Strumfi de iulie-august 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
este foarte ciudata treaba asta cu preferatu unui san. si la mine tot stangu produce mai mult lapte, de fapt bebe trage asa cu pofta ca atunci cand il scapa din gura tzasneshte laptiku ca din seringa........e foarte fun. azi am fost la ORL pt mirosu din ureche: o otita externa deci nik grav. ne-a dat picaturi si indicatii sa nu bagam apa la baie in ureche. cica sa punem un tampon de vata imbibat in ceva uleios in ureche cand ii fac baie. incercam. ieri am fost la gineco Puia. sunt ok si i l-am prezentat si pe junior, ca doar are si dr. o mareeeeeeee contributie la existenta lui bebe. si cu hidrocelul se pare ca suntem pe drumu cel bun.
nu vreau sa starnesc "invidii" insa de 5 zile bebe doarme cate 7-9 ore pe noapte. in ritmu asta ii fac si o surioara(ca sa semene cu taty caree ofticat ca bebe seamana cu mamy). va pup si va doresc...nopti dormite.
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Alina.a- multumim. Albumul arata super si bebelusi frumosi foc.
Anya merci pt apreciere.
Adevarul e ca la fel ca toate mamicile de pe forum sunt complet indragostita de mica mea minune.
Singura mmea teama e sa nu o rasfat si pe urma sa nu ma mai inteleg cu ea. Nu rezist sa o las sa planga deloc, sunt in stare sa stau toata ziua cu ea in brate daca e nevoie.
Imi spun ca e prea mica si nu e rasfat. Sper sa nu ma insel
E cineva care culca bebelusul in camera lui singur?
O seara buna si sa
doarma bebeii neintorsi
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
![](images/user_woman.png)
Anya20 spune:
am pus poze noi cu fetele in albumele www.flickr.com/photos/a1910a2006/sets/72157601838540510/" target="_blank">luna a 3-a si www.flickr.com/photos/a1910a2006/sets/72157602381779270/" target="_blank">luna a 4-a.
X-ray spune:
alina eu m-am uitat la poze,probabil atunci incarcai de zor la ele,am apucat sa vad o parte si acum restu.concluzia:sunteti niste frumosi si iti sta tare bine si cu 3 copii.asa ca ...
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
paticut spune:
Alina de Anya... am vizionat poze.. care de care mai frumoase...ador poza in care anya mananca dintr-un castronel si cea in care sunt amandoua.. sa nu mai spun de pozele cu tine.. sincer te-au infrumusetat fetele tale si in fiecare luna arati mai bine.
ma rog....sunt acolo vreo trei pozici cu adeluta si sunt geloasa foc.. dar..te iert. zic bine fetele.. ai reteta de facut copii frumosi poate ne arati si un baietel la anul... dulce pe toti 4 , tati si mami de pete si zanele tale.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru
Luna1 spune:
Mamii de Anya si Arina m-a terminat poza www.flickr.com/photos/a1910a2006/1551580851/in/set-72157602381779270/" target="_blank">asta
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
greierash spune:
Ca tot faceati prezenta, am aparut si eu... dar sunt cam suparata
....azi am aflat o veste fff proasta...o colega de-a mea a murit ieri. Era insarcinata in 26 de saptamani, i s-a facut cezariana si la cateva ore a murit. Copilul... nu stiu, are 900 de gr..Offfffff, nu stiu daca trebuia sa va zic de asta dar sunt asa de suparata.......
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
Luna1 spune:
Offf greierash, ce tragedie! Cum e posibil sa se moara la o cezariana in sec 21? offf, condoleante!
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
greierash spune:
nu stiu frate, asta ma intreb si eu....ma gandesc sa nu fie o greseala medicala dar nu vreau sa vb cu pacat inainte sa aflu mai multe...
- "Traieste clipa" -
greierash spune:
ma scuzati acuma, dar trebuie sa ma ocup de micutu asta al meu, ca el nu intelege ca mami nu mai are chef de nimic...dar el ma scoate din staraea asta ,
ma gandesc ca ea nu a apucat sa isi vada copilasul , si mai incercase de vreo 2-3 ori, o fata tare curajoasa...
- "Traieste clipa" -