Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (238)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bianca si Astery si eu m-am gandit la foliculina+ ceva modificari hormonale...........poate nasc.
Astery, daca Razvan nu si-a modificat comportamentul dupa tratament, eu zic ca nu e rau! Inseamna ca tratamentul nu e agresiv si poate nu era cine stie ce de modificat in comportament. Lasa ca vezi tu ce mai spun doctorii.
In rest, noi azi am fost la Mall, la locul de joaca pt copii . Agitatie maaaare, Ana era disperata sa se joace sa alerge si sa tzipe. Apoi a vrut pe tigru si pe Pooh. Si a fost super fericita cand am dat-o! Asa ii mangaia cu drag, ca m-am topit toata. Dar a fost circ la plecare. Apoi am fost la socrii, am stat acolo la povesti, inapoi acasa, deci pe drumuri.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Bee vad ca esti tot pe baricade ... tare ii mai place in burtica si nu vrea sa iasa. Oricum facem galerie!

Giova n-am vandut, ne mutam intr-un fel de chirie ... poveste lunga, dar sper sa facem un pas bun .

Cristina am vazut pozele de la Brasov, super intalnire si spiridusii tare fericiti. Ce imi placea si mie Piatza Sfatului, mergeam acolo cand chiuleam de la scoala Apropo si mie mi s-a parut ca ai slabit.

Ioana pupici multi la Razvanel, sa doarma bine si sa se faca repede bine!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bombo, hamsterul meu tare nesimtit era! Cand vroia sa faca pp se ridica pe labele din fatza si scotea fundul pe marginea custii sa nu murdareasca inauntru Vai cat am mai strans dupa el timp de 2 ani
Insanatosire grabnica la bolnaviori
Si eu cred ca Anasol are baietel, la fete parca nu te simti chiar atat de rau pe timpul sarcinii.
Astery, dropul nu are nici o legatura cu DC-ul Ala este site american cred...oricum e misto....eu l.am descoperit la mamicile de nov-dec si am dat tonul la noi

ma retrag sa vad Prison Break ep.3x03

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Noapte buna de la noi ... Filip inca nu doarme si ma duc sa ii zic vreo trei povesti

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki eu l-am descoperit prima, sorry. eu am pus filmulet cu Marco, tot la mamicile de nov.-dec. si pe urma au pus si fetele de la noi.
Bee eu credeam ca azi suntem in 15, doamne....pe ce lume traiesc!!!
Doamne ajuta asa sa fie si sa vina bb Razvan.
Canda dar pe unde anume va mutati? poate ne-om vedea mai usor asa.Noapte buna.

si eu vreau sa-l duc la baita, de dormit...nici poveste caci doar la ora 18.30 s-a trezit.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Gata, nani, pat.
Revin maine cu forte proaspete. Poate in noaptea asta am mai mult succes!
Noapte buna si pupici la spiridusi!
Bee 39+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE Diana se culca in jurul orei 22 de obicei.De cand se insereaza mai devreme se culca si ea mai devreme.Azi e o mica exceptie.De puzzle e incantata si nu doar ea ci si Mark.Si el le potriveste rapid,nu ca Diana care le mai pune cu cracii in sus si in loc sa le roteasca rapid zbiara intruna NU POOOT Intr-un final le baga si ea ,dar cum ziceam mai greutz.Poate ca Mark a mai invatat si la cresa de e asa priceput.
BOMBO imi pare rau,poate iese data viitoare.
GIO nu mai retin exact de unde e Flornini,a zis ea mai demult dar am uitat.
ASTERY si mie mi se pare ca ai mai slabit.

Diana e in pat si inca e cu placa pusa.O aud d-aci.
PITICILE DOI PECAT NENEA ADA MALK MATINA (masina) NENEA APATE (departe) PECAT etc.
Pe urma PATLA CUCAT,MIKU CUCAT,ADABADA CUCAT ... toti s-au culcat ,pana si GODOLA CUCAT
In fiecare seara are recital
Cand am deschis fereastra a zis VINE FIGU VINE IALNA

Dar Diana e ghiveci fatza de ILINCA care canta acum TREI IEZI CUCUIETI,PODUL DE PIATRA si ARE YOU SLEEPENG. Mi-a zis Irinel ca o sa ne puna si filmulete,dar acum e super ocupata cu mutarea de la Cluj la Bucuresti,toata ziua sunt cu naveta

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

quote:
Originally posted by maraki
Si eu cred ca Anasol are baietel, la fete parca nu te simti chiar atat de rau pe timpul sarcinii.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

depinde de fete! Mie cu Sabina mi-a fost ingrozitor pina prin luna 4-5. Dupa aia a fost ceva mai bine

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna seara!!
Azi am fost la biserica, a fost sarbatoare, a fost si hramul bisericii iar dupa slujba s-a tinut masa. Selin a fost mortala. Am plecat cu ea obosita, pe la 12 cand e defapt ora ei de bagat in pat. din biserica a incepuzt sa umble pe la toata lumea sa o ia in brate, cunostea, nu cunostea intindea mainile sau se lipea de lume .....a prins drag de preoteasa, care saraca parca nu era deajuns de alergata de fata ei de 15 luni mai trebuia sa aiba grija si de a mea. Pe mine ma lua rusinea cand o vedeam cum fuge de la mine la lume straina. si daca o luau in brate nu mai misca, nu mai respira era sfanta nu care cumva sa o trimita inapoi la mine.

Daniela La multi ani, iti doresc multa sanatate si fericire alturi de copilasii tai si sotul tau.

Revin maine......sotiorul trage de mien sa mergem la culcare.
V-am pupat.
Va doresc o saptamana minunata cu multa caldura si soare......am auzit ca aveti nevoie, saaaac la noi sunt 10 gr dimineata si vreo 15-20 peste zi

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mie nu mi-a fost rau cu nici unul dintre copii si am avut si baiat si fata. Babisme.
Bee,da foliculita,...am uitat cum ii spune.
Giova...pai trebuia sa iti bagi actiuni Normal a nu il dai pt orice nas care curge, dar cand e grav cu secretii verzi-galbui si mai si tuseste pe deasupra eu cred ca e rost de antibiotic. Si eu m-am turat de data asta, ne-a scris Augmentin dar dupa ce am vb cu doctorita soacrei mele (chiar a fost pe la noi in ziua aia) si mi-a explicat ca nu e de joaca cu laringita nu am stat la discutii. Stiam ca ii trebuia ntibiotic, dar m-am gandit ca ceva mai ushor era mai bine. Gresit Azi e a 5 zi si e bine..incanu vindecat complet, dar e ok.
Bomboo, imi pare rau..poate luna viitoare ai multe sanse. Am vazut-o pe Bombonica ta...e o scumpa cu o voce....flebetzea mea .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput