Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
dolores spune:
buna dimineatza,
ktrinel, david e ceva mai bine...l-am si intzarcat
danita, immunogrip sau immunobaby? ca eu am immunobaby
multa , multa sanatate mamicilor si fulguletzilor bolnaviori
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Yagmur spune:
Neatza, am aruncat butoiul
Eu sint cam varza, ma simt rau, sint super obosita si astea sint motivele pentru care am ajuns in butoi
Vazut poze cu Julia, Bubamara, Crinutza - ce fete frumoase avem....
Donia, trimit energie pozitiva sa ii treaca lui Cristinel repede, repede..
Diana, pupici din Cluj catre Tg. Mures
Chris, daca vin la Buc te iau pe post de advisor la renovat..
Azi la 8 sharp m-a sunat sefu' sa imi dea ceva de lucru.. asa ca nu stiu cand mai am timp sa intru.... nici sa imi beau cafeaua linistita nu ma lasa
La Multi Ani sarbatoritilor si insanatosire grabnica celor bolnaviori
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
marani spune:
PRESA si invitatie la
Pepenele verde – bogat in potasiu
In functie de soiul din care fac parte, contin potasiu in cantitati diferite. Potasiul este element mineral care ajuta la mentinerea tensiunii arteriale, regleaza bataile inimii si previne infarcturile. Pepenii verzi mai sunt bogati si in beta-caroten. Cercetatorii cred ca beta-carotenul impreuna cu vitamina C ajuta la prevenirea bolilor de inima, a cancerului si a altor afectiuni.
Pepenele mai este si o bogata sursa de licopen. Studiile au aratat ca acesta ajuta la reducerea riscului aparitiei cancerului de prostata, de san, pulmonar sau de colon. Licopenul face parte din categoria carotenoizilor si s-a studiat care este efectul lor in cazul oamenilor. In concluzie, pe langa faptul ca pepenii sunt o excelenta gustare, indiferent de perioada din an in care sunt consumati, ei sunt si un izvor de sanatate.
Lista atasamente
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
PRESA - continuare
Oamenii sunt „programati“ sa prefere ciocolata
Pentru prima data, oamenii de stiinta au legat preferinta oamenilor pentru ciocolata cu o „semnatura” chimica care poate fi programata in sistemul metabolic si care este detectabila prin teste de laborator. Respectiva „semnatura” se citeste la iubitorii de ciocolata, iar la altii se descopera indiferenta pentru acest aliment popular, sustin cercetatorii britanici si elvetieni. Studiul oamenilor de stiinta ar putea duce la clasificare indivizilor pe baza tipului metabolic, care, in cele din urma, poate fi folosit pentru a crea diete mai sanatoase care sa se potriveasca perfect nevoilor unei persoane. Cercetatorul Sunil Kochhar si colegii sai efectuat studiul cu ajutorul a 11 voluntari care s-au clasificat singuri ca „iubitori de ciocolata” si alti 11 care erau indiferenti fata de acest produs.
In cadrul studiului, fiecare participant, toti barbati, a mancat ciocolata sau placebo pentru o perioada de cinci zile. In acest timp, le-au fost efectuate teste de laborator pe probe de urina si sange.
La iubitorii de ciocolata, oamenii de stiinta au constatat ca profilul metabolic implica nivele scazute de colesterol LDL, asa numitul colesterol „rau” si nivele mai ridicate de albumina, o proteina benefica, potrivit cercetatorilor. Persoanelor carora le place ciocolata aveau acest profil metabolic chiar daca nu au mancat ciocolata, au observat oamenii de stiinta.
„Studiul nostru a aratat ca preferinta pentru anumite alimente, inclusiv ciocolata, poate fi programata sau lipita in sistemul nostru metabolic intr-un fel in care pentru organism devine o obisnuinta”, a spus unul dintre cercetatorii elvetieni.
Cercetatorii stiu de ceva timp ca statutul metabolic si preferintele alimentare pot varia de la persoana la persoana. „Exista multe informatii in metabolism care pot fi utilizate pentru a imbunatati starea de sanatate si abia acum incepem sa le exploram”, au mai spus cercetatorii. In viitor, un test pentru determinarea tipului metabolic al unei persoane ar putea fi efectuat ca parte a testului de urina si de sange in timpul unei vizite obisnuite la medic.
Ajutati-o pe Sonia
acs spune:
Matei de Biabaus!
Sara de Kikineata!
Zara de sbogdana!
Maya de ingeras26a!
Andrei de m_monique!
Alessia de Flore26!
Lavinia_P, felicitari pentru Mihaita! E baiat mare de-acum :)
Marani, parca tu vorbeai de Revelion. De vreo 3-4 ani petrecem Revu' acasa, noi doi si copiii. Nu e rau, dar parca ar putea fi si mai bine. Anul asta m-a anuntat Stef ca o parte dintre colegii lui vor sa petreaca sfarsitul de an in Harghita. Sa mergem si noi? Inca nu i-am dat niciun raspuns, dar parca nu ma lasa inima sa plec fara copii :(. Parca vad ca vom fi iar acasa, in formula completa 2 ursi + 3 bursuci.
Apropo de revista presei: O dieta bazata pe ciocolata as putea urma si eu :), ca de altfel de diete vad ca nu ma pot tine (si-as mai avea si ceva kg de dat jos :( ).
Kikineata, picaturile de urechi se administreaza caldute. Maria a facut de multe ori otita medie seroasa (nu doare, doar ca nu mai aude). Picaturi i-am pus de vreo 2 ori cred. De fiecare data pun sticluta cu picaturi sub apa calda si apoi ii pun in ureche. Multa sanatate!
Desiree, Victor primeste mancarea sub forma de pasta. In schimb ii plac mult biscuitii si painea, pe astia ii mananca bucati (isi ia biscuitul in mana si rontaie singur). Si banana o accepta bucati.
Cat despre sarcinile in gospodarie, cu siguranta ca si Victor isi va avea partea lui. As vrea sa creasca un baiat responsabil, nu un lenes. Asa incat va face tot ce fac si fetele. Evident ca nu exagerez cu nici unul, dar jucariile stranse, hartiile la gunoi, farfuriile in chiuveta, hainele murdare in cos... astea-s lucruri de bun simt. Si voi incerca sa nu fac diferenta intre ei din punctul asta de vedere. Nu vreau sa aud: eu sunt baiat, deci nu spal vase sau eu sunt mai mica, fa tu curat! Sa vedem ce-o iesi din toate planurile mele :). Oricum voi creste un "baiat de baiat" :). Aviz fetelor-fulgulet :).
Sunt tare bucuroasa ca va merge si Ioana la dans incepand de saptamana viitoare! Profesorul a spus ca o accepta si pe ea, chiar daca e micuta. Maria merge si la dans si la aerobic, 3 zile pe saptamana le are ocupate si ii place (mai ales cand o lauda profesorii :) ).
Multa sanatate tuturor fulguletilor!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
roana spune:
Multumim fetele de urari. Am printat cele care ii erau adresate direct si am un albumel al bebelusului unde pun diverse chestii.
si o sa ii pastrez si urarile voastre.
I-am pastrat primul body, prima salopeta, costumasul de botez, prima invitatie la chef, prima felicitare primita, motul, buricul, o sa ii pastrez primul dintisor picat si etc...
Mi se pare frumos sa i le dau cadou la 18 ani. plus ca am completat constiincioasa albumul bebelusului.
Cheful a fost super, am spus ca pun poze, dar atunci cand am timp sa descarc.
In rest multumim inca o data fetelor care ne-au felicitat.
va pup mult pe toate
ziggy spune:
Buna ziua tuturor
Ma bucur ca acum am din nou acces la internet. Al meu baiat doarme foarte prost, aproape ca geme in somn, eu zic ca este de la dinti. In timpul zilei se joaca tot timpul, nu pare sa sufere de ceva, dar noaptea incepe foiala si gemetele.
Imi pare foarte rau sa vad ca au fost bolnaviori multi fulguleti, sanatate multa!
Flore, intrebai cum dorm imbracati copii. Eu inca mai observ cum se simte mai bine. De obicei doarme cu pijama si sac de dormit, care sac nu este foarte gros, am incercat sa ii pun si un body pe sub pijama si parca nu s-ar mai fi foit asa mult. In camera am 21.5-22 grade. Eu si sotul suntem mai friguroasi si cred ca si lui Calin ii place mai caldut putin.
flore26 spune:
AZI AVEM 10 LUNI! POFTITI LA O CAFEA, O TIGARA , SI O PIZZA , ASA CA DE MIC DEJUN! VA PUP!
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dianocica spune:
quote:la o tigara pe cuvant ca vin. dar stai tu cu d?
Originally posted by flore26
AZI AVEM 10 LUNI! POFTITI LA O CAFEA, O TIGARA , SI O PIZZA , ASA CA DE MIC DEJUN! VA PUP!
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Teutz spune:
Buna dimineata, minunatelor!
Ma bag si eu la un ceai si o felie de pizza!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)