Nou stil de viatza (153)
Raspunsuri - Pagina 16
Mercedes spune:
gusta- da am inceputo din nou de o saptamana dar am cam dato in bara vreo 2 zile. Nu mai merge asa bine acum probabil din cauza ca mai am cateva kg in plus zic eu.
De ce nu incerci schema A din nou?
Apropo fetele care ati slabit nu mi spuneti va rog daca ati si slabit de peste tot ori aiurea ca si mine de ex. In unele locuri se simt oasele si am primit observatii sa nu mai slabesc.
mamica dulce spune:
gusta,iarta-ma daca te-am lovit unde te doare cu postarea mea...dar spune-ne ce s-a intamplat totusi...
Dieta Leo...cred ca o iau de la inceput ca am calcat stramb seara![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
gusta spune:
Mamica dulce nu s-a intamplat nimic special.Trecusem printr-o internare in spital si mi s-a zis ca am hernie de disc si la o saptamana uitandu-ma in oglinda am zis ca fac soc nu alta.Asa ca la mine vopsitul este o necesita.Si am numai 26 de ani.
Mercedes stii ca am mai inceput odata Superdieta si numai pot,nu vrea deloc organismul sa ma ajute.De asta am si zis incerc altceva si daca nu si nu incep Superdieta.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Buna dragelor, vad ca sinteti vorbarete in dimineata asta. ![]()
Roxa, ma bucur sa te vad
, nu te intrista, stii ca nu e bine sa te cintaresti la 2 cintare diferite...poate cel al socrului nu spune adevarul.
Tu nu mai ai cintar?
Mercedes, de slabit se slabeste de peste tot insa proportiile se pastreaza, asa ca daca ai de exemplu un corp in forma de para (mijloc ingust si solduri mari) tot la fel vei arata si dupa ce slabesti doar la o "scara" mai mica. Mie cel putin asa mi s-a intimplat. Ar trebui insistat mai mult pe zonele cu probleme.
Felicitari celor care au slabit saptamina asta: Cornelia, Ina, Mercedes, Gusta, Doina si Carmen. 
Eu se pare ca am ajuns la un echilibru, deocamdata incerc sa-l mentin desi va marturisesc cu o oarecare jena ca maninc o bucatica de ceva dulce in fiecare zi. ![]()
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Mephala, cred ca ieri mi-ai dat "ignore" daca nu mi-ai vazut prezenta!
Gusta, era sa-mi rup limba!
Merci mult! 
Raportez: 66.0 kg
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...in cautarea unui ingeras
gusta spune:
Sa va arat si voua cine ma intreaba de dimineata unde e tata si unde sunt animalele ei si eu deja sunt satula sa ii dau acelasi raspuns
http://maruntel.multiply.com/photos/photo/4/1
Marilena si Mara Augusta
nastad spune:
quote:
Originally posted by gusta
Sa va arat si voua cine ma intreaba de dimineata unde e tata si unde sunt animalele ei si eu deja sunt satula sa ii dau acelasi raspuns
http://maruntel.multiply.com/photos/photo/4/1
Marilena si Mara Augusta
Sa va traiasca!
Scumpa foc!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
cornelia_laura spune:
gusta, ti-am admirat si eu frumusica
. Sa va traiasca, e o scumpete si are niste ochi....
Eu acum m-am intors din oras si ma pregatesc sa pap o portie de orez. Dar sincer nu prea mi-e foame. In schimb am baut peste 1 litru de ceai pana acum.
Mephala - Gusta - Cornelia
mephala30 spune:
Trombonico, nu te-am ignorat, nomal, ci m-am referit la faptul ca n-ai fost destul de activa (cum esti de obicei, cand debordezi de voie buna).
Gusta, iti prieste dieta?
Ai o fetitza tare frumusica. Cui seamana asa cretulina?
Delia, 
Ai prezentat recenzia? Emotii au fost?
Mephala - Gusta - Cornelia
doroty spune:
Hello!
Cand vad ca unele din voi au slabit mai sper si eu.
Felicitari Cornelia, Carmen,Gusta si Mercedes!Spectaculos!
Daca vad ca nu se misca acul cantarului bag o disociata originala, o dieta foarte veche pe care o am de la mama mea.
Meniul de ieri a inclus multa bere ca am avut musafiri.
Meniu de azi:
Md 2 mere,paine cu pate vegetal, bomboane
P legume fierte,nuci
C legume crude
Gusta ,scumpa fetita ai!
Ina - carina - Violeta - doroty