Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 4
marani spune:
KIKINEATZO, sa inteleg ca Sara Maria are otita? sper sa treaca repede si sa nu va chinuiti prea mult; motanul lui adeju avu otita, dar stiu ca fu cu plansete, refuz mancare (parca ). Bravo pt procedeul de adormire al fetei! a mea face asa in carut..ii pica capul in fata pe jucarii si asa adoarme...
LAURA, ce baiat harnic are mama!
Sa va zic dc-s bine dispusa? tocmai am aflat ca Revelionul il voi petrece doar cu bubamara. Fain, nu?
A..si nu v-am zis ca ieri pe la 10.30 a nins la noi in catun...eram in fata blocului cu pisicile, am crezut ca nu-i adevarat, fata fara caciula si doar in polar...mama denaturata ce sunt!
Ajutati-o pe Sonia
kikineata spune:
Nush Marani, e doar o supozitie ca ar fi otita externa adica o chestie a deranjat-o...apa, ceva ceara dar la orl nu s-a vazut nik...e o forma usoara dar ea apleaca capul mereu pe umar...incercam si asta ca e un tratament local...poa sa o deranjeze de la dinti ceva..ca are ganglionii varza..dar si mucii prezenti...om vedea.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
Dbunny spune:
Offf, Dani nu papa, si a facut o diaree urata...lichida de tot.
Ma duc sa citesc ce sa fac in caz de diaree. Doamna de la gradi ne-a spus ca-s dintii ca era plin de bale. Ceea ce nu stie ea e ca nu sunt bale ci mucii...atat de lichizi is si curg pana sub barba..
in rest nu-i trist, e jucaus, marait daca nu-l bag in seama sau vreau sa-l hranesc...ce sa fac?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
chinico spune:
iar in goana calului...
am fost la doc, ne-a dat nu's ce prafuri cu bifidus...si sa va spun ce ne-a spus? mancarea de regim administrata in timpul unei diarei medii e apa de ploaie. mie ochii ca la melc..io intreb "spune cine??" (mi-a scapat, ca eram obosita si nervoasa ca am asteptat ca o muu o ora, bea se saturase de copchii care asteptau si ei, vroia sa doarma, sa manance, sa isi roada degetele si sa umble - toate in acelasi timp)..a spus, citez " toti cei care au ceva de spus in legatura cu asta..".
cica celulele intestinului gros nu sunt hranite de sange ci de ceea ce tranziteaza intestinul...si deci no proteine e o idee nashpa..
donia multa sanatate lui cristinel. si nu te da batuta.
despre tinutul in brate..of, suflete, of...
dianarus sotul meu e acum la marmacie. revin cu detalii cand vine.si lui marc multa multa sanatate.
beoaca e indragostita de frate-miu...si mie mi se inmoaie genuchii cand il vad cum se topeste ca ii pune copchila manuta pe fata..
dayanara spune:
quote:
Originally posted by chinico
iar in goana calului...
am fost la doc, ne-a dat nu's ce prafuri cu bifidus...si sa va spun ce ne-a spus? mancarea de regim administrata in timpul unei diarei medii e apa de ploaie. mie ochii ca la melc..io intreb "spune cine??" (mi-a scapat, ca eram obosita si nervoasa ca am asteptat ca o muu o ora, bea se saturase de copchii care asteptau si ei, vroia sa doarma, sa manance, sa isi roada degetele si sa umble - toate in acelasi timp)..a spus, citez " toti cei care au ceva de spus in legatura cu asta..".
cica celulele intestinului gros nu sunt hranite de sange ci de ceea ce tranziteaza intestinul...si deci no proteine e o idee nashpa..
donia multa sanatate lui cristinel. si nu te da batuta.
despre tinutul in brate..of, suflete, of...
dianarus sotul meu e acum la marmacie. revin cu detalii cand vine.si lui marc multa multa sanatate.
beoaca e indragostita de frate-miu...si mie mi se inmoaie genuchii cand il vad cum se topeste ca ii pune copchila manuta pe fata..
Beatrice (13.12.2006)
cand am fost la urgenta , asa ne.a zis noua si asa era si scris pe foile alea de le.am tradus, regimul nu are nici.un rost in cazul diareei
asta nu inseamna ca.i voi da zacusca de exemplu, pentru ca in acest caz mi.a zis ca asa ceva nu se da nici daca ar fi sanatos la varsta lui, in schimb lapte iaurt si restul toate fara nici.o restrictie
ivan si dayanara
kikineata spune:
Chinico, Dayanara, va rog eu cand aveti timp exemplificati sau detaliati ...sunt in ceata...la noi atat de mult se pune accent pe regim. Sunt discordante mari intre parerile de aici si acolo la voi. Poate ajungem la un numitor comun.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
doradora spune:
pupam cu drag mamici + bebici prezenti + bebici in burtici!
am revenit, ne-a fost dor de voi, dar nu mi-a ajuns timpul sa le fac pe toate cate am de facut (ce noutate!) si deci am lasat-o mai moale cu calculatorul.
recuperam. la greu. ce recuperam? vara asta lunga in care am plimbat copilul de colo - colo, de acasa pe santier si invers, si in care nu prea a fost si ea ca orice copil normal scoasa la plimbare. asa ca iesim de disperate (ma rog, disperata, adica eu, ca ea nu are nici o vina). e destul de mare si i-am luat si lopatele pt groapa cu nisip, ca sa avem cu ce sa facem schimb, caci evident celelalte jucarii ale celorlalti copii sunt muuult mai atractive. iesim dimineata si dupa-amiaza, ma rupe programul asta, pt ca in afara de joaca implica si tinut pisi de maini ca sa mearga, si ma doare spatele de nu mai pot, dar nu ma plang. acum fac 20 de minute pe jos daca merg repede-inainte era parcul la 3 minute, asa ca poate-poate face bine si la silueta.
am zis ca ne linistim dupa ce ne-am intors de la munte, dar o luam de la capat, vom pleca cu alex, care va participa la o conferinta. a scris materialul pe care il prezinta, iar subsemnata a avut onoarea sa il traduca; acum imi fac curaj, o sa zbor pt prima data cu avionul si sa zicem ca am niste emotii... ma consolez cu gandul ca si pt pisi e tot prima data... :)
alexandrei i-a revenit pofta de mancare, nu ii mai dau b complex. a crescut asa de mult...creste mult prea repede...
am aflat ca o fosta colega, prof de rom-engl, si-a deschis gradi particulara. sper sa ii mearga bine, pt ca am toata increderea sa dau fata pe mana ei cand va fi cazul. intre gradi si o bona, prefer prima varianta, pt ca indiferent cat de mult o iubeste bona, indiferent cate lucruri o invata, nu se compara cu bucuria pe care o simte atunci cand vede copii. mai e pana atunci, dar stau ceva mai linistita.
e bine si frumos in noul apartament, si mai ales spatios. din cand in cand se mai aude soneria-baba de dedesubt, care imi cere sa iau alti papuci, mai buni, pe care sa nu ii auda, desi ii explic ca e copilul la varsta cand merge in 4 labe si nu s-au inventat papuci pt situatiile astea, sau din contra, bubuituri furioase in usa de la aia de deasupra, nemultumita ca mai bat cate un cui in perete la ora 18. nu am nervi intotdeauna sa le fac scandal ca sa se care mai repede, dar le urez buna ziua/seara, dupa caz, si le inchid usa in nas.
cam asta facem noi, concret nimic deosebit. am intrat sa mai citesc, sa vad ce mai fac fulguletii, si de fiecare data am remarcat sporul pe care il aveti la umplut paginile. uneori e tare greu sa tin pasul!
sanatate multa, pt mamici si pitici bolnaviori, si o imbratisare pt donia si christinel!
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
bamboletta spune:
Salutare minunatelor
Am fost si noi la Carrefour azi imi place,deocamdata nu am facut prea multe cumparaturi o pijama,caciula,sosetele...si mancare
Donia-multa putere si insanatosire grabnica lui Cristinel
Ktrinel-merge ca un pinguin Julia
nu-si da jos manusile? Antonia nici caciula nu vrea sa o tina trage de ea sa o dea jos noroc ca e legata
Dianarus-ma bucur ca ati venit acasa insanatosire grabnica lui Marc
Laura-si eu inchisesem toate geamurile sa nu le mai aud
de vreo 2-3 nopti e jale noaptea plange prin somn din ora in ora chiar si mai des,cred ca e de la dintisori
Alex de Roana
Dianocica-multi sa treaca tot
Dbunny-multa sanatate blondinului
Yagmur-o sa-ti fur butoiul sa nu mai ai unde sa te ascunzi
Teutz-
Desiree-Antoniei ii place mancarea mai consistenta o papa mult mai bine,da e prea moale o scuipa
Lavinia-wow felicitari pt mers, ma bucur ca sunteti mai bine
macar au fost faine artificiile
Kkineata-gargarita sa se faca bine repede
Tema cu sarcinile:-cu siguranta ii voi da sarcini adecvate varstei,dar nu sa faca curatenie in casa sau sa spele vasele
Marani-wow au aparut primii la voi?
cand o vad pe cumnata mea cu burtica vreau si eu
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bamboletta spune:
Chris-bine ati revenit
deci tot nu se lasa baba de dedesubt bine ii face pisi stai sa vezi cand o sa meargaatunci sa se tina baba ,la noi parca merge uriasul prin casa noroc ca vecinii de dedesubt sunt plecati in italia
fetele
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
almo spune:
Donia imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Sper din suflet sa va insanatositi cat mai repede.
Sa stii ca si Nicole cred ca a avut acelasi lucru si relativ cam in acelasi timp. Incepand de miercuri sapt trecuta am vazut ca nu e asa energica cum e de obicei, era mai moale ca vineri, dupa o noapte in care horcaia, avea o voce ragusita, plus ca a facut si putina temperatura 37.5, sa o duc la clinica sa o consulte un medic. Medicul a zis ca e un virus si ca o sa-i treaca in cateva zile. Ne-a zis sa ii dam multe lichide. Noi i-am dat de cateva ori Pnadol romanesc ca aveam in casa, dar nu o sa-i mai dau de acum inainte, ca atunci cand medicul m-a intrebat daca i-am dat ceva, nu am stiut ce sa-i spun ca i-am dat. Acum parca e mai bine doar ca unori tuseste si parca i se desprinde ceva din gat. Acum ma gandesc ca oare nu am luat noi ceva virusi de la intalnire ???
Voiam doar sa va spun ca si eu am avut o experienta cu pompierii aici cand am facut un atac de panica la servici, am sunat 911 si in 2 minute au venit pompierii ca in alte 5 sa vina ambulanta. Se pare ca pompierii sunt singuri autorizati sa transporte oxigen si de aceea vin imediat, plus ca sunt sectii de pompierii la maxim 5 min distanta de condus, asta si pt ca aici constructia e bazata pe lemn asa ca posibilitatea unui incediu e f mare. Pompierii ca pompierii dar sa vedeti paramedicii cum arata, ca aproape nu-ti pare rau ca te-ai imbolnavit. Uiti ca te doare ceva numai cand ii vezi.Cred ca aici la pompieri si paramedici e o conditie la angajare sa arati de nota 10.
Multa sanatate pt toti fulguletii bolnaviori.
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM