Colectia de toamna-iarna 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

mara, in contul comun de pe yahoo (nov_dec_2005) gasesti un mess cu link trimis de mihaela. te loghezi la flikr cu contul si pass de pe yahoo (acelasi nov_dec...). Sanatate si voua. Din cate stiu zinnatul e cel mai tare

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Stimata peruzea da gogosarul tu il gatisesi?Era crud nu?
Andoma dau lovita de sintagma ta. Si de acolo de jos,de unde m-a aruncat iti promit ca oricit par ti-a ramas pe cap io o sa sustin sus si tare ca-i cit o capitza de bogat,ca asta,din cite am aflat din 3 surse diferite si sigure totodata,merge cu orice fel de rochie.Cu conditia sa fie gri.
Mihaeluta faci tu asta pt mine?Vrei ca din toata colectia tu sa fii grupul meu de suport?Asta ca s-o punem la zid pe individa care mi-a maciucat paru-n cap si repartizat neuronu pe 3 carari?Daca-i asa,te iubesc.Iti dau adresa si tot.
Mara si io i-am dat zinnat cind a facut alergie la apa termala.Acu ma infunda risul cind ma gindesc ca pt asta mi l-a recomandat.Oribil fiind nu i-am dat decit 2 zile si apoi mi-am bagat piciorul.
Pumba poate pina la majorat...cine stie,or minca si rosioare.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

CRISTINAN, multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mai io m-am lasat de fumat de cind l-am gazduit la subsolu-mi pe Tudor.Da acu as minca o tigara.Mai ca m-as duce sa-mi cupar.Ne-nervoasa fiind si chiar bine dispusa.Ce pana mea!

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

leea- aveam si noi pe cineva care ne dispera cu mesajele,stii ce i-a facut al meu sot? i-a trimis inapoi mesajele de 100 de ori.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

leea-lasa-le bre,ca faci cancere, stai cu mine de vorba sa discutam discutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai fetelor, sunteti de belea cu metaforele, sintagmele, epitetele si alte cele!

Anda, astept cu sufletul la gura sa vad modelul de rochie, fie ea in trend au ba ! Orisicum sunt convinsa ca o sa-ti vina bine! Bravo pentru Nik cel iubitor de gradi! Vezi, asa iti e si tie mai usor, nu?!

Leea, ma bucur ca T papa bine la gradi! Cred ca fiind mai multi copilasi se indeamna unul pe altu si-si creeaza pofta de mancare!

"Doamna Peruzea", bine ca papa gogosar Nati, bun si ala ... mandra mea nu prea apus gura pe fructe si legume crude anul asta ! Poate la anu, cine stie, recuperam si noi!

Bai, m-ati dat spe spate cu aprecierile la adresa Mihaelutzei... vreau si eu sa vad poza! Ma bag amu sa vaza si ochiu meu!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

cami-dar tu mananci fructe si legume crude in fata ei?
la noi nu exista sa mananc eu ceva si sa nu ceara si ea( Adeline).pe Claire e adevarat am crescut-o cu hotdogi ,dar cu asta mica trebuie sa ipotecam casa sa o putem hrani si culmea, e o ok la kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mihaeluta !!
Duamna, tre' sa spun ... arati fenomenal! Zici ca esti in revista (nu d'aia de scandal), vorba Andei! Rochia e de milioane!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

buna seara!

de mult nu am mai fost treaza la aceasta ora , sunt la zi cu cititul ma mananca degetelul sa scriu si eu doua trei vorbe...de-o vrea cineva sa ceteasca.

Am vazut pozele iuliei de mihaela, este superbissima iar rochita cea rosie ii vine fenomenal mamicii si bine ai revenit "acasa."

Am dat sa vaza si ochiul meu cum arata stimata doamna mihaela ....cea care participa la sedintele prafuite...care are umor cu carul..si ce sa vazui "la soare te puteai uita dar la dansa ba", felicitari mamico, arati beton!!!

noki, nu stiu cat rezultat au electrocutarile alea...sigur nu is de durata, eu iti sugerez sa incerci pilates, ma apucasem de asa ceva pana sa aflu ca sunt insarcinata, este mult mai usor sa slabesti facand miscare.ce regim tii acum? spui ca nu da rezultate, schimba-l, stiu si eu prea bine ce inseamna sa tii regim peste regim fara efect.Sunt alaturi de tine si daca vrei iti fac cadou un cd cu pilates ....(si eu sunt la regim acum)

anda, eu nu as cadea in patima "lor"....nu vei arata bine daca nu te simti bine in ceea ce porti( recent,botezatu spunea ca nu conteaza ce se poarta important este sa iti vina bine).Eu iti sugerez sa porti culoarea verde...sigur te v-a prinde bine si alege un model care sa te faca sa arati excelent,(griul te va maturiza ) mulata ca esti slaba si frumoasa.Si nu in ultimul rand nu conteaza eticheta ci felul cum te porti .iti doresc sa te simti bine indiferent de ce vei purta.

maria, sanatate multa lui cristian ...pupam micutul, cum se mai simte?

cristinan, draga mea, am vazut o elise cuminte foc ...mi-a placut cum sare patul.cum este la job, solicitant?

alina mi-e dor de missa ta, ce mai faceti?

leea, .... esti de milioane, tare mult imi place stilul tau.

ina, saru'mana de intrebare..alexia este bine, nazdravana si vorbareata.ne pregatim de party

lavi, daca te intereseaza sa aderi undeva...eu sunt agent la allianz.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput