Nou stil de viatza (153)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dimineatza!
Crystina

Meniu: legume

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

raport:-1kg deci am ajuns la 68.5kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!

Meniul:
-cafea
-o banana
-multe mere

Mercedes, felicitari pentru primul loc!

Gusta, bafta! Azi e prima zi de lapte cu banane?

Tzuni, absent nemotivat pentru ieri. Azi ne onorezi cu prezenta?

Mimi dumy, nu pot sa nu remarc cat esti de constiincioasa cu raportul.

Cornelia, merge treaba?

Mik, Sigrid, Madelaine...., haideti fetelor,

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

mephala-multumesc esti draguta dar nu sunt pe primul loc violeta e mai ambitioasa.

Apropo de mere m am uitat ca mananci azi mephala- mi am luat si eu vreo trei mere mari dar mari la servici alaturi de 2 grefe si kiwi si desigur cafeaua care nu lipseste.
Probabil acasa voi manca ceva legume congelate( brocoli, morcovi, conopida) si cam atat pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen azi e a 2 zi.De ieri am inceput ca eu dimineata bag numai cafea si unde merg nu mananc.

Cornelia dupa ce termin cu banane si lapte incep si eu ca tine disociat pe zile.

Mercedes ai inceput din nou Superdieta?

Tzuni te astept sa imi spui cum ti se pare propozitia.

Ma duc sa imi iau cafeaua si revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata dragelor....mai inainte am descoperit cu stupoare un fir de par albImi beam cafeaua pe balcon si ma jucam cumva cu parul cand am vazut ca luceste ceva dubios...am zis ca o fi decolorat dar chiar asa???Eu am parul negru dar de ultimele vopsiri are reflexe maro-roscate...si m-a pus pacatul sa smulg firul din radacina si da,radacina era alba....imbatranesccred ca o sa ma caut de-acum in cap ca de paduchi sa vad daca chiar albesc

Referitor la subiect...n-am indraznit azi sa ma cantaresc,nu cred ca m-am ingrasat dar nici nu simt c-am slabit,cred ca am dat iar de un prag de ala uracios,unde nu se mai duce nik.

Mi-am luat o revista faina cu diete,o sa traduc ceva din ele dupa ce fac curat,functie de cat timp am..la 11 am o eleva si la 2 trebuie sa fiu in oras la curs.

Va pup si o zi faina!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, merge treaba, mai bine decat ma asteptam. Ai si tu o contributie mare la asta.
Gusta, ultimele "sunculite" se duc cel mai greu. Cum te simti cu noul regim? L-as incerca si eu cateva zile(sapt viitoare).
Mercedes, FELICITARI, esti un exemplu bun pentru mine! Si multumesc de sustinere!

Pana la urma ieri nu am respectat meniul. Adica am renuntat la orez la P + C si l-am inlocuit cu pepene verde caci am primit unul mare de tot si era pacat de el.
Asa ca azi bag orezul dar adaug si un pic de legume in el(ardei, ceapa, ciuperci), cat mai dietetic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

mamica dulce, eu sunt plina de fire albe si inca nu am 29 de ani. De aceea exista vopseaua de par. Nici ca ma stresez. Bunica mea a albit la 28 si cica s-ar transmite genetic tendinta asta. Soacra mea are 57 si inca nu a incaruntit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Cornelia vad ca imi este bine.Daca rezist maine iti pot spune mai multe.

Mamicadulce vorbesti de par alb ,eu m-am trezit intr-o dimineata cu parul din partea stanga aproape tot alb .Asa ca m-ai atins rau la treaba cu imbatranirea.Cum merge dieta Leo?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la cafeluta!Eu sunt deja la a doua, aseara pina tirziu ne-am mutat dintr-o camera in alta.

meniul nu prea e clar pentru ca ciugulesc printre activitati, insa nu exagerez.

pupici si o zi buna!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput