Colectia de toamna-iarna 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mihaela, mi-e rau!
arati senzational, era sa nu te recunosc!!!
felicitari!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mihaelutat, , la nunta la care ai nasit a fost invitat si tipul de la SARMALELE RECI?
miha2006, absolut superba bubulina.
Am citit tot dar am uitat cui sa-i mai raspund.
Parca intreba Ioana de vigantol. EU am reinceput sa-i dau de pe la inceputul lui octombrie cate 2 pic.
corap, tania, maria, sanatate si noapte fara febra.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MIHAELA, ce sexoasa de colectie avem in pozele alea! Practic, ai eclipsat pe toata lumea si ce asortati ati fost voi doi...! Ma fac galbena de invidie: si cu simtul umorului si asa dragutza...hm, n-ai mai lasat nimic pe afara.

ANDA hai ca raspund eu la intrebarea cu ce mai face Delia. Tocmai am vorbit cu ea la telefon, nu se simtea prea bine, i-a dat occitocina dupa cezariana si avut dureri cumplite, a primit si morfina. Inca nu poate manca si ii e foame rau (bine ca nu are acces la site-ul lui Hilde!), in schimb are laptic din belsug si Iris a papat la greu din prima. Astept si eu cu nerabdare sa o vad in poze. Delia va trasmite tuturor un !

Va pup si eu!

PS. Din aventurile lui Che la cresa:
Il imbrac azi sa plecam si dl Che incepe sa zbiere: "Conul meu, conul meu!" (nu primise desertul zilnic la care tine atat de mult si nu vroia sa se urneasca fara el.) In final primeste o punguta cu melcul cu nuca si o banana, cam verde, la care Che exclama: "Oa, mama, catavetele!!!". Si parintii si educatoarea s-au prapadit de ras.

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Va multumesc in numele BUBULINEI de laude si complimente.
telegrafic ca se trezeste matza..
MIHA superbissima nasa, sa ai parte de fini.
Sanatate multa la nazdravanii bolnaviori.
HILDE m-ai dat gata cu torturile tale...cert e ca ai mana de aur
s-a trezit mai vorbim

MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

soanso-din sufletu meu de mama de copil!
leea-e jucarie?
sanatate copiilor bolnavi,nervi de fier pt mamici!

miha- vorba Taniei, ai eclipsat pe toata lumea.
tania-haios Che cu castravetele.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

leea-e farfurie?nu am somn ,nu pot manca ,ma tot gandesc la ce a zis baiatu tau mancacios.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

saraca ripley, bine macar ca iris o duce ca-n sanu' lu' avram ca sa zic asa, daca zici ca are delia lapte din belsug si micuta suge bine.

a fost si mama lu' nichita la dr. azi ca nu mai respira pe nas de o luna. cica am sinuzita bilaterala. foooarte dragut. dar si mai dragutza este punga de medicamente. din care nu lipseste un antibiotic fte puternic intelesei, pentru care trebuie sa iau si un ajutor de ficat, un liv52 si trebuie sa mananc inainte de fiecare pastila. una dintre ele nu poate fi decat in timpul somnului, ca am o pastila la 6 ore. deci ma voi scula noaptea cu soneria, ma voi duce la bucatarie, voi face un sendvis, voi manca, voi lua pastila si apoi voi bombani in pat pana se va face ziua ca nu mai pot adormi...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vorbisem si eu cu Ripley- aceleasi concluzii, Iris e o fomista de mare clasa, s-a prins din prima care-i treaba cu suptul, pacat ca Delia are probleme cu greata si varsaturi si nu o poate tine destul la san.
Zice ca-i leita taica-sau si sora-sa. De abia asteptam poze si vesti mai bune de la Delia.

Anda si eu urasc moda prezenta si sper ca nu prea mult timp viitoare; imi pare sorry dar eu prefer sa nu fiu in trend dar sa-mi stea bine. Mai bine sa zica lumea uite o demodata care arata binisor decat uite o grasana la moda. Mi-a oferit mie una locul in metrou crezand ca-s gravida cu o bluza "in trend".. N-o mai port de atunci.

Eu nu inteleg nici aparitiile cu fund mare care musai trebuie sa poarte blugi stransi pe gamba, le sta ORIBIL.

Acestea fiind zise, n-am decat sa-ti urez succes cu tinuta pt botez.

In alta ordine de idei, naspa tratamentul, va uram succes!

Tania mortal Che cu castravetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda am o intrebare la tine: parca am inteles eu ca in copilarie se mainifesta mai mult ascendentul si apoi mai mult zodia in care e soarele? Sau invers?

Studiind pe Silvia (varsator cu ascendent in leu) as zice clar ca e prima varianta... tot timpul la jocuri cu alti copii trebuie sa se joace cum vor ea. Dialog intre Silvia si Alexia, ieri:

A: Hai sa ne jucam asa si asa... (n-am retinu detaliile)
S: Ba nu! Hai asa si asa...
A: Hai sa ne jucam si cum vreau eu. De ce totdeauna cum vrei tu?
S: Bine atunci. Ne jucam cum vrei tu. Da' nu foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

vai, mdt, ce m-ai incurajat cu rochia mea in tendinte vad io ce fac, cum o scot la capat

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput