Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
URSULINA eu habar nu am ce folosesc,ceva la vreo 5 kg sau mai mult.Da' am mirosit oleaca pe sarma hainele si nu prea miros,asa ca nici o paguba,nu?
Aaa pai am uitat sa pun balsam,d-aia 
CRISTINA nu stiu cum le deosebeste
,dar e clar idealui ei sa fie si ea ca fetele mali.Expresia asta a scos-o intr-o zi cand au vazut pe hinte niste capre de adolescente ce se dadeau pe hintele copiilor si mami i-a zis ca uite ce fac fetele alea mari,nu-s cuminti si pe Diana a apucat-o rasul si nu mai teermina cu fete mali
Am mers sa ii dau pusi de noapte buna si i-am zis iar ca maine sa fie cuminte si asa si pe dincolo,iar ea mi-a spus vine miaou si Dabi - noa ca-l facu pe Mark Dabi,cred ca acu' asa le va zice la baieti o vreme ,cum le zicea la fetitze ALE dupa ce a fost Alessia la ea. Eu i-am zis acum cateva zile ca se va reintoarce Mark cu pisicile si acum ii asteapta!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
T_Ioana spune:
vai ce m-am mai distrat.......si ii citesc si sotului sa ne distram impreuna...si i-am povestit si de faza cu Jasy si mingea aia de baseball
......chiar ca in vremurile bune!
Al meu piciulica face nani de la 20.00 asa ca maine il trezesc iar l a7 ca vad ca e super programul, plus ca azi a mancat de a rupt, mi-ar fi mancat si urechile dragul mamei drag!
Eu incep sa ma simt iar rau, sper sa nu fac pneumonie ca ma dor plamanii cand tusesc!
Noapte buna dragelor.......voi mai scrieti, ca-n vremurile bune, sa moara dusmanii de oftica
si sa am si io ce citi maine!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
Uauu BEE chiar mi-ai dat si tu o idee! Sa imi amintiti maine! O sa ii arat fotografii cu oameni si o pun sa imi spuna care e femeie,care barbat,care fetitza si care baiat! Tare-s curioasa de va stii! Eu as paria ca,da!
Bombonicaaaa spune:
Noapte buna fetelor care au mers la nani !
Ma da eu iar raman singura cuc aici ?! Ce aiurea cu fusul asta orar
De fapt e si o parte buna , ca am ce citi cand ma trezesc eu ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Bombonicaaaa spune:
Ursulina , ca mi-am adus aminte acum , ce-ti mai fac matzele ?
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Ursoaica spune:
Noapte buna celor care au plecat la nani.
Eu am folositca detergent Dero, apoi din ianuarie am folosit Bonux, am folosit si Persil dar am facut toti o alergie de la el ... nasoala rau.
Ca balsam (nu esxista spalare fara balsam) am folosit Lenor apoi Silan si nu prea imi place caci dupa ce se usuca nu mai miros, este adevarat balsam am cumparat numai la 5 kg, care am inteles ca se foloseste numai cu masina de spalat care si usuca rufele ca cica numai atunci miroase dupa spalare.
Acum va intreb pe voi pt ca mie frica sa nu cumpar ceva si sa facem iar alergie. Daca as fi intrebat sio de Persil as fi aflat ca sunt destul de multe persoane, mai ales copii care fac alergie de la el.
Astery zici ca Sano este ok?

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
maraki spune:
Giova cica nu s.a operat tipa, a fost pe fond reumatic si s-a dat cu unguent pt durere ( nu stiu de care ) si a luat diclofenac. Se retrage si apare cam 1-2 x pe an. In ultimii ani spune ca i-a aparut mai rar.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Ursoaica spune:
Se bat.
Pt ca domnul chiar daca este castrat ii mai arde de cotaiala, doamna care si ea este castrata ii arde si nu prea, il incita si apoi il cotonageste cand se suie pe ea ... cred ca de vina este greutatea lui; ea are 3 kg el ... 11 kg (este mai gras decat Raisa)

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
maraki spune:
quote:
Originally posted by asteryaro
[quote]Originally posted by maraki
Bee era mai frumos daca erai medicTin minte ca povesteai cand erai gravi cu Ana cum stateai urcata pe nu stiu ce scari pe la fabrica, cu cizme de cauciuc si prin apa....meseria de medic este cea mai nobila.
Mai da' care-i legatura intre cizme, apa, scari si medicina, ca sa mor daca pot sa-mi dau seama? O si vad pe Bee gravidaaa, cu cizme de cauciuc, in niste balti, da' suita pe o scara....
Cristina, mami deRazvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Stai asa Astery ca eu sant mai repezita cand scriu
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
URSU m-am dus special sa vad si avem acum detergent OMO (parca e unguresc daca nu confund) si balsam ARO.Dar la noi,ce vine la rand,am folosit si Ariel si Persil ... si balsamuri SIlan sau ce-or mai fi.Nu suntem alergici niciunul .
Sa zic si eu sanatate bolnaviorilor,pana nu uit iar.In rest merg sa pap niste placinta cu mere si revin,da' nu stau mult.
Apropo mi-am revenit,sunt ca noua.Cred ca de la 

Tin minte ca povesteai cand erai gravi cu Ana cum stateai urcata pe nu stiu ce scari pe la fabrica, cu cizme de cauciuc si prin apa....meseria de medic este cea mai nobila.
Razvan (31.01.2006)