Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 10

Ursoaica spune:
 Bombo acum am vazut ce ai scris de sutiene. A mea il ia si il agata de calorifer si apoi se intinde cu el 

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si 
 cu Raisa Ioana Ursoaica acum
 ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006) 

Bee spune:
 Moni, o fi facand si operatii logice? Tranzitivitate cumva? Tati p...a, tati= nenea (asa cum Dia= fetita, mami= fetita, Razvan= baiat), deci nenea....p...a
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

monica70 spune:
quote:
Originally posted by Ursoaica
Bombo acum am vazut ce ai scris de sutiene. A mea il ia si il agata de calorifer si apoi se intinde cu el
[Ursoaica acumursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

asteryaro spune:
 Hai, sa va spun si voua ce-am reusit eu azi:
Ieri am calcat si dupa ce-am terminat, am pus fierul de calcat in masina de spalat, sa se raceasca si nu aibe acces Razvan la el. Buuun. Azi aud prin pereti o masina de spalat functionand (la vecini) si zic: chiar, ca ar trebui sa pun la spalat. Zis si facut. Ati ghicit 
, am pus peste fierul de calcat, si mi-am dat seama pe la sfertul programului, ca tot busea ceva pe acolo, prin baie, zic ce naiba? Vai de curu' meu, l-am scos, era cald si plin de detergent, l-am scurs si l-am pus la uscat in balcon...
O mai functiona?
Cristina, mami de 
 Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro

Bombonicaaaa spune:
 Ce tare e Dia cu tati p...a , nenea p...a 
 Vai ca al meu barbat cred ca ar lesina sa o auda pe Jasy ,si la noi se mai aud p...i in casa dar vad ca nu a repetat fata niciodata cuvantul asta , ea mai scapa cate un biachhh 
 la Bella sau lu' tat'su cand o supara ![]()
 Si apropo Moni , poate a mai auzit vre-un nene pomenind de scula aia ![]()
 Ursulina 
 mai povesteste si tu cate ceva .
Oana 
 de 
Iustiana Noemy(4.11.1999) si 
 Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE   
      www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1    , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Ursoaica spune:

Astery dar cuva mai este intreaga?

monica70 spune:
 BEE nu cred,ca n-a facut nici cand era mica asa relationari.Mai degraba o fi auzit si pe vreun nene,sau e ... cum sper eu ca nu e 
Stie care cine e ,acum si pe tutsi (matusile ) si uchiu (unchii) de la tzara si oras ii stie si daca o intreb ,ii recunoaste si din poze! Nu confunda ea tati= nenea ,nici vorba.

Ursoaica spune:
 Mai dar plictiseala mare.
Bombo nu prea imi vine nimic in minte.

Bee spune:
 Astery, faza cu fierul e taaare. Sper sa nu fi patit nimic nici fierul, nici masina. Bine ca macar Razvan a fost ferit de atingerea fierbinte a obiectului.
Moni, totusi cea mai buna varianta ar fi sa-l intrebi pe Ghita ce conversatii si pe ce teme poarta cu diversi "neni" in prezenta unei finutze domnisoare cum e Diana! Uite culmea, nici a mea nu repeta mari prosti si in nici un caz nu le serveste in public. Suprema minune pe care o spune este "BOU", asa cum face Radu la volan, desi Radu spune mult mai multe.......
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

monica70 spune:
 CRISTINA 
 vai ca pusesi capac pe ziua de azi!
Io-s cu ea in bratze, cu ATU MIKU! si NU ATA!