Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dandusa
Sbogdana,si eu raspund la apel,facem intilnire de "bun venit",abia astept sa va cunosc...,dar mi-e o jenaaaa,vaiii de mineeee,sper sa nu vii cu mama ta la intilnire.,ca io ma ascund...

donia bine ati revenit. si sanatate multa

chris bine ati revenit si voi. tare mi-as dori s-o mai vad si eu pe pisi...crezi ca se poate [:D}?

marani am tot vrut sa zic...te prinde bine de tot freza noua

asiza m au terminat pozele cu denis ingelat . a deju e intr o plimbareala scurta, revine dansa pe un joi..parca...

flore noi fara sosete la aceeasi temp. cand se culca el ii pun o paturica subtire, ca e incalzit rau de la supt, iar cand ne culcam noi, pe la un 12, o sch cu una mai groasa. apoi vine cu mine sau cu alex in pat (depinde care nu doarme la locul lui ) si de acolo...care cum apuca..

desire consistenta...cat sa nu curga...dar la octavian e normal sa fie mai lichida mancarea...nu poate sa fie asa o schimbare deodata...si la lingurita, si gros...cred ca intr o luna doua..incet incet...ajungeti si voi la bucatele...nu i graba..

va zic si eu un banc, da'mai naspa . Intr-o maternitate nasc o unguroaica, o ardeleanca si-o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice:
- Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am scapat.
Vine ardeleanul si alege copilul. negru. stupoare. doctorul ii zice:
- Ce faci, bai, esti nebun? Nu vezi ca-i negru?
La care ardeleanul raspunde:
- Da, dar unul dintre aia doi sigur e ungur, si eu nu risc.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Alex,sa cresti mare,sanatos
Roana,te asteptam cu poze de la marele eveniment

Asiza,
hmmm,popcorn,zici?...,n-am mai mincat de mult...si chiar mi-e pofta...,mi-am terminat laptele...si mi-am adus o farfurie plina cu fructe...,bai nene...,nu stiu ce am...,dar azi chiar am mincat ca nebuna...si doar ce am inceput sa iau niste vitamine...,sa fie de la ele?ps:Crinuta a inebunit de cind ai pus ultima poza a lui Denis...,daca o vedeai cum facea in fata calc...,mureaiiiii
Ktrinel,
special pentru tine,mamica de Crinuta
Adeju,eu zic ca-i bine,am vb simbata cu ea...,era ok,doar ca in week end rofita si ea de Mihaila,mai iese in oras,mai la o plimbarica...,ca-n familie...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dianocica

va zic si eu un banc, da'mai naspa . Intr-o maternitate nasc o unguroaica, o ardeleanca si-o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice:
- Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am scapat.

e tare

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri, deci, FARA SOSETE , mai ales ca doarme cu mine in pat, acoperita bine.

Va pup! Noapte buna !

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

seven pe pro cinema
va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

diana si david 03.12.06

...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

DANDUSA, am vazut pozele cu nasucul inghetat! pupam sa se incalzeasca, la fel pateste si bubamara, are nasul rosu si rece.

FLORE, fata mea doarme in pijama ( adica 2 piese )fara sosete. Nu stiu cate grade sunt ca stau cu caloriferul electric in priza toata noaptea, o acopar pe la 23.00 cu o paturica subtire si peste noapte o iau cu mine in pat...cunoasteti motivele.

DBUNNY, am vazut pozele, ce salopeta faina are! si cele xxx...am aruncat un ochi la baietii tai!

YAGMUR, am iesit eu din butoi si ai intrat tu? daca promit sa te ajut la baitza lui Luca, iti revii? hai la cafea dimineata ca am subiecte bune!

DIANOCICA, pe bune ca am tot asteptat sa vad daca zici ceva de freza mea....m-am gandit ca ori n-ai avut timp/chef sa te uiti pe poze ori nu-ti placu! si multumesc de compliment...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

DANDUSA, mi-ar placea tare sa rontai ceva in timp ce stau pe forum, dar nu-mi permit: calculatorul e in camera si meshteresc la el in timp ce bubamara doarme ( atat ziua cat si seara ), cand e treaza nu-i cu putinta sa stau la calc ca mi-l inchide. Cu zgomotul facut de taste e obisnuita, dar sa rontai ceva....lux mare...cel mult leorcai o cafea sau un suc.

Azi i-a iesit si no 8, si-au pus in gand sa-mi chinuie constant copchila....De-acu in mod normal ar urma caninii...Doamne ajuta!

BAMBO, da, a nins la Piatra Neamt un pic, nu-ti imagina ca s-a asternut strat de zapada...nici vorba, abia pe Ceahlau s-a intamplat lucrul asta. La noi a fulguit vreo 20 min si atat. Suficient cat sa-mi trezeasca amintiri si sa-mi doresc sa vina iarna mai repede si sa fie zapada multa multa sa se poate bucura bubumara de ea!

Noapte buna zic, sa treaca cu bine peste - Cristinel si Marc!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by marani

DIANOCICA, pe bune ca am tot asteptat sa vad daca zici ceva de freza mea....m-am gandit ca ori n-ai avut timp/chef sa te uiti pe poze ori nu-ti placu! si multumesc de compliment...
helaaaaau. una la mana de poze am timp mereu. nu ratez nimic. doar filmulete cateodata ca nu am sonor si ma gandesc ca le stric daca le vad fara off topic acum, imi place tare mult lookul tau. imi aminteste de tinerete si de faptul ca nici acum nu s asa batrana cum ma simt... si mi se pare ca esti o tipa de admirat plus genul care nu are nevoie de multa pupaceala...cum eram si eu in tinerete..vezi, cam cat de mare scrie in fruntea mea ca ma simt batrana... (si mai off topic, daca se poate...am si eu o nedumerire..folosesti f mult perfectul simplu. eu sunt crescuta in oltenia si acolo de foloseste si mai mult . doar e patria lui dar cu alt sens...sunt curioasa...tu esti venita din sud sau acolo se vb asa? )

in alta ordine de idei de maine alex incepe un proiect acasa asa ca timpul meu pe forum...se va apropia de zero...[omulet care plange- nu l gasesc..]

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Marani sa stii ca si eu am admirat frezura noua si blonduta cu putica goala si si pe Ivan cu pantaloni de camuflaj a lui Dayanara. De mult vreau si eu o freza asa, si tot timpul asta ziceam (inainte de a avea pruncu)...cand o sa fiu mamica o sa ma tund scurt scurt..ca doar n-o sa am timp de frizuri si alte smecherii..si-acum parca mi-e frica..de reactia barbatului mai mult ca-i tare dupa par lung hi hi, intr-o zi cand ma calca pe nervi o sa-i fac in ciuda
Apropo de obsesia compulsiva...azi am spalat toate bazaconiile lui Dani cu apa fiarta si sapun..la ghiuveta...sub apa foarte foarte fierbinte: jucarii, suzete, linguri, castroane, sugatorul cela de muci..cam tot ce ia in manute. Am spalat baile cu clor(ceea ce nu fac niciodata) si pe jos la spalat am adaugat dezinfectant. Batistele lui Dani le-am spalat azi la 80º. na, daca mai ramane vreun muc sau o bacterie...atunci e fiarta!Declarati-ma obsesionata, dar compulsata nu
Donia cum sunteti?
Miro??

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput