Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (238)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si mie mi-a fost tare greatza pana in luna a patra,iar faptul ca nu am vomitat mai deloc,tine de organismul propriu,asa e si mami.Dar ma strambam toata ziua,nu suportam mirosurile mai ales de parfum si produsele de spalat pe jos.
CANDA ce povesti ii mai spui lui Filip?
Eu nu i-am mai spus povesti Dianei de vreo luna ,daca nu mai mult.Seara ba cu saritul,ba bate ea din gura ea.Abia astept sa adoarma ,deci rusine mie Cu toate astea,zilele trecute am incercat sa cant Trei iezi cucuieti,doar doar o vad si pe ea interesata.Dar ea a fugit la carti le-a trantit pe toate pe jos pana a gasit-o pe cea cu CAPRA CU TREI IEZI si mi-a adus-o! Deci n-a uitat de poveste,nici de Ursul pacalit de vulpe n-a uitat,ca am remarcat-o vineri parca cu cartea in mana,se uita la ursul ramas fara coada si bodoganea singura ceva de genul VAI VAI VAI ULSU ... COLO PAPA PETII etc. Deci mai stia ea ceva ca a patit-o din cauza ca voia sa pape pesti

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ioana, multa, multa sanatate lui Razvanel! Cum a racit ?
Sabina, multumesc lui Dumnezeu mi-a racit numai de 3 ori de cind s-a nascut . O singura data a fost mai nasol cu mucishori, cu febra cu plinsete, celelalte doua dati a fost doar cu putina febra in prima zi si atit, nici macar mucishori nu au mai fost. Oricum a treia oara a racit din vina mea pt. ca i-am dat un iaurt direct de la frider.

Astery, multa sanatate si lui Razvanel ca am inteles ca si el e racit. Face tratament pt. raceala sau pt. celalalt diagnostic ?

Giova,

Moni, auzi la fiica-ta , sa atentioneze ea mitza ca nu e voie pe pervaz . Sa mor de ris nu alta ! Scumpa ca de obicei.

Bombo,las' ca vine bebe cind vrea el. Acusica , probabil asteapta sa faca Jasy 2 ani .

Bee,, esti una dintre femeile gravide frumoase!

Am vazut artificii in seara asta . Sabinei i-a fost frica la inceput, statea ghemuita in bratele mele si cind bubuiau intorcea capul, insa cind s-au terminat a inceput sa faca scandal de ce s-au terminat.

In rest, nimik nou sub soare la noi. A fost verisoara Sabinei in vizita si cind au plecat musafirii s-a pus fata mea pe-un plins de nu stiam ce sa-i fac. Ii place atit de mult sa aiba musafiri, copii, sa fie multa lume in jurul ei oricum.

Bianca, ziceai ca ai vazut la TV puhoi de lume . Exact asa a fost, am fost mai spre seara ca poftea Sorin kurtos si era atita lumea pe strazi de ziceai ca e revolutie. Fain oricum, multi tineri, dar foarte frig, imi pocneau urechile. Sabina a acceptat sa mearga in carutz, a fost chiar cuminte pt. ca nu s-a cerut in brate. A chiuit tot drumul, a ris pt. ca a vazut atita lume. Nu stiu ce-o sa se faca fata mea cind o fi mare, dar un lucru e cert: ii place ingramadeala, sa fie inconjurata de cit mai multa lumea .

Ma bag la somn de-acu fetele mele !

Va pup pe toate si pe totii copilasii

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ioana, multa, multa sanatate lui Razvanel! Cum a racit ?
Sabina, multumesc lui Dumnezeu mi-a racit numai de 3 ori de cind s-a nascut . O singura data a fost mai nasol cu mucishori, cu febra cu plinsete, celelalte doua dati a fost doar cu putina febra in prima zi si atit, nici macar mucishori nu au mai fost. Oricum a treia oara a racit din vina mea pt. ca i-am dat un iaurt direct de la frider.

Astery, multa sanatate si lui Razvanel ca am inteles ca si el e racit. Face tratament pt. raceala sau pt. celalalt diagnostic ?

Giova,

Moni, auzi la fiica-ta , sa atentioneze ea mitza ca nu e voie pe pervaz . Sa mor de ris nu alta ! Scumpa ca de obicei.

Bombo,las' ca vine bebe cind vrea el. Acusica , probabil asteapta sa faca Jasy 2 ani .

Bee,, esti una dintre femeile gravide frumoase!

Am vazut artificii in seara asta . Sabinei i-a fost frica la inceput, statea ghemuita in bratele mele si cind bubuiau intorcea capul, insa cind s-au terminat a inceput sa faca scandal de ce s-au terminat.

In rest, nimik nou sub soare la noi. A fost verisoara Sabinei in vizita si cind au plecat musafirii s-a pus fata mea pe-un plins de nu stiam ce sa-i fac. Ii place atit de mult sa aiba musafiri, copii, sa fie multa lume in jurul ei oricum.

Bianca, ziceai ca ai vazut la TV puhoi de lume . Exact asa a fost, am fost mai spre seara ca poftea Sorin kurtos si era atita lumea pe strazi de ziceai ca e revolutie. Fain oricum, multi tineri, dar foarte frig, imi pocneau urechile. Sabina a acceptat sa mearga in carutz, a fost chiar cuminte pt. ca nu s-a cerut in brate. A chiuit tot drumul, a ris pt. ca a vazut atita lume. Nu stiu ce-o sa se faca fata mea cind o fi mare, dar un lucru e cert: ii place ingramadeala, sa fie inconjurata de cit mai multa lumea .

Ma bag la somn de-acu fetele mele !

Va pup pe toate si pe totii copilasii

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki..vizionare placuta. Eu tot nu am reusit sa vad nici primele 2 serii.
Ne-am inchiriat vila pt Revelion , tot unde am fost anul trecut, camera e 150 lei pe noapte si suntem 4 familii (4 camere, un living, bucatarie, 3 bai) E super utilata si frumoasa, asha o casa mi-ar placea si mie sa am
Dar partea nasoala e ca ...Nelu lucreaza in 30 decembrie si iasa pe 31 decembrie. Asha ca noi probabil vom merge din 31 ziua pana in 1 seara ca in 2 iar lucreaza Nelu Asta e nasol la serviciul in ture...nu ai sarbatori niciodata. Anul trecut a smecherit-o ca si-a luat concediu din 1 ian si deaia am putut merge. La anul va lucra exact de rev, deci sigur vom face iar Revul impreuna in centru. Prietenii merg din 29 dec si stau pana in 2. Asta e...e bine si noapte decat deloc

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Irina...ai bagat mesaj dublu Si la mine a mers rau forumul cum cateva minute. Noi nu am mai fost la zilele vinului ca a fost frig, am preferat Real sa se joace piticii, i-am lasat singuri si ne-am dus la cumparaturi.
Bombo...bafta cu hamsterul Sper sa se inteleaga cu Bella
Si eu am avut hamsteri la viata mea, 3 inca. Unul cand a avut Sandra 3 ani si nu va spun ce facea cu el ..ala a ajuns in raiul sorecilor la cat de cuminte statea sa il intoarca pe toata partile, a il ridice de gat...etc. Si nu a musca-o niciodata. Dupa 1,5 ani a murit si am luat altul.un nebun, a musct-o si pe Sandra si pe Nelu cand a vrut sa ii schimbe rumegusul dar urat de tot. Si era pui dar zici ca era . Si statea de colectie de muzeu ca nu avea nimeni curajul sa puna mana pe el, cand il schimbam faceam manevre s ail mutam in alceva...si l-am lasat la soacra-mea cat am fost plecai la mare sa aibe grija de el si..cica a disparut...l-a lasat p balcon, a pus o carpa pe el sa il acopere si dus a fost. A vrut ea sa scape de el sigur dar nah...am crezut-o Primul hamster a fost a sorei mele si eram copila, l-am pierdut vreo 3 zile prin casa si ne-a ros vreo 7 perechi de panataloni Nu il gaseam nicaieri

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

MIRA lasa ca e faina asa,ai baby sitteri en gros Mai da-i la sotzu' sa te lase sa ne scri mai multe.
IRINUTZA pai a zis si Diana ca a auzit-o pe Anda zicandu-i "Oscar da-te jos de-acolo" si s-a gandit ea ca nu are voie acolo,deci hop si ea sa precizeze ! Saracutza Sabina,a plans ca au plecat copiii? Diana inca nu mi-a facut faze din astea,desi si ei tare ii plac.Ea face urat rau doar cand o luam pe ea de la locurile de joaca.
Ei ma cam duc si eu la nani,ca vad ca e tarziu.Tot zic ca la 23 ma culc,dar de data asta abia a dormit diana la 23 ,ca doar a dormit de la 16 la 19 azi.
Noapte buna !

Mergi la inceput

BOMBO super pozele! Filmele mi le rezerv pe maine seara sa le vizionez cu Diana.

Mergi la inceput

Ali...ce fain ii sta Iarinei cu blanitza aia roz...si soricelul e mortal. Si noi avem doi ursi dinastia monstrii dar ma dispera ca ocupa loc mult si unul e la socrii (l-a primit Sandra de la noi cand a implini 1 an) iar celalalt l-a primit Dani de craciun si e sus pe dulap.
Noapte buna va doresc!!!si o sapt ushoara...ca la mine va fi grea ca s-a terminat si trimestrul 3 din an ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

a adormit si Marco pe la ora 12, si numai dupa ce a venit tati langa el. a zis ca eu pot pleca...eevine tot mai disperat dupa tat-su'.
Povesti? ieri la pranz am inceput sa fabulez, dar dupa 1 min. nu a mai vrut sa asculte. asa ca...facem iar pauza.
Bombo imi pare rau, tin pumnii sa fie cu ochisori cat mai repede.
am vazut si eu pozele, si cele din vacanta(sarpe, papagal), caci nu le vazusem pe toate. Foarte faine, iar Jasmy e o dulceata. Filmele maine, caci e tarziu deja.
Irina super ca nu a racit decat de 3x Sabina. Nici Marco nu a avut raceli grave cu febra si altele decat de vreo 4 ori.
va , merg si eu in pat.
o sapt. buna va doresc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
CRISTINA e in spital cu RAZVAN de azinoapte,au chemat Salvarea ca s-a agravat rapid,incepuse sa tuseasca si sa se sufoce - LARINGITA ACUTA Va transmite sa aveti mare grija cu racelile spiridusilor ca in doua ore s-a intamplat treaba,s-a culcat bine si noaptea pe la 3 ... Zice ca in spital e frig tare,n-are nici pat , sta langa Razvan in picioare.Se si auzea o harmalaie de plansete acolo
Diana mea a dormit bine,dar azidimineatza a inceput iar sa tuseasca uscat,s-a si trezit povestind nu stiu ce si i-am dat doua lingurite cu miere de albine cu ocazia asta.A baut lapticul si s-a pus din nou la nani.
Va las ca trebuie sa ma dezmeticesc p-aci

Mergi la inceput