Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
karla32 spune:
laina
acum sunt varza de obosita si e un amalgam tot ce mi-a dictat zaludul meu de doctor. dar iti promit ca maine dimineata la serviciu o descalcesc si iti trimit pm.
luca a fost tare cuminte. s-a trezit dupa o ora a mancat 200 ml lapte, a stat pe urma in fund si a vorbit cu patura cea galbena (e topit dupa ea. o tine numai la nas!), a baut 100 ml ceai, m-a tras pe mine de nas si de par, l-am pus pe picioare, si-a cantat cam 15 min si a adormit.
si ma duc si eu ca mi-i un sooooooooooooomn!
noapte buna tuturor!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
roxanici spune:
quote:
Originally posted by RaisaFudulu
Cine credeti ca este aici
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
mama lu' Raisa cand era mica
karla si io vreau "reteta" pm
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
RaisaFudulu spune:
Am monopolizat stupul dar vad ca nu este nici una disponibila deci ma duc sa ma culc... cu fiemea in camera...nu va ganditi la prostii...ca mai rarut de cand cu dansa....va uram noapte buna si va pupam
Avem poze aici
RaisaFudulu spune:
Mai Roxana nu ai lasat si tu mai mult suspansu.....dar cred ca m-a tradat calitatea pozei sau poate semanam f bine....
Karla daca poti scrie pe forum ca suntem mai multe doritoare
Avem poze aici
gabdyd spune:
Raisa, pai nu era greu deloc
hehe ce idee mi-ai dat,
noapte buna stup ca mooor de somn!
Crina_mio spune:
quote:
Originally posted by karra80quote:
Originally posted by coolutz
tzuna, crinamio-toate epiziotomiile se fac pe partea dreapta din cate stiu eu. in limbaj doftoricesc taietura se face "la ora 7" cum se uita ei la noi
fier-profilactic noua ne-a zis dr in felul urmator: de la 6 luni pana la 1 an, se incepe cu 2 pic/zi..pe urma se creste pana la 6 pic/zi
decalotare-dr a zis ca face ea la 7 luni. mai multe nu stiu
[b]iunita[]- mi-au placut si retetele si revizia la camarafoarte atotcuprinzator
,
andrea si andrei(6april2007)
aici te contrazic ...a mea (epiziotomia) e la ora 5pe partea stg
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
si eu, si eu.. ca a mea e pe centru... asta o fi cu nasterea mediana, adica a fost taietura "pi sentru" cum a spus Diana?!?! si ce mare branza??? Eu credeam ca a fost ceva mai special...
Important e ca a fost bine "brodata" si s-a vindecat f. bine si relativ repede.
Crina si Maya Georgia
Crina_mio spune:
Raisa, chiar nu era greu de identificat ca semanati f. mult. Si eu vroiam de mult sa-mi scanez o poza cu mine la 1 an. Mama mea sustine ca Maya seamana cu mine, desi toti ceilalti spun ca e leita tati.
Crina si Maya Georgia
kmi78 spune:
azi am avut o zi groaznica, de maraiaaaaalaaa inclusiv acum la culcare; cat de usor adormea sapt trecuta acum s-a stricat treaba si vad ca nu e singura; vrea numai si numai sa se ridice din orice si de oriunde, am lasat si patutul mai jos aseara dupa ce am vazut ce usor ar putea sa cada in cap;
nici cu mancarea nu am avut azi noroc ca doar e tot carne si pestele iar cand simte in gurita sta cu ea ffara sa inghite si zau ca avea un gust asa de bun mancarea de azi, cred ce e vegetariana domnita;
Diana , daca a fost bun pontul cu iaurtul la noi nu tine si cand e vorba de carne la voi parca a mers, deci acum astept eu o ideea ca sa o fac sa manance si carne
maine cred ca voi pleca la sibiu cu timi cu tot ca tati ne pleaca in delta , asa ca ,, care aveti drum prin sibiu poate o punem de o intalneala
pa , si sa fiti cuminti pana ma intorc!!!