Nou stil de viatza (153)
Raspunsuri - Pagina 17
Tzuni spune:
Mephala, am treaba multa, de-asta nu-s f activa. Azi noapte am ajuns acasa la ora 3. Franta.(adica "franta" cu "I", nu tzara!!!) Si la 8 eram pe baricade...
Hai ca mai revin azi!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...in cautarea unui ingeras
carina spune:
Salutare la toata lumea
Gusta: e bestiala fetita ta. Are asa o privire de nastrusnica. 
Meniul de azi:
MD: cafea+activia cu musli mic+ mar
P: piept de pui la gratar cu ciuperci la gratar
Gustare: un mar si un mango
In rest multa apa si ceai verde
Seara: inca ma gandesc, dar cred ca ceva mancare mexicana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
nastad spune:
Am mancat 1 salata mare de rosii+gogosari
Diseara mananc cartofi copti.
Maine am zi de fructe
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Bfly spune:
Hello, hello!
Pentru raport cu intariziere: stagnare!...bine si asa avand in vedere ca am avut motzul baiatului duminica si am bagat, nu gluma! ![]()
Bebe in continuare mucios si tushacios...mi-a dat medicul de familie azi un tratament cu amoxicilina...sa vedem ce iese!
Va pup si felicitari tuturor celor care au reusit sa slabeasca! Urez spor la toata lumea! 
gusta spune:
Multumesc pentru aprecieri la copil.
Cornelia ochii sunt ai mei.
Carmen carlionti sunt de la tati.Iar dieta merge,ca nu am timp sa ma gandesc la mancare ca vreau sa mai strang din casa.
Carina iar prostii in cap are cat caru.Cand aspiram ma intrebat daca mai poate sa sara odata in pat cat imi vad eu de treaba.
Nastad,Doroty multumesc.
Marilena si Mara Augusta
doroty spune:
Dieta disociata
o zi zarzavat + 75g paine
o zi carne
o zi oua (5 bucati fierte)
o zi lactate 600g + cartofi 300g + paine 25g
o zi peste + 50 g paine + 400g mere
o zi fructe 600g + paine 40g + branza 40g
Ce ziceti? Vreti s-o incercam?Macar 6 zile sa vedem cum functioneaza. Nu am alte amanunte despre ea dar pare echilibrata.
Imi place ca alimentele care sunt periculoase pt silueta au cantitate limitata.
Banuiesc ca zarzavat inseamna legume exceptand oleaginoasele.
Ina - carina - Violeta - doroty 
cornelia_laura spune:
doroty, da, pare echilibrata. Totusi 5 oua intr-o zi cam dau de furca ficatului. Eu una nu as putea sa le mananc
.
Mephala - Gusta - Cornelia
Mercedes spune:
exact la oua ma uitam si eu acum, mi se par prea multe. Eu am mancat maxim doua oua fierte pe zi si a fost destul.
Delidana spune:
Gusta, draguta cirliontata. ![]()
Carmen, am avut emotii, mai ales ca a trebuit sa citesc in fata clasei dar la sfirsit am primit complimente atit din partea colegilor dar mai ales a profesorului. Mai ca nu-mi vine sa cred.
Iti dai seama cit mi-a crescut moralul...
Doroty, si mie mi se pare cam prea mult 5 oua intr-o zi, de fapt eu nu sint pentru dietele de genul asta dar nu mai intru in detalii...fiecare face cum crede ca e mai bine...
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
puskin spune:
Buna seara,
In sfarsit am internet acasa, deci voi intra mai des sa postez.
As vrea sa incerc sa dau jos si ultimele 5kg, sa vedem daca o sa si pot. Pana una alta m-am reapucat de sala, nu reusesc inca sa merg de 3 ori/ saptamana, dar de 2 ori merg.
Va pup cu drag,
Ruxandra