Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Bee

Astery . Din pacate asa hazlie cum e asocierea aia chiar era reala. PAi de unde nu facusem medicina si ajunsesem inginer, lucram intr-o fabrica, in halat si cizme de cauciuc. Si ma balaceam cat e ziulica de lunga prin balti (ca doar se lucra cu multa apa), asta cand nu ma suiam pe niste instalatii inalte si fierbinti de-mi venea sa lesin vesnic si mai aveam si grija scarilor de fier de le urcam si coboram. Deh, viata de inginer mi-a trebuit? In loc de meserie nobila.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Bee nu cred ca te.ai suparat

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ursoaica

Fetelor voi ce detergenti folositi? Daca nu se poate da raspunsul aici rspundeti-mi pe messenger, va rog frumos, nu mai stiu ce sa cumpar sa spele si sa miroasa si frumos dupa ce se usuca nu numai ude, rufele.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Ariel si balsam

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni ia-le in fata monitorului si baga mare pe aici.
Omo bun dar scump pe la noi.

Maraki cat este Omo in Germania? Te-am mai intrebat odata dar cred ca erai suparata pe mine ... Si Ariel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mi-am amintit ce voiam sa zic si tot am uitat.La faza cu nemancatul legumelelor.Nu le mananca nici in ciorbe? Parca Ingrid si ANAM au problema asta.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Ursulino habar nu am cand ai intrebat! Mi.a scapat! Arielul este 13 euroi cutia de 5kg si Omo nu stiu.

Cosmina drum bun, distractie placuta si sa ne " auzim " cu bine cand va-ntoarceti

merg sa vad un film....nb la toata lumea

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bai nene dar iar aveti un "debit" la scris... clar ca nu fac fatza sa citesc ca doar de-aseara si pana acum ati dezbatut n subiecte ca nici nu mai stiu ce pareri trebe sa-mi dau.

Eu ca deobicei nu apuc sa intru pe calculator decat din joi in Paste , oricum e un miracol ca am reusit si aseara ( pt ca s-a culcat Nicolas la 23) si in seara aceasta ( s-a culcat la 20:30) ca altfel.. mai devreme de 23:30-24:00 nu se culca. Pentru ca se trezeste dim. cel devreme la 9:00 iar la pranz doarme intre 2 si 3 ore jumate... are frate un chef de joacaaaaa de nu se poate.

In general suntem bine, slava Domnului decand ne-am mutat iar la curte n-am mai avut probleme de sanatate, Nicolas a crescut destul de mult incat hainele de 2 ani nu ii vin , se joaca, alearga, incearca sa dea la pedale la tricicleta dar nu prea reuseste, vorbeste de m-a capiat, mai pe limba noastra , mai pe limba lui... una peste alta ne intelegem f. bine si sunt foarte multumita de el.
Il spune perfect pe R, ii place sa o strige pe AndRRRA si pe AndRRReea , il spune perfect si cand repeta alfabetul dupa mine insa in alte cuvinte nu-l spune ( ex. trei=tei, patru= patu etc..)

Am vazut cat de mult au crescut copilasii sectei, cat de frumosi si de dragalasi sunt. Pe multi nici nu i-am recunoscut din prima in pozele pe care le-am vizionat de la intalnirile pe care le-ati avut la mare, in special.

Imi place atmosfera pe care o gasesc aici, chiar mi-aduce aminte de "vremurile de demult".

tuturor mamicilor si tuturor bebeilor!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Noapte buna Maraki
Ieftin Arielul la voi, la noi este dublu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA sincera sa fiu habar nu am care cat costa,ca ai mei le iau din Selgros si probabil cam ce-i la oferta iau.Pe urma mami face lista cu tot ce-a cumparat,eu ma uit doar la total,eventual.Sau nici la ala,ca il pun pe Ghitza sa plateasca.Numa' vad ca nu mai am parale
Pana la urma am bagat un cabanos cu paine si cateva feliutze de ridichi negre.Si bag iar must.Si ieri si alataieri am bagat seara In loc de lapte.Si dimineatza lapte . Poate de-aia s-a suparat organismu' azi pe mine

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Linda mai este nevoie de cateva fete pe aci' ca sa fie vremurile alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ursulina , Sano de bebe e foarte bun desi acum eu folosesc un detergent de la Amway pe care mi l-a luat mama si sunt f multumita pt ca mi-a scos cu timpul si pete vechi de fructe de pe bodyurile lui Nicolas. Pt. noi mergem in targul de la Vitan si luam detergent de la cei ce aduc din Germanica. Am luat un Persil lichid de care sunt f multumita.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput