i le mai pun in cap.
Faza: i-am cumparat un hanorac misto maro. il dau pe el sa vad daca ii vine, la care Marco:"caca". am crezut ca ma stric de ras, mortal a fost. si vroia sa si-l dea repede jos.
gata am plecat.
_
monica70 spune:
I-am mai dat rar si de porto,dar cand ii dau ii dau putin,adica cam 150 ml maxim ca ea bea frate la suc,nu se joaca.Si n-am chef sa ma trezesc ca vomita de la acid.
Plec si eu la strumfa,ce bine ca musafirii au aterizat abia cum p-ai ,pe cand o uschesc eu,dar de maine nu va mai fi asa,ca mandra aia aterizeaza la arad,nu in Timisoara
Si noi am trecut la caciula cu urechi incepand de ieri ,pai la 3 grade ce sa facem?
Ne auzim!