Strumfi de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Multumesc Anya20 pentru raspuns, m-ai mai linistit un pic pentru ca de ieri dupa-amiaza am inceput sa folosesc crema. Tot ieri m-a vazut din nou o alta consiliera in alaptare care s-a cam speriat de ce am eu la sani si a insistat sa folosesc pomada asta. La mine mameloanele sunt carne vie, de un roz purpuriu, asa nu doar din cauza lui bebe ci si pentru ca au fost in interior pana acum. Tipei ii era frica sa nu renunt acum, a zis ca ma suna peste doua zile sa vada ce mai fac, dar ea nu ma cunoaste ... adica am parcurs Golgota alaptarii (daca-mi permiteti sa folosesc termenul asta) si sa ma las batuta acum ??? nu, nu, pana la ultima picatura de lapte ! Un lucru care m-a sustinut a fost sa stiu ca exista mame care abandoneaza usor si mame care lupta, si am vrut intotdeauna sa fac parte din a doua categorie, indiferent de rezultat !

Despre conservatul laptelui, in prima luna si jumatate am strans aproximativ 50 de pungute (speciale pt conservat laptele matern de la Avent), a cate 150 ml in medie, asta inseamna vreo sapte litri jumate de lapte pe care il am aproape neatins in congelator ! Mi-e frica sa-i dau cu biberonul acum ca a luat sanul, iar inainte laptele meu ii era suficient. Am mai folosit cateva pungute doar cand am fost la sala si a ramas sotul cu el, dar acum fac in asa fel incat sa-i dau numai eu. Am citit ca se poate conserva intre 3-5 luni dar eu o sa incep sa-l arunc atunci cand va face 3. Stiu ca aici se poate dona la spitale pentru mamele care inca nu au lapte insa nu m-am interesat, eram prea disperata cu problema mea ...

Despre programul lui Victor nu prea pot sa-l scriu asa pe ore pentru ca nu prea se repeta. Singurul lucru pe care il are deja stabilit este baita de seara 8.30 - 9.00, suptul de dupa si adormit la san intre 9.00 si 10.00, niciodata mai tarziu. Ma sperie faptul ca nu adoarme decat la san, dar deocamdata nu am ce sa fac, sa-l trezesc ca sa-l culc din nou ? Ma gandesc ca o sa creasca si ca-si va face un alt obicei de a adormi. In timpul zilei, mai prinde cate un pui de somn intre 30minute-o ora, si asta tot dupa supt. Cand este treaz sta singur la el in patut sau in bouncer, in functie de dispozitie intre 30 minute si o ora, apoi se plictiseste si maraie, daca-l las, se transforma in urlete asa ca mai bine nu.
Iesim si pe afara in fiecare zi, daca nu e vreme buna ne facem drum pe la vreo prietena sau sa mai rezolvam cate ceva pe la vreo institutie sau sa ne intalnim cu alte mamici si bebici. Ii place foarte mult "in deplasare" si e cuminte de nu ma crede nimeni ca acasa are niste recitaluri ...
Cu treaba prin casa, nu stau foarte bine, nu spun ca nu am timp, doar ca simt inca(,) ca suntem intr-o perioada de acomodare eu si bebe, nu ne cunoastem atat de bine ca sa pot conta ca sta cuminte si eu sa-mi fac ale mele. Dar stiu ca va veni si momentul acela. Pana atunci, ma ajuta sotul foarte mult la curatenie, cateodata pune si la spalat si saracul s-a obisnuit cu meniul de sandvisuri propus in fiecare zi ! Ma revansez eu mai incolo ca si mie imi place sa gatesc, mai ales sa fac prajituri !

Si sa va spun si despre Valen, ca are laptopul defect, din cauza asta nu a mai intrat pe forum, dar spera ca intr-o saptamana sa fie gata reparat. Fetele ei sunt bine, au trecut aproape de tot si raceala si conjunctivita. Va saluta pe toate

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bondac79 spune:

buna amiaza !am uitat complet sa va spun ca pe strumfita mea o cheama Andreea Catalina ca asa e frumos si s-a nascut la 7 fix seara!am atasat poze si eu la flickr si le-am denumit dar nu stiu mai departe cum sa le postez?????si m-am impotmolit .va rog sa imi spuneti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armin23 spune:

buna!multumim pt.inscrierea in lista.completez ora nasterii:18.20

mamica strumfului Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

bondoc79 intra pe albumul comun si vezi daca am scris corect la fiecare poza.daca mai vrei sa iti incarc si alte poze la alte categorii mai trimite-mi un email dar nu uita sa la denumesti cum ti-am scris.am vazut albumul tau de poze si ai o fetita tare reusita,sa-ti traiasca!

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

eu cand intru pe album la "cele mai frumoase zambete" imi dau lacrimile pe bune....avem copii tare reusiti

Mergi la inceput

mami de anya si arina ai doua pete sa le mananci nu alta!ce a crescut arina,fantasic!de anya nu mai am cuvinte...eu zic sa mai faci un copil ca ai reteta de bb adorabili...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

multumim, alinutzo! stai sa vezi acusica poze noi cu petele, ca de 2 ore tot uploadez . va anunt cand sunt gata.

Mergi la inceput

buna !Armin a adormit aseara la 23.30(dupa baita,masaj si papa)si s-a trezit azi dimineata la ora......9.a supt de la un san si a adormit iarasi pana la 10.30.credeti ca este ceva anormal sa doarma asa mult?sunt un pic ingrijorata.a mai avut nopti in care a dormit bine,dar la 6.30-7 dimineata se trezea.am incercat sa-l trezesc si astazi,dar nu am reusit,doarmea f.profund.e bine sa stea atatea ore fara sa manance?va rog,spuneti-mi si parerea voastra.va pupam!

mamica strumfului Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bondac79 spune:

ce surpriza !m-ati pus si pe mine in listuta!multumesc!
vad ca la aproape toate mamicile ,jos unde se termina mesajul au poze cu bebe . eu nu reusesc.cum as putea sa pun poze si sa le definesc.nu ma pricep parca is .ca sa fie completa lista s-a nascut cu 46 cm mamica strumfei ANDREEA CATALINA (15 IUNIE 2007)

Mergi la inceput

multumesc alina.a!incerc,dar nu stiu daca reusesc pana la urma sa pun pozele.

mamica strumfului Armin

Mergi la inceput