Nou stil de viatza (153)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by ina C

Duminica am visat toata ziua la o "Ora 12", dar mi-a fost lene si frig, insa astazi nu m-am lasat: am halit-o din trei "gurite".

ce-ar mai fi de spus?

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Bravo Cornelia si Carmen .Eu anunt echipa ca de azi sunt la cura cu banane si lapte .Nici nu ma gandesc sa renunt ca vreau sa dau ultimul strat de sunci jos.

Felicitari si la celelalte fetele care au slabit.

Tzuni vin si eu sa imi iau geaca dar eu vreau una rosie in ton cu echipa.

Gata ma duc sa ma intind ca azi mi-am propus multe lucruri dupa amiaza si plus m-ai am si cateva drumuri de facut asa ca sunt tare pe pozitie.

Ina pun batu pe tine cu prajiturile.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
la raport : + 300 g, adica 63,3 kg.

Felicitari fetelor pt kg date jos.

Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ina: au plecat . In atatia ani m-am desobisnuit sa ii am atata in preajma, asa ca nu a fost prea placut cu ei pe cap 1 saptamana jumate.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Nu am cantar dar am reusit sa merg la socrumio, care are...raportez: 62 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Felicitari, mephala!Acum m-am uitat pe lista si am vazut ca si tu ai slabit foarte bine.

o dupa amiaza placuta,ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni nu te-am uitat cu traducerea.
Ik ga nerveus worden allen van mij kijk naar jou.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Vin si eu la raport: stagnare.

Mi-e atit de frig de mi-a pierit cheful de sport. Deocamdata ma concentrez pe scoala, parca nici nu-mi mai ramine timp de altceva.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Am ajuns azi mai devreme, pentru ca ne-am hotarat sa punem gemuri termopane la balcon si dormitor, si au venit sa masoare. Azi trebuia sa merg la sala, dar o las pentru maine.

Raport, azi dimineata,: 64.3 kg , fara sa ies afara. Binenteles ca ieri, dupa ce toata ziua nu am mancat mai nimic (din lipsa de timp si pentru ca mi-am uitat fructele acasa), am mers la sora-mea, Diana, sa o felicit si personal. Asa ca am mancat piure cu carnaciori si salata de varza, fistic si ceva patiserie. Asa ca se explica greutatea mea de azi. Bine ca nu a fost dezastruoasa.

andre_a iti multumesc pentru felicitari. Intr-adevar ai nevoie de multa vointa si hotarare. Si inca odata spun, ca daca nu ar fi fost acest subiect si nu ati fi fost voi, nu as fi reusit.

Azi am mancat:
- un mar si o para
- 200 grame barnza de vaci cu 2 rosii
- un iaurt 450 g.
- 2 patratele de ciocolata amaruie.
- seara cred ca o sa mananc niste branza cu rosii.

Acum va las ca mai am de facut una-alta.
Pupici tuturor fetelor .
Noapte buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Doina, scuze..greseala de "graba"..am dat sa zic Dordia. Macar is prima care-ti ureaza La multi ani cu zece luni inainte!

Carmen, lasa-ma la pauzate pana ajung la greutatea din lista..deocamdata is mai grea cu vreo doua kile si ceva. Ce ambitie ai..ai slabit mult!

Pup pe toata lumea¬!

Mergi la inceput