Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by alionushca

Buna seara fetelor
Fetelor - am o idee pe miine - merg sa cumpar nasturi de diferite marimi, forme - mai bombati , mai nu stiu cum - am sa-i cos pe o paturica si o sa mergem pe ei - cica e bine pentru talpute - atita timp cit noi nu putem mierge acum pe pietricele si nisip.

Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Aliona, cum anume face bine la talpute?
mie nici nu imi place sa merg desculta pe pietre, iarba, teren accidentat, nici nu pot, nici nu vreau, zici ca merg pe spini.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Felicitari Mihai ptr dintisor!

Martutza, sanatate la sot si sper sa nu fie nimic in neregula cu Victor, tinem pumnii sa fie asa

ElenaGiulia, multa sanatate sotului, doamne ce povestesti tu acolo e de groaza, io credeam ca japonezii is avansati nu numai la electronice, chiar nu au dr competenti?!?! Arthur e un adevarat cavaler cum sta el batos pe-acolo

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna harnicutelor,
n-am mai deschis calculatorul de 2 zile si vad ca ati scris nu gluma. Am citit cate ceva, mai mult pe diagonala, dar ma intorc sa mai citesc.

A venit copilul cand trebuia in viata voastra?Era bine mai devreme? Mai tarziu?

Eu cred ca a avenit atunci cand a considerat DD ca e potrivit pentru noi, desi noi ne doream de mult un copil. Si eu si sotul meu iubil f. mult copii si acum vreo 10 ani ne-am spus ca ar fi timpul sa avem si noi unul. Asa ca am renuntat la pilule cu gandul ca dupa cateva luni o sa avem un bebel. Timpul a trecut si bebe nu vroia sa apara, asa ca am inceput investigatiile. Mai intai eu, in Pitesti. Raspunsul dr., totul e OK, ar trebui sa-si faca si sotul o spermograma. Zis si facut, dar de aici a inceput calvarul. Cand am fost sa-I iau rezultatul am traversat Pitestiul plangand. Nu stiam unde sa ma duc, ce sa fac, cum sa-I spun sotului (el era la serv). Rezultatul era catastrofal. Urmeaza tratamente peste tratamente, dar fara nici un fel de rezultat. Ajunsesem sa-mi dea lacrimile de cate ori vedeam un copil pe strada sau o graviduta. Hotarasem sa mai asteptam pana in decembrie si sa ne depunem actele pentru adoptie. Am ajuns in sfarsit la Giulesti, la prof. Bogdan Marinescu, care ne-a dat sperante. Ne-a spus ca doar cine nu-si doreste cu adevarat copii nu-I poate avea. Asa ca din nou optimisti am inceput lunar (chiar si de 2 ori pe luna) sa mergem la faimosul department de Reproducere Umana Asistata. In august mi-au aparut si mie in sfarsit cele doua linii rosii pe testul de sarcina. Cred ca m-am uitat la test, in fiecare zi vre-o saptamana, neindraznind sa fac altul. La primul ecograf (a fost transvaginal) dr. mi-a pus in mana prima pozica a puiului meu. A fost cea mai fericita zi din viata mea. Au urmat 9 luni frumoase, in care eram fericita si mandra de mine, urmate de aproape 6 luni in care totul a gravitat in jurul printesei mele. Poate din cauza ca ne-am dorit atat de mult acest copil nimic nu mi se pare greu. Dar am avut si norocul sa am un copil sanatos, fara colici, febra si alte probleme normale la un copil. Si acum o privesc uneori dormind si incep sa plang. Nu-mi vine sa cred ca visul nostrum s-a implinit, ca avem cel mai frumos, istet si dulce copil.
Aaaa, si ca bebe vine atunci cand vrea el, mi-a aratat si la nastere. Desi dr. mi-a Indus nasterea pe 19 aprilie convins ca pana seara nasc, ei bine n-a fost asa. Ea a mai asteptat pana pe 23, de Sf. Gheorghe. Mama e convinsa ca o sa fie o invingatoare in viata, ca s-a nascut intr-o zi mare. Sper sa fie asa. Noi o sa facem tot ce putem pentru a fi asa, dar nu depinde numai de noi. Ea m-a convins sa-I schimb si numele, toata sarcina asteptam o Maria Stefania, dar a venit pe lume Maya Georgia.

Despre cat de naturala mai este mancarea … greu de spus si greu de ales. Dar si ei ca si noi trebuie sa ne adaptam la ce gasim pe piata. Nu cred ca la noi se gasesc produse bio sau organice. Iar daca s-ar gasi multi nu si-ar permite sa le cumpere. Macar incercam sa-I hranim cat mai sanatos.

Numar la picior: noi purtam deja 19. Diana deci se va face fata mea inalta??? Super, nici eu nici sotul meu nu suntem inalti, dar copii din generatiile de acum sunt mai inalti decat parintii lor, asa ca sper ca si puiul meu sa creasca inalt.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am reusit sa mai pun niste poze noi aici

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Roxanici, incerc sa-ti raspund eu, ca poate Alionushca s-a dus la culcare, sper sa nu-ti spun prostii. Eu asa stiu ca in talpa sunt multe terminatii nervoase si mergand descult pe pietricele sau nisip le faci un fel de acupunctura (sper ca se intelege ceva din ce spun).

Crina, ce poveste impresionanta! Sa va aduca numai bucurii!

De fapt toate povestile sunt frumoase si emotionante!

Sunt cam necajita, am cantarit-o pe Giulia si speram ca a luat mai mult in greutate de cand am inceput diversificarea. Nu e asa, a luat doar 250 g in ultima luna. Deci 3 300 g in 7 luni. Suntem in clubul fotomodelelor. Noroc ca avem companie selecta!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Kitty – super faina povestea ta. Si mi-a placut f. mult si replica lui Robert. Ce isteti si mature sunt copii in ziua de astazi. Dau replica de “oameni mari”

Martutza pentru tine si puiutul tau bolnavior. Cam multe adunate pe capul tau, dar DD o sa va ajute sa treceti cu bine.

Diana (gabdyd) si pentru tine si printesa ta bolnavioara. Sa se faca bine repede si sa o lase pe mami sa se odihneasca.

ElenaGiulia - sanatate sotului!

elyanne – felicitari pentru bebelusii dintosi.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. – mare adevar

anaanamaria – multi ani fericiti si plini de bucurii impreuna cu sotul, bebelusul vostru.

gabi78 de la cate luni dai Zymaflorul? Si sa sti ca si eu citesc, vad in fiecare zi pozici cu bondarei si albinute frumoase, ma minunez de performantele lor, dar uneori citesc f. mult si nu mai apuc sa si raspund si vad multe poze si nu mai fac comentarii ca sa nu sar pe cineva. Dar absolut toti sunt minunati. Sa ne traiasca si sa fie sanatosi.

Kitty – multumesc. Toate povestile sunt impresionante, iar mie-mi dau lacrimile cand le citesc. Eu de cand am ramas insarcinata am devenit tare lacrimogena. Mi-oi mai reveni?!?!?! Sau nu o sa mai am timp ca peste vre-un an vrem bebe 2, sper sa nea ajute DD.
Daca Giulia e sanatoasa si vioaie, nu-ti mai fa probleme cu greutatea, o sa ia ea si in greutate.
Eu cred ca pic in extrema cealalta. Am anuntat-o ca o las pana la un an, dupa care o trec la regim daca se ingrasa prea tare. Pana la un an am fost si eu durdulie, dar dupa am inceput sa fiu mai subtirica. In schimb la tati in familie toate femeile sunt grase, asa ca trebuie sa am grija cu Maya sa nu le semene. Si daca lo-o semana, asata e, eu o iubesc oricum.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Seara buna!
Frumoasa tema ai propus, Martutza, s-a destins atmosfera. Mi-au placut toate povestile...mai ziceti.
Daca a venit bebe la timp: pentru mine da, chiar mi-ar fi placut sa vina mai devreme. Noi formam un cuplu de 6 ani, de un an ne mutasem impreuna si de 3 luni eram casatoriti cu acte. Soacra mea spune ca Maya a vrut sa fie copil legitim. La mine intarzierile erau ceva obisnuit asa ca in iulie trecut nu m-am mirat ca nu mai vin rusii. Sotul meu, ca niciodata, a insistat sa iau un test. Imi amintesc ca am fost la farmacie si doamna de acolo mi-a oferit un test care era foarte bun si putea fi facut ziua, nu neaparat dimineata. Si ceva mai scump. I-am zis: "Dati-mi, doamna, unul ieftin, ca eu stiu rezultatul, dar vreau sa-mi linistesc sotul". Si l-am linistit complet. El nu a reactionat prea bine la inceput, s-a speriat. Isi dorea copii, dar i se parea ca e prea devreme. Mi-a tinut o lunga teorie in seara aceea. Insa apoi, pe parcursul sarcinii, a fost langa mine in tot, chiar daca nu intelegea el foarte bine prin ce trec. Maya s-a nascut pe 18 martie. La prima vizita la spital, tati a adus 18 trandafiri rosii si unul alb. Cel mai frumos buchet din cate am primit. Acum imi arata zilnic ca e un tatic foarte bun.
gabi78, si eu citesc tot. Recunosc ca uneori ma lenevesc si nu raspund, desi poate ar trebui sa o fac. Mai nou nu prea ma lasa Maya sa raspund.
Sa va arat ce dintoasa am eu.
Sa aveti o duminica faina!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Kitty chiar azi ma gandeam la diversificare si luatul in greutate... si am ajuns la concluzia ca e normal ca de cand sunt diversificati sa ia mai putin in greutate, chiar daca mananca bine.
Exemplu: dupa prima luna de diversificare Mihai a luat mai bine in reutate decat Andrei, cu toate ca Mihai manca cateva lingurite de cereale si in rest lapte, iar Andrei manca mai mult la 2 mese mai mult de jumatate cereale sau legume si in completare lapte...
Parca tu ziceai ca ti-a spus pediatrul ca laptele ramane pe primul loc, minim 600 ml/zi? acu' daca incurc borcanele... imi asum riscu

Si io citesc tot (sau aproape tot... f. rar mai pe sarite), ma uit la toate pozele, dar nu apuc sa postez supa ce citesc *de vreo 10 ori/zi) si atunci se intampla sa uit ce am citit si ce as fi vrut sa raspund... iar la urmatoarea postare scriu din aduceri amiinte si din ultimele citite....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

Buna la toata lumea...intram si noi dupa o lunga absenta...mai mult sau mai putin motivata...NU MAI AM TIMP::....chiar daca ma gandesc yilnic la voi...
vayut poye si filme de Arisa dintoasa si plimbatoarea si ridicatoarea...ati cam pacalit+o cu margelele da#355; sa mai creasca ea putin si ...nu le mai gasiti...vedeti voi cand o incepe sa le arunce dupa pat sau alte locuri si cautati de numai stiti de voi cate un lucru...
vazut poze si de delia Paxela...dintoasa si ea si tare limpede la privire...
noi la capitolul dinti ...cred ca suntem ultimi...adica inca nu avem nici urma... dar nu ma sperie, pentru ca la el calciu se duce in picioare adica...
mergem de-a busilea cu ffffffff mare viteza si siguranta adica daca il las pe jos...nu il mai gasesc, trebuie sa il caut prin alte camere , (la bai nu are voie) sau daca nu il caut eu...vine el dupa mine la bucatarie ...
se ridica in picioare imediat ce gaseste un obstacol chiiar daca obstacolul este mic el tot se tine de el si top in picioare , mai greu cu lasatul in jos cand a obosit...ceea ce oricum se intampla rar ca " el nu oboseste niciodata"
merge in picioare pe langa...obstacolul intalnit pe langa patut, canapea, dulap ...si cand ajunge la margine ...nu stie ce sa mai faca si ma striga MAMA...ca nu stie sa se lase jos si sa plece in 4 labe
tinut de manute paseste foarte bine doar ca nu ma tine pe mine spatele si nici sufletul sa-l pun mereu sa mearga...spun mereu 'toate la timpul lor" dar se pare ca la el 'timpul' este diferit...
asa..acum despre bebe la timp sau nelatimp..
pai la timp normal..
putina poveste...ne-am casatorit in anul 2 de scoala si desi ne placeau copiii sotuil spunea 'peste 2, 3 ani' iar eu ma rugam sa termin scoala si apoi...se apropia sfarsitul scolii si, stiind ca trebuie sa practic meseria 1 an de zile pentru a fi recunoscut pe veci diploma...ma rugam sa-mi gasesc de lucru si sa lucrez anul acela necesar si apoi...asa ca pe 13 august m-am angajat si pe 14 august anul urmator am ramas gravida...cu aceeasi metoda contracept (calendarul) dar nu mai aveam nici o scuza pe care sa o invoc ..asa ca rugaciunile mele erau " Doamne, Tu ne cunosti mai bine si sti cand ne este cel mai bine, necesar un copil, indiferent de metoda contr, stiu ca Tu ai putut oferi chiar si Mariei un copil"
deja la aldoilea copil...eu nu doream ca Alexia sa creasca singura, nici sotul nu dorea acest lucru nici Alexia...dar nu ne hotaram la momentul cand sa il facem...asa ca ...am aplicat aceeasi metoda...rugaciunea..." Doamne, Tu ne cunosti, noi mai vrem unul, dar nu stim cand si daca suntem in stare sa il educam corect, la momentul potrivit, da-ni-l Tu" si Alexia adauga de fiecare data "sa fie baietel si sa il cheme Bryan, si sa ne da-i si un catel mic si alb"... asa ca ...la momentul potrivit, in timpul aceleeasi metode contr...am visat , chiar dupa noaptea amoroasa, ca merg la un ciontrol de rutina la gineco si cum intru pe usa dr imi spune "tu esti gravida" eu zic "stati doamna ca nici nu stiti de ce am venit, nu m-ati urcat pe masa, nu am facut nici un test, si pana sa imi vina rusi...oricum mai este ceva timp" la care ea ma scutura de umeri si imi spune " hei, tu nu intelegi, esti gravida!!!" m-am trezit putin speriata, ii spun sotului, merge la farmacie, ia testul, il fac,,,dar nimic ...ca doar era mult prea repede...asa ca stau linistita pana in momentul in care vad ca ma intarzie 2 zile si atunci repet testul si....2 liniute...reactia Alexiei: cainele cand il primim ca baietelul l-am primit...nu a avut nici un moment de indoiala ca ar fi fata...iar cainele a inteles ca ...atunci cand vom sta la casa...acum ce sa fac ca ea isi doreste inca 2 un frate si o sora si mi-e teama ca daca o lasa sa se roage...credinta si sinceritatea copilului iese invingatoare ...si nu ma va mama de 4 copii si inca 2 gemeni...
la noi nu se pune problema daca avem cu ce ii creste...(nu ca am duce-o pe roze ...ne descurcam destul de greu...dar nu ne plangem ca niciodata nu am dus lipsa de nimic) noi privim altfel...LE PUTEM OFERI O EDUCATIE BUNA...si nu ma refer la scoli deosebite....subiect deschis

sper sa mai recuperez din urma..si sigur o voi face pt ca imi plac povestile de viata...si am mirosit ca au fost vreo cateva Arissa, Crina, alionusca, kmi...am citit..frumos si emotionant..deci mai citesc...asta dupa ce mai merg la Buftea, gradina mea ecologica pt cateva conserve
pa

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

am citit si povestea de Gabi
martutza noi mancam deja placinta de bostan...adica doar bostanul din placinta si nu avem nici un dinte
noi dam calciu gluconic doar de o luna desi dr ne-a tot zis de el de la 1 luna ..si la greutatea lui , peste 9 kg mi-a zis sa ii dau o fiola intreaga ...o pun in lapte si poate nu il termina chiar pe tt dar , oricum mai mult de juma tot ia...
am mai citit si pove de ana maria, karra, madaroz ,Mihaela si acum vizionam poze din ro si bv..adica sibiu...ce ati cautat oameni buni acolo ca parca in bv sta roxana? si pozele din ro unde sunt facute mai exact? socri stau in Bran si parca semana cu zona lor...si noi ne-am petrecut concediu pe acolo ...sf de sapt trecut pe acolo am fost ...si am fost prin padure du[pa ghebe..am adus muulte...o zi intreaga am fiert si spalat la ele ..si la iarna ...burtile noastre mananca...ca anul asta parca nu am mai facut niciodata conserve...zici ca vine foametea din 44 asa tot pun la borcane tot ce se poate si cat se poate...acum chiar plec..pa

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput