Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Super tare Iunita as contribui si io da is saraca in idee de papa nastrusnica ptr bebei.

Epiziotomie? ora 7 si la mine. Karra, al tau dr o fi fost stangaci. . oricum nu cred ca mai conteaza ora la care e facuta, ci cum e brodata la loc.

Fe ii dau lu rares de cand a implinit 6 luni, tot munhausssen d-ala. 1pic/kg corp, noi fara intrerupere. Asa o zis dr, asa fac, nu imi mai bat capul.

Decalotat? cica pana la 1 an tb decalotat...am auzit de la toti dr la care am fost da timpu trece, putza ramane.... om vedea pe-aproape de 1 an cum decurg ostilitatile.

Ptiu ptiu sa nu deochi, foaaaarte bine s-a descurcat Alex ptr prima masa, sa stii Diana. Excelent, bravo, tine-ti-o tot asa!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Fetelorrrrrrrrrrr

Pleaca omu teri zile si voi scrieti doua capitole...pai se poate....acum stai sa ma apuc sa citesc.....d

Inainte de toate KMI iti multumesc pentru pontul cu iaurt pus in piureul de legume...a lins castronelul...pupici si multumim....mai zine retete de ale tale ca s-ar parea ca fiind fotomodele amnodua au aceleasi gusturi

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Red_Carmen Avocado e bine cand il cumperi sa fie putin moale la pipait, dar nu exagerat de moale. Cand il tai in interior tre sa fie verde deschis spre galben in jurul samburelui si mai inchis langa coaja. Daca are pete maro, alea nu sunt bune si tre sa le separi de restul. Se oxideaza foarte repede, si atunci cel mai bine e sa il stropesti cu zeama de lamaie ca sa nu se faca urat. Daca e tare, il lasi la temperatura camerei si in 2 zile se coace(la mine asa functioneaza).

Azi am ps sa-i fac si eu papa. Cartof dulce la copt(yams-asa ii zice), la fiert morcov si dovleac. Astea la legume, iar fructe tot la copt, mar si para. Se pare ca deocamdata nu ii prieste marul crud, ca s-a inrosit in jurul guritei, asa ca o sa fierb respectiv coc fructele.

LA MULTI ANI!!! SARBATORITILOR ZILEI

Va pupam!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Nu apuc asta seara sa termin tot de citit

M-am amuzat teribil cu alaptatul asta acum la 6 luni....asta este depinde de fiecare mama si fiecare copil...dar toate suntem cele mai bune si vrem ce e mai bun pt copii nostri

Roxana super fetitza ai maaaa....acum s-a inputinat cu unu nr pretendentilor

Amma pentru complimente

Borcanele nu am incerca ca am o bucata de sot tare "inapoiat" . iar faze precum a zis Aliona se intampla zilnic dar la mine mai e si socrela

Premergator nu categoric...pentru ca nu am eu chef

Iunia esti tare mai fato....maine daca am timp o sa studiez mancarica de bebei recomandata

Vedete am votat abia azi...si pe a mea ca am gasit-o saracutza are abia 4.4...dar cred ca nu stie toata lumea cum sa voteze pentru cva eu la toti am dat numai 10 stelutz

Somn...noi pana ieri dormeam f bine...dar acum ca s-a deschis subiectul terbuia sa ne schibamm...scriu pe cel vechi pana se definitiveaza asta noul....terzire la 5 mancat lapte max 130...mai mult nu tine rezervoru, apoi somn pana la 7.30...kaka, joaca...mancare la 9.30 piure de fructe...si afara cand a fost cald...somn pe la 11-12 apoi masa pe la 13.30 si somn de voie pana la 17.30...iar masa lapte cam 150 ml si apoi joaca cu buna ca vine de la serv si tati...sommn de la 7.30 la 8...baita si masa la 9 - 200 ;lapte cu cereale (180 ml apa, 6 masuri lapte Humana 2, 1+1//2 cereale burtica sanatoasa - pentru Roxana intai apa fierbinte apoi cerealele...hatana tare de tot si apoi laptic...si eu am patit-o cu cerealele cu cocoloase dar mi-a dat pontul Paxela ) ...si apoi somn

Mult somn dar din asta am luat noi in greutate ca mancare mai putinca de tinem la silueta

Mai terbuia sa scriu dar nu imi mai aduc aminte....ma duc sa ma spal si daca mai am timp mai intru dupa aia

Avem poze aici

Mergi la inceput

Fetele o intrebare: daca dau iaurt Activia simplu o avea ceva?...a mea este o constipacioasa si fara musetel sau suc de para nu iese si s-o obisnui mtza cu narav

Meniul zilei
5 lapte 130 ml
9.30 piure banana, nectarina, cereale, iaurt
13.30 piure dovlecel, cartof, iaurt si carnita (lins castronelul - KMI)
17.30 lapte 160 ml
20.45 lapte 200 ml(azi a batut recordul la lapte) DD sa o tina tot asa

maine avem ou si la masa de dimineata inca nu m-am hotarat

A uitasem sa va spun ca in disperarea mea ca nu manca zilele tercute i-am dat un Danonino si l-a lins...astept rosiile....acum nu cred ca o sa ii mai dau ca ii fac eu Danonino acasica

Avem poze aici

Mergi la inceput

am pus poze noi incepand de aici

http://family.webshots.com/photo/2011862470102137521qWAdxT

Avem poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by RaisaFudulu

Fetele o intrebare: daca dau iaurt Activia simplu o avea ceva?...a mea este o constipacioasa si fara musetel sau suc de para nu iese si s-o obisnui mtza cu narav

Meniul zilei
5 lapte 130 ml
9.30 piure banana, nectarina, cereale, iaurt
13.30 piure dovlecel, cartof, iaurt si carnita (lins castronelul - KMI)
17.30 lapte 160 ml
20.45 lapte 200 ml(azi a batut recordul la lapte) DD sa o tina tot asa

maine avem ou si la masa de dimineata inca nu m-am hotarat

A uitasem sa va spun ca in disperarea mea ca nu manca zilele tercute i-am dat un Danonino si l-a lins...astept rosiile....acum nu cred ca o sa ii mai dau ca ii fac eu Danonino acasica

Avem poze aici

hai ca stau langav tine la rosii
si eu i-am dat.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Raluca, hai mah ca nu suntem toate avansate asa... Pune bre schema aia ca sa mai invete si toantele ca mine ca eu fac cam dupa cum ma taie capu...

pupam Luca sa nu faca rau dupa vaccin si sa treaca repede toate cele. Pumam mama de Luca sa fie puternica si vesela pentru ea si pentru pui.

Mergi la inceput

Vad ca bazai singura pe aici

Bucurestencelor ati fost la concert la Iris?????......daca da sa stiti ca ma ofticati tare de tot....si asa ofticata as vrea sa stiu cum a fost

ca sa mai scriem si altceva in afara de mancare, diversificare, premergatoare...somn, plans...bla..bla

Sa nu dati cu rosii dar o mai ia si omu pe aratura...voi imi credeti ca imi sunteti surate

Acum cred ca voi frecati de zor la bebei murdarici, bagati bibi pe gat sau poate faceti nani , nani cu bebe princasa dand ture....sac eu stau pe net

Avem poze aici

Mergi la inceput

Ha ha nu sunt singura...iupiii....bravo Karra am zis eu bine surate...deci impartim rosiile ca si asa s-au scumpit

Io ma duc sa trag o tigara ca de nu mai alptez...si nu am putut rezista si m-am apucat din nou de pufaiala...stiu ca nu fac bine dar asta este

Avem poze aici

Mergi la inceput