Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 5
chinico spune:
dianarus trimis pm.
mai recuperez ce am uitat..
roana multa sanatate si la multi ani fulguletului tau!!
ktrinel insanatosire grabnica! julie are niste gropite dulci, mama mama...
..imi mai aduc eu aminte pana pleca acasa cate ceva...
a. ia uite ce repede functioneaza..
Miroooo!! cum mai e Kara?
Donia spune:
Salutare dragi minunate!
Am ajuns acasa... mai bogati decat am plecat:)) Daca la plecare aveam febra, sufocare si laringita, la intoarcere avem febra, laringita, muci, tuse si otita. Si totusi se cheama ca suntem mai bine:)), ca altfel nu ne-ar fi dat drumul sa venim acasa.
Orisicat, suntem baftosi... ca am facut una dintre complicatiile mai usoare ale laringitei, si anume otita, ca ailalta optiune era pneumonia, deci, vorba Roxanei, lucky us!
N-a fost chiar rau la spital, dar ma bucur ca suntem acasa. Cristi doarme acum, la plecare din spital a primit Paracetamol asa ca urechiusa s-a calmat. A dormit prost noaptea trecuta, n-a mancat nimic dimineata, iar doctorita la vizita ne-a spus ca e vorba de otita, asa ca am primit si reteta pentru Amoxicilina.
Eu sunt cam ametita, imi cam cad ochii in gura, o sa incerc si eu sa dorm putin.
Va multumesc din nou pentru sprijin, sunteti minunate!
Am citit si despre alti fulguleti bolnavi, sper sa fiti cat mai bine, cat mai repede! Si mamicile voastre impreuna cu voi!
almo, m-am intrebat si eu daca n-am luat ceva de la intalnire (romanii astia... nu cumva sa plece cu mana goala ), ca am mai citit de inca o fetita de la sezatoare bolnava, cu aceleasi probleme. Chestia e ca oricum virusii astia sunt foarte circulanti in perioada asta, in spital s-au mai internat 3 bebelusi in aceeasi zi cu noi, si am mai gasit si o fetita de 2 ani si ceva, iar fetita era de vreo 5 zile acolo, tot nu ceda boala, ziua era bine, noaptea crizele de sufocare continuau. Asa ca... sunt sanse mari sa fi facut boala oricum. Sper ca la voi sa mearga totul mai usor si fara complicatii.
A, Panadol e Paracetamol, aici se cheama Tylenol sau Tempra. Orice medicament care contine substanta activa Acetaminophen este acelasi lucru cu Paracetamolul nostru.
Ma gandeam si eu ca se face o selectie fizica la aplicatiile pentru pompieri... poate le cere sa mearga cu portofoliul, ca manechinele
dianarus, numai bine si voua, mai aveti putin si scapati de injectii. Cat ati mai tras si voi...e timpul sa vina si perioada buna.
Revin, acum trebuie sa incerc neaparat sa dorm ca sunt de-a dreptul ametita.
Pupam pe toata lumea!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
shoshika spune:
Seara buna!
Hai sa va inveselesc un pic...
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba "Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?".
Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba "Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?".
Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta.......
“Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale.....".
mamaana spune:
m-a lasat internet providerul fara obiectul muncii toata dimineata, iar dupa ce am stat 1/2 ora pe telefon la 'coada' si in sfarsit mi-a raspuns cineva, ii dadusera drumul
donia si dianarus bine ati venit acasa sa vi se faca puii bine cat mai repede
dianocica eram datoare cu un raspuns: nu, nu sunt geloase una pe alta; incerc sa stau cu amandoua la fel de mult timp; de exp cand o iau pe una din pat / scaun de masa / carucior / sau la spalat cealalta sta si asteapta cuminte si rade cand ma vede ca ma duc sa o iau; aaa, si tot timpul le rotesc, nu e niciodata numai una din ele prima, amandoua profita de mama prima, sau trebuie sa astepte; dar asta se intampla pentru ca sunt doua si altfel nu le puteam creste; e normal ca d sa fie gelos, doar ai stat cu el tot timpul de cand s-a nascut, nu a trebuit sa te imparta cu altcineva
daca imi mai aduc aminte de ceva, revin
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
flore26 spune:
CUM DORM IMBRACATI BBII NOAPTEA? Adica, daca pijamaua nu are talpita, LE DATI SOSETE? Eu am o pijama cu picior, si una fara...si, avand in vedere ca in camera sunt, noaptea, 21/22/23 grC, SA/I DAU SOSETE??
Pana acum i/am dat doar pijamaua cu picior, atat...pampers si pijamaua, fara maiou sau altceva. Acum am cumparat asta fara...DIANARUS ma bucur ca sunteti bine DONIA am citit prin ce ai trecut, m/am distrat la faza cu pompierul...ba chiar te/am si barfit o tura : ii spuneam bEBINUTEI ce stapana pe situatie poti fii...eu cred ca in primul rand plangeam de rupeam, si apoi....era si Nicu acasa , el se mobilizeaza mai repede.FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dandusa spune:
Mi-am facut un canoi cu lapte fierbinte,mi-am luat castronul cu biscuiti si m-am asezat la citit...Apropo,voi la fel faceti?...sau eu sint singura care maninca ca nebuna in fata calc?...,am ajuns sa maninc placinta la ora 23 sau ciocolata la 21...si ma mai mir apoi de ce nu adorm...dar nici nu pot sa renunt...,nu mi-ar mai place la fel daca as citi fara rontaiala...
Bine ati venit acasa Cristinel si Marc,mamicilor,va doresc din suflet multa putere,sa treceti peste aceasta perioada...Calde imbratisari si multe floricele pentru voi doua
Sbogdana,
si eu raspund la apel,facem intilnire de "bun venit",abia astept sa va cunosc...,dar mi-e o jenaaaa,vaiii de mineeee,sper sa nu vii cu mama ta la intilnire.,ca io ma ascund...
Desiree,
sa stii ca problema cu nemincatul este doar o perioada prin care oricum va trebui sa treceti la un moment dat...,moment care poate fi aminat sau nu,cum doresti tu...Si la noi a fost la fel...,de cum am inceput sa pasez,nu a mai mincat cu drag...,dar i-am dat ei in minuta si in felul asta am scapat mai usor zic eu...,adica s-a obisnuit mai repede...
Ktrinel,
super tare costumasul Juliei,arata beton...,Julia nu mai zic...,in filmulet am impresia ca urmeaza sa cada...,dar se tine bine,nu gluma...,bravooo
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Dbunny spune:
shoshica ma bucur ca cineva ne mai face sa radem unpika..intre atatia muci si stranuturi ne vine bine...
Baiatul meu parca e mai bine, a papat ceea ce n-a papat la pranz, adica 200 grame de pui cu verdeturi, la ora 6. Acum la 8 a bagat 80 ml ceai de musetel+menta..si peste fro juma de ora bagam si lapticul.Sa vedem cum dormim...dupa masa a dormit 2 ore, dar in carut si a trebuit miscat carutul tot la 15 min, ca maraia in somn.
A iesit la o scurta plimbarica cu tati dupa o baie lunga tot www.flickr.com/photos/dbunny/1580398670/" target="_blank">Cu Tati. Atentie, poza XXX.
Am bagat o prajitura rasturnata cu mere si caramel la cuptor...cine mai doreste cine mai pofteste...poftiti cat e calda.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
asiza spune:
Donia, ma bucur ca ati revenit acasa! Sper sa-si revina repede Cristinel, sa nu mai aiba crize de sufocare, sa treaca otita si sa-i zambeasca din nou la mami lui!
Dandusa, si eu stau cu castronul de popcorn in fata si citesc DC-ul
De A_deju stie cineva ceva?????? Ca n-am vazut-o tare demult...Sper ca sunt ok toti...
Consistenta mancarii e asa si asa ...Nici solida, nici lichida, dar are bucatele mai nou...
Flore, si noi tot pijamale cu picior avem...eu as zice sa nu-i pui sosete la 22 de grade....pune-i doar o paturica sau bag-o in sacul de dormit...eventual verifica-i piciorusele si daca ti se pare ca e rece, actioneaza in consecinta...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
quote:
Originally posted by shoshika
Seara buna!
Hai sa va inveselesc un pic...
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba "Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?".
Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba "Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?".
Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta.......
“Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale.....".
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
m_monique spune:
alex de roana
desiree andrei mananca mancarea de consistenta unei creme. mai nou are si bucati zdrobite cu furculita.
Lavinia_P felicitari pt primii pasi.
donia si dianarus bine ati revenit acasa si sanatate multa pt Cristinel si Marc.
flore26 daca are pantalonasi fara talpite, ii dau sosete. dar mai mult pt linistea mea, ca le pierde sau si le scoate.
dandusa eu nu mananc la calculator.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei