Colectia de toamna-iarna 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alt compliment primit de mine, tocmai saptamana trecuta cand ma simteam batrana, grasa, etc: Ma opreste un tip prin Poli sa ma intrebe daca vreau pensie privata ii zic ca nu, ma grabesc si el continua: "Aveti sub 45 de ani?"

-----------------
Dragelor, voi le dati la ai vostri cus-cus (couscous)? Ca Nati se da in vant.
Ma gandesc ca la cei care mananca predominant pasat ar fi un mic pas inainte.

Nataliei i l-am facut cu tocanita de pui cu multe legume. Acum mai caut si alte retete pe La bucatarie.

Leea stai linistita ca si Roberta, prietena Silviei de la cresa i-a zis clar maica-sii ca e mai buna ciorba la cresa decat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Anda esti si anume intr-o perioada infloritoare se pare.Numa flori de primavara se inghesuie sa ti se autopresare-n cale,iar rozul ce-ti bintuie viata e din ce in ce mai stralucitor.Bine ca-i fii-tu indragostit de cresa.
Pumba io ma gindisem sa tin concursul pina la sfirstul anului,da daca tu nu poti dormi ori minca, mi-e teama sa nu devii din aceasta cauza preafrumoasa colectiei,sa ma surclasezi cumva,asa ca ma las pagubasa.Mai ales ca-mi miroase mie ca nu o sa am cui scrie poezie.So, TI-I-IE, inseamna "stirile" .Ca i-am zis "mergem sa vedem stirile".Si el a repetat de vreo 3-4 ori,io dupa el,el dupa mine...Poate daca va spuneam ca e un substantiv la plural,articulat cu articol hotarit,v-ati fi prins.
Lavi da ai sub 45?
Tania mistoooo.De castravete zic.

Al meu domn a dormit mai muuult decit ieri.Cu 5 minute.Da cica se bat turcii la gura lui cum papa.Mda.Acasa ne-am certat de o suta de ori pina a mincat 10 lingurite de piure cartofi cu pui.In schimb a mincat ca un apucat rosii.I-am luat de-alea mici si a mincat vreo 30.Ma gindesc sa-i dau numa de-astea.Ca mi-e drag tare cind baga.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mama di tutti, io m-am prins. tu te dai victima aicia sa te complimentam noi. ca ala n-avea cum sa te intrebe dk ai sub 45 de ani, ci dk ai sub 35 de ani. asta intreaba toti aia cu pensii private ca prin lege sunt obligate sa adere persoanele intre 18 si 35 la pensia privata. te-am prins, gata. sau tipul era consultant, dar nu stia nimik, spre deosebire de reclama tv:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

leea, vad ca o tii din metafora in vers si din epitet in hiperbola:) da, este roz cu picatele viata acum, esti un fin observator. de-aia imi fac rochie gri, sa nu ma ia greata de la atata sirop ce curge prin clepsidra timpului meu. ha, te-am lovit cu sintagma asta:)))

ce mai fac copiii bolnaviori ai colectiei? stiri?

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda tipu' bantuia prin Poli si parea studentel. De anu' 1-2 . Avea niste hartii in mana si incerca sa-mi atraga atentia cu ele. Probabil nu prea stia pe ce lume se afla. Sigur-sigur mi-a zis 45.

De tanara stiu sigur ca arat tanara si frageda ca peruzeaua ca pana si pantofaru' ma ia la pertu. Ca sa nu mai zic de portarul de la bloc.

leea stai linistita ca mancacioasa de Nati, din toate bunatatile pregatite de mine alaltaieri la pranz a mancat numai gogosar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lavi- Adeline mananca cus- cus cu placere.(la noi il gasim la organice)
anda-bafta multa de tot cu tinuta pt botez.si eu urasc moda actuala ,le avantajeaza doar pe cele anorexice,si atat.
ce spuneti de colanti negri cu bluza( de fapt rochia pana la fund)?
leea- ale mele refuza rosiile si tare sanatoase mai sunt,e bine ca maanca T.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

mai dam si noi pe aici din cand in cand, mai rar.
Flavia are faringita acuta si a primit de la medic zinnat;dar mi-a zis ca-i tare ca medicament, dar cat de tare?ea a facut doar febra 39, fara tuse si nas curgator.

m-am distrat cu metaforele, hiperbolele si clepsidrele voastre, incat am mai uitat de necazuri

Mergi la inceput

nu stiu nimik de copilarie in legatura cu zodia. se spune ca zodia in care este soarele se manifesta mereu dar dupa 30-35, peste ea, incepe sa se manifeste si zodia in care ai ascendentul. asa se spune, eu nu am facut studii de caz. la mine ar fi oarecum adevarat, daca stau sa ma gandesc.eram o bestie in zodia taurului si acum a inceput sa ma loveasca blegosenia si sensibilitatea racului. ca iar imi aduc aminte de rochia gri, acestea fiind zise...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anda- pune poza rochiei sa ne dam cu parerea

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

am citit din urma...anda esti mortala cu tendintele din moda.....
si lavi, cu complimentul

unde pot vedea si eu pozele Mihaelei, pe ce site, ca sunt in bezna totala?

Mergi la inceput