Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (239)
Raspunsuri - Pagina 5
loren@ spune:
Noi nu servim la wc..s-a mai intimplat sa zica pp si atunci sa o pun si sa faca, dar in rest nu insistam...daca ma vede pe mine pe wc imi intinde colacul si zice pp..adica sa fac pp cu el!
Felicitari Anastasia..!
Bia
monica70 spune:
IRINA si Mario bea multe lichide?
Diana e la pampers nr.5 acum.
Anda zicea ca i se pare ca s-a mai ingrasat Diana in 2 saptamani la fatza.Eu vad doar ca i-am dat pe ea o salopeta-pijama noua si e scurta tare si la maini si la picioare Nu i-o dadusem pana acum ca mi se paruse intai prea mare si era mai groasa ,deci asta vara nici nu i-am dat sa o incerce.
RALU pai acum e momentul,ca tu acum chiar ai cu cine
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Giova spune:
Ralu felicitari Anastasiei!!!
Irina si Marco are pampersul plin dim., doar la pranz nu prea face si de obicei il pun pe olita cum se trezeste.
e mortal mario, auzi ca se culca pe ea. marco si-o punea in cap.
Moni poate s-a inaltat Diana, sau ii era fixa salopeta inaite si nu ti-ai dat tu seama.
M-a sunat Clau, merge el dupa marco!!! Ce bine!!!
Cica sunt 23 grade afara, asa ca ma voi intalni cu ei in parc, ca sa-l preiau si sa zburde putin pe acolo.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Da Moni bea foarte multe lichide...cel putin 700 ml de lapte pe zi plus apa cat cuprinde plus 250 suc portocale .Ca sa nu mai pun la socoteala apa din cada
monica70 spune:
Irina si Diana bea lapte cca 600 ml,apa cat cuprinde,suc en gros si daca mai punem si supa sau ciorba ... e clar de ce-s asa plini pampersii.Atat ca la ea n-au curs niciodata.Eu o sa ma ghidez dupa aia cat de plin e dimineatza,pana atunci nu ma stresez cu ea,ma multumesc de faza cu kk.
Vad ca majoritatea suc de portocale le dati.Numai eu ii dau de lamaie + grapefruit facute ad hoc? Ieri a baut cumparat ,de pere,altadata luam de piersici,mere,struguri,rar de tot multifructe - exotice.
Nu au probleme cu acidul de la sucul de portocale? Ca eu d-aia il evit,chiar si eu.Stomacul asta sensibil al nostru
ralirali spune:
Strumfa nu prea bea sucuri, in schimb baga engros ceai si apa, daca e minerala e si mai bine. Mai da cineva apa minerala copiilor?
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
monica70 spune:
Am primit mesaj de la Anda,acum au ajuns cu bine,cica semnat TRUPA PISICEASCA
Cu baut apa calda si Diana o face de la dush.
Apropo iar am prins-o rontaind mancare de matze .Da' vorba Andei,e buuna ,e calitate superioara
d_melli spune:
Moni eu ii dau sucul de portocale pt ca are tendinta de a se constipa si plus de asta am impresia ca ii face si pofta demancare...in rest bea cu mare palcere tot ce este amar adica grefe, lamaie .In ceea ce priveste aciditatea cred ca tine de l copil la copil...cred ca sunt putini totusi care sa aiba probleme.Grefele , portocalele si lamaile din cate stiu eu au cam aceleasi proprietati referindu-ma la valorile nutritive...relativ la proprietatile curative se mai schimba ceva.
Da Mario e fan apa minerala insa nu prea i idau ca nu am apucat sa ma lamuresc dc e bine sau nu .
monica70 spune:
Eu i-am dat de cateva ori apa usor minerala (amestecata cu plata)mdar a strambat din nas,a zis ca e ACLA!
Dar must le-ati dat? Sa vedeti ce a mai baut Diana ieri,nici n-a respirat.La fel Mark (si Anda dealtfel ,de mine nu mai zic) Dar era buun si dulceee
ralirali spune:
Irina, zi si mie daca te lamuresti, ca si eu am dubii. Esti o fericta ca bea sucul de portocale, bun ar fi si la noi, tot cu tendinte de constipare
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul