Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 11
Bombonicaaaa spune:
quote:
Originally posted by asteryaro
Hai, sa va spun si voua ce-am reusit eu azi:
Ieri am calcat si dupa ce-am terminat, am pus fierul de calcat in masina de spalat, sa se raceasca si nu aibe acces Razvan la el. Buuun. Azi aud prin pereti o masina de spalat functionand (la vecini) si zic: chiar, ca ar trebui sa pun la spalat. Zis si facut. Ati ghicit, am pus peste fierul de calcat, si mi-am dat seama pe la sfertul programului, ca tot busea ceva pe acolo, prin baie, zic ce naiba? Vai de curu' meu, l-am scos, era cald si plin de detergent, l-am scurs si l-am pus la uscat in balcon...
O mai functiona?
Cristina, mami deRazvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro

Daca mai merge atunci cand ai sa calci cu el i-ti lasa hainele gata parfumate de la detergentul din el , sau il lasi in priza sa emane miros pe post de Glade 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Bee spune:
Moni, nu-i vb de confuzie aici! EU ziceam de sex si varsta. Adica tati e un nene (barbat cred ca e cam greu de zis), dupa varsta si sex, asa cum Dia si mami sunt niste fetite dupa varsta si sex, iar Razvan (sau alt pustiulica mic) e baiat! Chiar ma intrebam cum fac ei deosebirile de sex la varsta asta. SI cum necum, le fac, asta e interesant! Noi avem categoriile: bebe, titza, betzelul, batul, tanti, nenea, moshu, baba (maia).
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BEE l-am intrebat,dar da din umeri
E clar deci,ca in conversatiile lui cu diversi mai apare si scula aia,ca doar vorbesc de politica si sport
Abia astept sa ramana doar cu mami acasa,din ianuarie!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
Mai eu cred ca fac diferentza.Cel putin noi avem asa:
bobo mic,piii,fititza,baatu,fete mali (
),nenea,danti,doana si donu,moshu,baba. La grade de rudenie pe langa mamia/i tata/i ,avem buni,bunu,flatele,tutsi,uchiu,iar la verisori nu poate pronuntza,decat neinteligibil.Am uitat si sola - ca am invatzat-o si de "sora lui buni".
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Ursoaica spune:
Fetelor voi ce detergenti folositi? Daca nu se poate da raspunsul aici rspundeti-mi pe messenger, va rog frumos, nu mai stiu ce sa cumpar sa spele si sa miroasa si frumos dupa ce se usuca nu numai ude, rufele.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
asteryaro spune:
Mai Moni, esti sigura ca face diferenta la 'fete mali"
? Ca noah, ii destul de greu.....
Mai, masina functioneshte, sa vedem fieru' maine daca mai merje... hahaha, glade! Buna idee.
Cosntat ca azi s-a aberat la greu pe aici, ca in zilele bune si frumoase.
Chiar ca ne lipsea putina zapaceala de-asta de "fete mari".
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
Giova spune:
Noi nu reusim sa ducem la baita un turbat de copil. ne zice:ciu-ciu
.
Cristina ai pus capac pe ziua de azi cu fierul de calcat spalat
.
Moni probabil pe Ghitza l-a auzit vorbind asa.
fug...striga dupa mine sa mergem la baita.
revin....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Ursulina, balsamul este cheia succesului. Eu folosesc de la SANO, SI MIROS RUFELE, DESTUL DE BINE DUPA uscare. detergent ariel (pt. albe) si derosurf (pt. colorate, neamuleeeeeee!!!!!!!!!!!!!!)
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
asteryaro spune:
Mai Moni, esti sigura ca face diferenta la 'fete mali"
? Ca noah, ii destul de greu.....
Mai, masina functioneshte, sa vedem fieru' maine daca mai merje... hahaha, glade! Buna idee.
Constat ca azi s-a aberat la greu pe aici, ca in zilele bune si frumoase.
Chiar ca ne lipsea putina zapaceala de-asta de "fete mali".
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
asteryaro spune:
Io dezertez, ca nu ma pot de oboseala.
Sper sa am ce citi maine.
Noapte buna, copii!
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)