Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (239)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE nici Cristina nu stia exact,ea a zis de ceva DHT sau DHS ,pe litere mi-a zis.
De pedepsit nu cred,ca asa face si cu mami si cu Ghitza de multe ori.Ea se mai joaca uneori singura cand e cu taica-su.Cu mami si cu mine nu prea.De "rea" mai zic ca e cand se tot catzara pe birou,de da cu boxele sau web-camul jos,cad toate alea intre coltzar si birou,imi baga cate un esc la PC,rupe si strica jucarii,face harakiri prin baie daca e sngura - gen aruncat in WC sulul desfasurat de hartie igienica sau toate tampoanele Si as putea continua.Fitzele,zbieretele si tavalitul pe jos ca vrea aia sau ailalta atunci cand nu e cazul.Pe afara numai mami stie cat alearga dupa ea,cum sare,se catara etc.Dar are zile si zile.
CANDA si Filip fu cu antibiotic? Bine ca macar i-a trecut!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bee, cu pedepsitul, sunt perfect de acord. Am fost o perioada foarte data peste cap de ce are numai cu mine acest comportament, dar am ajuns la concluzia ca imi simte lipsa si cand e cu mine nu mai stie ce sa faca, nu vrea sa ma scape din ochi nicio secunda.
Sa vedeti comportament astazi... a inceput sa miorlaie fara motiv si am inchis-o la ea inca mera pana se calmeaza. In semn de razbunare a facut pipi pe ea, ceea nu se intampla acasa niciodata si a plans pana a vomat, desi nu am lasat-o nici un minut.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si marco e peste tot ...mai nou il terorizeaza pe Clau. Nici la baie nu poate sa mearga ca marco...hop dupa el. Isi inchide saracul usa cu cheia, numai asa are liniste. dar Marco ma ia pe mine de mana si ma duce sa-l deschid usa.
Eu mor...caci usa de la buc. nu o pot inchide cu cheia pe din-afara, doar daca sunt in interior. Asa a fost facuta sau e broasca de vina...,nu stiu, dar ma interesez.

Ralu e mortala Tia, eu nu-l pot lasa in camera, caci isi deschide singur usa.marco mi-a luat OB-urile in Turcia si le baga in nas si urechi, si asa umbla prin camera.
Bee, Alina of cat ati suferit cu puiuti la aerosoli. nici nu vreau sa ma gandesc cum ar face marco acolo!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Pe mine ma "pedepseste" trezindu-ma in WE pe la 7-8 ,dar asta o face probabil tot ca sa aiba mai mult timp de stat cu mine.In rest, cum sunt la PC trage de mine sa ne jucam,si mai nou zice NU LUCLU MAMI,sau vrea si ea cu mine si sa punem filmuletze sau videoclipuri pe youtube.Eu am noroc ca mai o ia mami,sau Ghita pe rand,ca altfel nu as putea lucra nimic cand sunt acasa.Asa ca cel mai mult timp il petrecem impreuna seara inainte de culcare,sau dupa ce ajung acasa,cand se trezeste,mancam impreuna si ne mai jucam un pic pana pleaca la plimbare
Iar m-a sunat Ghitza,inca nu s-a culcat Diana,a tot dansat azi si a imprastiat pe jucarii prin toata casa.Afara nu au iesit,o sa o scoata mami dupamiaza.Si zice ca n-a mai tusit.

Mergi la inceput

RALU dar cum,o tii fara pampers? Anastasia face doar la olitza pipi? Ca Diana a inceput sa dea tot mai multe rateuri in pampers de cateva zile si la kk - de cand face mai moale si cred ca are legatura cu BUBA GULA si rosul la fundic Deja ieri a facut doar de 2 ori kk la olitza (tare) si de 2 sau 3 in pampers (moale).()

Mergi la inceput

DA, Moni, in casa face pipi doar la olitza si e mortala cand o scapa cum se tine de putzulica si fuge la baie. Cu caca e mai greu ca ea face de obicei mai greu si destul de tare si trebuie sa stea a il "coaca" Abia de cateva zile a facut cate unul pe olitza, dar asta dupa ce am dezbracat-o/imbracat-o de 10 ori, ea nu are rabdare sa stea pe olitza. Cand plecam undeva si la somn, folosim pampers, desi de multe ori ce cere cand se trezeste si nu uda deloc scutecul

Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Gio, nu ai poze cu MArco cu OB=urile? Si nu radeti bre, ca si eu imi amintesc faptul ca imi bagam OB=urile in nas, nu stiam ce sunt alea. Avea mama unei prietene din germania si noi i le tot furam si ziceam ca sunt pt nas. A gasit si Anastasia aseara doua OB-uri si a zis ca sunt ruj, se tot dadea pe buze dupa care si le-a pus in poseta.

Poze cu familionul

Mergi la inceput

RALU e super asa,inseamna ca se poate tine deja! La Diana e cu varf dimineatza pampersul si peste zi de multe ori.Ea face pishu mai rar la olita,de obicei dupa ce a dat drumul la kk,mai rar doar pishu singur si atunci sta pe olita ca zice ca ii vine kk,dar nu-i iese.Se pare ca Anastasia va scapa prima de scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Rali pai m-ai dat gata cu olita...cred ca e singura din zona asa " constienta". Bravo ei! Noi nu servim mai deloc...mai bine zis de vreo saptamana il pune mama regulat pe oala dupa mese cred in ideea de a prinde macar ideea ca pe aia se sta nu se culca cu capul in ea.Si mici progrese se vad.Pai ma gandeam ca citisem zilele astea ca atunci cand observi ca bebele nu are scutecul plindimineata inseamna ca e timpul sa ii scoti scutecul de noapte.Pai vai mama mea ca al meu il are de 2 tone jumate...ba chiar huggies 5 nu mai face fata, mai mari de 5 nu au , pampersul nu vb ca ala nu face fata nici dc ii pun 2 asa ca ieri am luat chilotei dela libero care au fost super insa si 20 buc 300 000...deci o sa ii folosim mai mult noaptea.
Revin.

Mergi la inceput

Bai, la somnul de amiaza nu prea face pipi, ca noapte produce si ea, dar il produce la laptele de la 6, iar cand se trezeste de tot anunta ca face pipi si eu ca mama denaturata ce sunt, ii zic sa faca in pem ca nu e nimic, la care ea "nu-i mic". Si nu stiu ce sa zic cu dezvatatul de pampers, eu imi propusesem ca actiune intensiva vara viitoare sa nu o chinui iarna. Dar uite ca mi-ati dat de gandit.

Poze cu familionul

Mergi la inceput