Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 7
dandusa spune:
Flore,
sa stii ca eu i-as pune sosete...
nu sint friguroasa de fel...,daca ma vezi in ce pijamaluta dorm iarna...,mori...,dar fara sosete nu pot dormi nici de ma tai...,daca am sexy pijamas cu pantalon scurt...,imi iau sosete pina la genunchi...,daca am sexy pijamas cu pantalon lung...,imi iau sosete pina la glezna...,dar fara ele...,nu pot...,asa ca pe bubu o imbrac ca pe mine...,pantalon scurt,sosete lungi...,pantalon lung ,sosete scurte...,fara sexy pijamas...,of course...
Dbunny,
admirat baieti tai sexosi...,da' si salopeta este super...
este un frigalau in dormitorul matrimonial...(18 grade),vai de mine...,fug sa ma incalzesc linga bubulina,ca s-a dus de mult efectul laptelui fierbinte...,dar si-a facut efectul mierea...,asa ca mai bine ma duc in pat,decit sa sforai pe tastatura...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
danita spune:
servus fetele
pupici si sanatate la mami cu bb .
revendicarile grevistului au fost in mare acoperite , mai raman totusi puncte neatinse ptr ca masa de cereale e ..... eject .
noi dormim cu body, pija si in sac de dormit . il acopar eu putin dar in scurt timp se descopera asa ca ......asta e tzinuta de noapte . nu doarme cu noi niciodata ! nu papa noaptea !
am luat imunogrip de maine incep actziunea !
noapte frumoasa
D
bebinuta spune:
Reusesc si eu sa intru intr-un final; azi am fost in Ungaria, sa-i cumpar Adei ceva borcanele cu papa. Dar chiar sunt cu mult mai ieftine ca la noi, chiar mult mai multe sortimente. I-am luat multe borcane cu iaurt, sa vedem daca le tolereaza.
Am vazut pozici cu multi fulguleti:
Denis si Luca la intalnire, adevarati barbati! Dar ce patise Denis, de plangea?
Ivan si Dani, cei doi spanioli ai nostri; deja avem si Spania pe lista cuceririlor.
Crinuta, domnisoara cea finuta si delicata cu palariora ei
Plimbareta de Julia imbracata in costumas de iarna si camera ei plina de floricele si personaje de poveste (doar acum i-am vazut camera).
Sper ca nu am uitat pe nimeni. Daca am uitat sa ma trageti de maneca, dar sa stiti ca pozele sigur le-am vazut, dar la oara asta cam atat ma duce neuronu.
Desiree, cu siguranta va manca si Octavian si va si mesteca. Cate putin in fiecare, rabdare multa si nici nu o sa-ti dai seama cand o sa inceapa sa pape si mai grosut. Ada si acum mai face mofturi la papa bucatele daca le dau cu lingurita; daca carnita si legumele le dau cu mana (ea inca nu stie singura), papa tot.
Flore, Ada doarme fara sosete acum, dar cand voi vedea ca emai rece ii voi da si sosete. Oricum, eu ma simt mai confortabil cand doarme cu pijamaua cu picior.
Dianocica
Donia, ma bucur ca ati ajuns acasa, sper ca Cristinel e mai bine si va doresc sa treaca cat mai repede.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
bebinuta spune:
Dandusa, cand sunt singura si in urma cu cititul pe forum mananc pe canapea, langa laptop. De fapt aproape tot timpul cand eram singura si inainte de a ma inscrie pe forum, mancam ori la TV ori la laptop.
Noi nu suntem pudici, vom umbla prin casa ca si pana acum. Acum nu va imaginati ca toata ziua stam dezbracati, dar eu cu siguranta nu ma voi ascunde de Ada. Si acum daca e nevoie ma dezbraca de sutien indiferent daca in casa e mama, tata, prietena, cumnatul, dar bineinteles ca pe barbati ii pun sa se intoarca, mai putin pe al meu
Alte teme nu mai stiu, cred ca am uitat...
Fug la nani, ca iarasi incepe printesa cu trezirile obisnuite noptile astea.(sper ca de la dinti si nu de la dorul de tzitzi.
Sanatate tuturor fulguletilor bolnaviori!!!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
shoshika spune:
Hello!
Daca tot vorbeati de mancarea la calculator... eu rontai covrigei...
Dandusa, foarte frumoasa domnisoara in mov!
Flore, Tudor doarme cu sosete. Sau asa vreau eu sa cred... Bineinteles ca nu rezista in picioare pana dimineata...
Donia, sanatate multa lui Cristinel!
Dbunny, ma bucur ca te-am veselit! Daca mai e prajitura... ma bag si eu!
Marani, daca tot ziceai de revelion... Anul trecut l-am petrecut in spital. Nascusem cu o zi inainte. Sotul sforaia acasa, Tudor la bebelusi, iar eu "ciocneam" sampanie in pahare de plastic cu colegele de salon si sotii lor. Frumos, nu?
Anul asta nu stiu ce-om face...
Putem sa-l petrecem pe forum... on line!
Desiree, am incercat si eu sa-i fac legumele un pic mai groase. N-a vrut... Asa ca le blenduiesc, dar nu fin, fin. Vad ca asa vrea...
S-a inteles ceva?
Lavinia_P, felicitari pentru mersul lui Mihaita! Bravo!
Dianocica, multumesc de informarea cu decalotarea. Dr. ne-a zis sa punem vitamina a la putica. Eu tot pun, dar nu se vede nici un semn ca ar putea fi decalotat. In sfarsit, eu urmaresc sa nu se inflameze sau cine stie ce chestie...
Va pup si va doresc o noapte linistita!
Si multa, multa, multa sanatate!!!
Ktrinel spune:
buna fetele ,
eu am avut o zi f buna azi, sper sa nu supar pe nimeni, dar uite ca se poate...sa ramanem optimiste.
zic ca a fost o zi buna pt ca Julia nu mi-a facut obisnuita criza cand o iau de la gradi...adica sa urle toata seara si eu sa nu pot nici macar sa ma dezbrac de tinuta de servici pana la 9 seara...azi a fost "o doamna" ...nici "pas" nu a zis toata seara, s-a jucat, a mancat, etc...la 8 a cazut lata...muci nu prea mai sunt...de 3 zile ii dau Coryzalia (homeopat) pentru raceala si nas curgator...plus un sirop de tuse...apropo fetele din Canada, ieri am fost la farmacie si nu era nimic scos din raft...asa ca nu stiu de fapt ce e cu vestile alea..
apoi ziua a mai fost buna si pt ca era asa curat si aranjat cand am intrat in casa...ca nu imi venea sa cred ce sotz harnic am avut...parca au pus de un complot amandoi ...oare ce ma asteapta maine?
la gradi toata lumea bine mersi, doar Julia si Thomas vietnamezul au muci...pai normal...daca stau toata ziua bot in bot...
almo, am citit ca si voi ati avut probleme...si noi de cand am fost la intalnire suntem tot mai bolnavi..nu stiu daca e coincidenta sau nu..am auzit de multa lume bolnava in perioada asta...acum cum e Nicole? sper ca e mai bine
donia, imi pare rau de complicatii...ofofof...curaj si putere!
kikineata, si voi ati dat in otita...si parca mai era cineva...vad ca nici dianocica nu e mai bine cu sanul...bea e cacaioasa...mai, dar ce am patit cu totii?...a ramas cineva neatins? si dani de Dbunny, la fel?
dolores, voi cum mai sunteti?
timisoara?
doar dandusa e tzantzosa tare cu mandra ei...plimbaretze...mai fato , tu nu ai nici un rid, de samanta, acolo...macar? cum merge cursul ?Flori a promis ca isi ia calculator si intra si ea sa vorbim...ce mai face?
marani, cum asa a nins la voi inainte ? pai si cu canada cum ramane?...a, da, am uitat, la noi ninge uneori in mai
bambo, suprinzator, i-am pus manusi prima data zilele astea..si nici macar nu erau legate cu sfoara intre ele...asa ca m-am asteptat sa le azvarle cat colo....de unde!...se uita la ele mirata si dadea din maini, inchidea si strangea pumnul...dar nu le=a dat jos nici cand ne jucam cu mingea...era asa haioasa....caciula e leg, dar nici pe asta nu o mai da jos, doar cu palariutza avea probleme....si-o fi dat si ea seama ca e mai confortabil la caldurica
Ktrinel spune:
de dormit dormim intr-un singur strat de haine (mai recent pijama cu maneci si talpici) si mai azvarlim patura pe ea...cand o prindem...mai mult fara...vad ca unii dorm cu 3 straturi...nu-i prea mult?
am inceput sa ii dau mancarea mai groasa, mai bucatele, mananca cu mana ...merge, ii place...avem un dinte nou sus si doi tot sus care stau sa sparga...asa ca vin intariri pt ros...
a_deju, pai asa se intretine dragostea ? imi declari cate in luna si in stele ...de ma blegesc toata...apoi dispari. ntzntzntz....tinerii din ziua de azi ....unde nu e printzip ....etc, etc...
asiza, intrebai daca mai sunt mucioasa...pai stai asa sa adaptez un pic poezia aia cu "pe umeri pletele-i curg rau..." ...inlocuieste tu una, alta pe acolo si o sa ai imaginea perfecta.......ce face Dana, burtica? si inca ceva, ...mai da si tu un hint ceva pe aici...nu cand lasi drapelu' in cui, ok?
o zi macar la fel de buna ca a mea va doresc!
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
la gradi toata lumea bine mersi, doar Julia si Thomas vietnamezul au muci...pai normal...daca stau toata ziua bot in bot...
Adica fiu-meu zace de pe un pat de suferinta pe altul, iar fiica-ta face schimb de muci cu Thomas? Spune-i ca-l face Cristinel locomotiva daca-l mai prinde la botul lui Julia!
Bravo pentru ziua ta buna, e ca o raza de soare prin negura de pe la noi.
Cristi e plangacios, mucos, tuseste, cred ca il doare uechea, nu papa bine... eu acum ma tin tare, acum imi vine sa imi iau campii, ca nu ma pot imparti in doua si as vrea... Roxanica saraca si ea are nevoie de atentie... of, of, of, valea plangerii.
Sper ca maine sa avem vesti mai bune... dar de fapt nu am sperante prea mari. poate poimaine, cand incepe antibioticul sa isi faca efect.
Inchei cu pupaturi pentru bolnavi si pentru sanatosii care ne dau energie pozitiva!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ktrinel spune:
Donia ..nu cred ca pricepe ala micu, dar ii fac o schema ...si o demonstratie.
sanatate multa ! tinem pumnii sa treaca odata...
doradora spune:
reportaj de pe front: bubuieli in teava la 5 juma dimineata de la aia de deasupra. am crezut initial ca sunt din cauza ca a avut wc-ul nostru o problema si tot curgea apa in el. nici gand, nici pomeneala. de fapt, deasupra lor sta un cuplu cu 2 copii, cel mic are un an si o luna, si e in faza de tipat. asa ca ala mic tipa, asta bubuia, i-am batut si eu de 2 ori in teava sa se potoleasca naibii, a insistat si a tinut-o tot asa pana la 7. numai ca intre timp s-a enervat si aia de dedesubt si a inceput sa bata si ea in teava. intre timp, se auzea si baba de sus vociferand. iar cand era un moment de liniste intre strigatele babei si bataile din teava, se trezea si copilul sa tipe.
acum e liniste in bloc. or fi dat coltul babele de inima rea?
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri