Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (238)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Ioana imi pare rau de Razvanel. nu puteti astepta cu antibioticul pana maine cand il vede dr. lui?of dragul de el....
Ali ma bucur ca ai mai scris, imediat ma uit la poze, e mortala iarina, auzi sa arunce lucrurile in wc.Noapte buna, si asteptam poze cu burtica.
Moni si marco roade tot ce prinde, dar ma uit la el in gura si nimic, nici macar imflamate gingiile nu sunt. siropul e cu nuci cu coji cu tot. si aici e super frig,am vazut la TV ca doar spre marti se incalzeste vremea.
Marco ma termina, dupa ce ca a mancat la ora 20, eu mi-am facut paine cu unt si ceai, toate le-a mancat. e clar ca nu mai bea laptele diseara.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Am terminat si eu cu treburile pt azi, mai trebuie sa ma spal pe cap si gata...alta sapt incepe.
Am fost azi in piata...m-am tot uitatla masini, cel mai mult mi-a placut Peugeot 206. Imi pare rau ca nu am vazut Citroen C3...am cam mers la spartul targului. Apoi am dat o tura prin Selgros, am venit acasa, am mancat si la Real cu noi. Copii au stat la Kinder iar noi la alte cumparaturi .Am constatat ca unele produse sunt ma scumpe in Selgros decat in Real
Pt cine are Real..este saculetz de gradi de la Kinder super fain cu ciocolata in el, oua si alte chestii la 20 lei. Numai pt rucsacelul ala mrita banii
Giova...cum ai putut sa uiti asha zi? Cununia e mai importanta decat nunta . Multi ani fericiti impreuna
Maraki...iti faci de cap ai?
Ali, ma gandeam ca ai disparut din peisaj. La ce ora te culci si tu..ca gainile. Iarina seamana cu Mitica, bb 2 care va fi baiat va semana cu tine
Antibiotice,,,hmm,. mamicile in ziua de azi citesc cam multe pe net si cam iau decizii singure in privinta antibioticelor . Acum 10 ani nu era chestia asta...sa iti prescrie medicul ceva si tu sa spui ca nu ii dai ca asha ai citit tu ca nu e bine sa dai antibiotic. Asa toata lumea s-ar face medici Si eu am facut o singura data asha, nu i-am dat antibioticul cand mi-a spus ca are putin rosu in gat. Si i-a trecut doar cu paracetamol. Dar cand copilul e bolnav rau...cred ca nu incape vorba sa nu ii dau medicamentele precrise. De la un simplu curs de nas se pot face chestii mai urate cum ar fi bronsita, laringita, angina, pneumonia si altele. Nu critic pe nimeni, dar e isterie generala cu antibioticele in ziua de azi. Astia dau faliment azi maine
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bee spune:
Buna fetele.
Eu tot pe baricade, disperata ca in loc sa nasc .....mananc! . Acul cantarului s-a oprit la +17 pentru mine de data asta, dar asta fiinda nu m-am mai suit pe cantar de o saptamana. De atunci ma cantaresc numai ochiometric. MA vede Radu si imi spune ca-s draguta si nu-s chiar asa de maaare. Dragul de el! CE sa fac si eu daca bebe cere mere muuuulte (cred ca minim 1 kg pe zi). In rest poftesc efectiv la paine, cartofi, orez, carne, lucruri de care nu ma atingeam! . NOi sa fim sanatosi.
Daniela LA MULTI ANI!
Astery, tot am vrut sa te intreb mi se pare mie sau ai descoperit vreo reteta minune de slabit! Sper din suflet sa nu fie grijile de vina! In cazul asta, mai bine grasa dar lipsita de griji si probleme!
Ioano, sumetrolimul ca si tagreminul tot antibiotic e. Numai ca actiunea e usor diferita de a restului antibioticelor. In sensul ca majoritatea sulfamidelor sunt bacteriostatice (impiedica reproducerea bacteriilor), in timp ce restul (penicilinele, cefalosporinele sau alte clase de antibiotice) sunt bactericide (omoara "animaliculele"). Am vazut ce spuneai de Razvanel. Sa nu fie vreo laringita ceva, de ziceai ca are asa o tuse urata si sufocanta. DAca ti se pare urat, mai bine da-i copilului ce i-a prescris doctorul! Desi.......la noapte si inca cateva zile, clar o sa va chinuiti cu tusea, nu dispare asta asa rapid. Offff, sensibilul tau drag! Sper sa treaca iute.
Eu una nu cred in chestiile cu antibioticele preventiv in raceli de etiologie virala. SI asta e parerea proprie, dupa asta ma conduc si stiu eu ce stiu. EU am fost un copil ultrasensibil si sensibilizat (nu stiu care o fi fost mai intai: sensibilitatea sau sensibilizarea). Si tratat vesnic cu penicilina injectabila. SI de cand m-am facut frumos adult (de pe la liceu), am inceput sa tratez cu din ce in ce mai mare indiferenta racelile. Prin urmare, ma gripez si racesc foarte rar, daca racesc fac forme usoare, infectii nici atat. In ultimii 3 ani, am luat antibiotic numai postoperator la cezariana, sa nu fac vreo infectie.
Acum sunt cam ingrijorata cu ceva. Imi tot ies de cateva saptamani niste noduli axilari durerosi. Apar, dispar, reaparat in alt loc. Dar e enervant. SI mi-e sa nu fie ceva pe undeva. SI zapacita cum sunt, nu m-am gandit sa-i fi spus tocmai ginecologului.
Bee 39+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Am vorbit cu FLORININI ,maine seara ajung si de fapt vor sta in tara cca 3- 6 LUNI si vor sa umble mult prin tara,deci sunt ceva sanse si sa ne intalnim! Ce m-as mai bucura,ca David e unul din preferatii mei La Sighisoara si Bucuresti sigur vor sta si intr-un oras din Moldova,Rm.Sarat parca.
GIO si Diana a mancat un piculetz din pulpa de pui si cartofi prajiti si a baut ceai,dar i-am dat putin.Sper a bea si ceva lapte.
Acum face puzzle ala cu animale.
Inainte ne-am uitat pe cartile cu animale domestice si salbatice.Cand a vazut papagalul mi-a zis DANA! - stie ca una din vanzatoarea lui mami are un papagal,sta la parter si toata vara l-a vizitat Diana la fereastra bucatariei
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Biancas spune:
Bee, cu nodulii nu cred ca e nimic. Mie uneori (de cateva luni nu am mai simtit) stiam ca imi va veni CM peste cateva zile pt ca aveam noduli la axila, tineau cateva zile si erau durerosi. Sunt ganglionii care se umfla si reapar inaintea urmatorului CM. Dar tu cum nu ai CM cine stie de la ce apar. Ceva modificari in organism.. Dar nu trebuie sa te ingrijorezi de asta. Eu zic ca vei naste pe 17, cu 2 zile dupa DNP. Sa vedem daca am dreptate.
Si eu ma racesc foarte rar, si nu stiu daca e din cauza ca am luat sau nu medicamente cand eram mica. Asha sunt eu...poate mai calita. Sunt pers mai sensibile si altele mai rezistente.
Tatal meu nu tin minte sa fi fost bolnav vreodata,,raceli ushore si f rare si dintr-o data..cancer. Nelu aceste f rar...anul asta a fos racit o singura data (angina) luata de la mine. Si el se imbolnaveste f greu, cand am avut rujeola a stat lnga mine si nu a luat-o cu toate ca nu avuse. A facut-o dupa ani buni, a luat-o de la servici.
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ma bag la dus sa imi spal freza
asteryaro spune:
Ioana, of, mititelul Razvanel! Bine ca ai avut inspiratia sa mergeti la camera de garda. Va dorim multa sanatate!!!
Bee, nu stiu mai ce sa spun despre slabire, cantarul meu electronic arata aceleasi kilograme, deci n-am slabit. Culmea ironiei este ca de ceva timp toata lumea imi spune acelasi lucru, dar este FALS, doar o impresie... sunt la fel de grasa, din pacate. Eu nu mai pot sta flamanda din timpul sarcinii, si apoi si abstinenta de tutun cred ca are influenta... 99% din cei care au renuntat au pus ceva kile. BAFTA cu nascarea! Si sa stii ca la Polizu sunt niste rezerve dragute, simple, gratis, un pat + scoica bb, baie proprie, CURATA, confort, ce mai, poate ai noroc de una.
Nodulii pot fi un exces de foliculina. Intreaba ginecologul musai.
Razvan e binisor... nici o modificare de la tratament, sau nu observ eu? Are SN galben-verzi, DEJA! Noroc de batista bebelusului, dar bietul de el este terorizat de aspirator si de operatiunea in sine.
Moni, eu zic sa mai bagi o raportare, poate cine stie, ai mai mult noroc .
Ce fain s-au distrat picii!!! Si voi... bravo.
Giova spune:
Noi ne uitam la Paperissima, doamne ce de faze misto!!!. marco isi inmoaie paine in ceai si mananca.
Bianca e fain C3 sau Pegeot 307. la noi tocmai s-a deschis o reprezentanta cu masini noi si vechi de 1 an. au preturi bune si km putini. Lui Clau ii e frica ca au resetat km-trajul, dar ne-a zis cineva caci firmele nu se risca.
Cu antibioticele eu nu prea sunt de acord cu tine. Pai dr. mea..la fiecare raceala de-a lui marco...antibiotic. daca era dupa ea puteam sa ma fac actionara la o asemenea fabrica.
Bee nu stiu ce sa zic de ganglionii aia, stiu ca nu e voie sa-i atingi si mai stiu ca e ceva in neregula in copr, cand apar. lasa ca-i spui tu dr. cand il vezi.
Moni dar Florinini de unde e?cum de stau asa de mult in tara?
Cristina si marco e terorizat de BB si aspirator, el care il iubea. de fapt si acum nu are treaba, dar cand vede BB, fuge cat poate.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Bee spune:
Giova, sa inteleg ca tu maine trebuiesti felicitata! Pai astept pana maine atunci. Ce sarbatorim noi? Anul asta nimic. . SIngura sarbatoare care s-a lasat cu flori, tocmai ca nu ne sta in fire, fu Valantine's day: cu lalele rosii+ ciocolata si de la mine pt el si de la el pt mine. In rest am plans si-am suspinat! CA de ziua cand ne-am cunoscut, cand am facut nunta, cand am facut cununia civila........nimic. Tot astept un buchet de flori, dar il astept cam de mult. Bine, se poate spune ca la un an de la casatorie, am fost la Venetia. Daca poti spune asta, cand 1 an am facut pe 4 martie si in calatorie am fost in Mai!
Moni, ma bucur ca si voua va plac puzzele-urile de lemn. Pe la cat o culci pe Diana acum? Ca Ana mea, nu trece de 10.30 in general. De 3 zile, nu trece de 10, ceea ce ma bucura. Ti-am zis ca mi-a placut la nebunie setul ala de printesa? Tb sa vad si eu ceva de genul ala. Ma mai gandesc daca l-ash lua sau nu.
Ali, cand afli ce e bb2? Eu cred ca faci baiat. LA fel si Anasol. Stai sa vedem ce zice si Catalina, ca ea era cu predictiile (si la mine a ratat! a zis ca fac tot fetitza, desi cum n-am nascut......)
Bee 39+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Bombonicaaaa spune:
Buna seara fetelor !
Noi acasa ca e tare frig si urat la noi , eu suparata ca mi-a venit cm azi soo nu vine bebe , cand o da Domnul na...
Am pus acum niste filmulete si cateva pozici cu Jasmine si abia astept sa se trezeasca ca i-a luat taica'su hamsteri si o cusca de aia tare faina la ei Tare sunt curioasa ce o fi pe ea cand ii vede
Nu am citit inca din urma , dar ma pun acum cam mai am acces la pc .
Daniela la multi ani fericiti , sanatate multa si numai bucurii alaturi de familia ta !
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL