Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

tzuna, crinamio-toate epiziotomiile se fac pe partea dreapta din cate stiu eu. in limbaj doftoricesc taietura se face "la ora 7" cum se uita ei la noi

fier-profilactic noua ne-a zis dr in felul urmator: de la 6 luni pana la 1 an, se incepe cu 2 pic/zi..pe urma se creste pana la 6 pic/zi
decalotare-dr a zis ca face ea la 7 luni. mai multe nu stiu

[b]iunita[]- mi-au placut si retetele si revizia la camarafoarte atotcuprinzator

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

avem si noi poze noi aici

,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ia priviti prima noastra masa cu lingurita.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by coolutz

tzuna, crinamio-toate epiziotomiile se fac pe partea dreapta din cate stiu eu. in limbaj doftoricesc taietura se face "la ora 7" cum se uita ei la noi

fier-profilactic noua ne-a zis dr in felul urmator: de la 6 luni pana la 1 an, se incepe cu 2 pic/zi..pe urma se creste pana la 6 pic/zi
decalotare-dr a zis ca face ea la 7 luni. mai multe nu stiu

[b]iunita[]- mi-au placut si retetele si revizia la camarafoarte atotcuprinzator

,

aici te contrazic ...a mea (epiziotomia) e la ora 5pe partea stg

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Luca doarme. acum o ora i-a facut vaccinul si a plans de mi s-a rupt sufletul.

Bilant 6 luni: 8,300Kg si 73 cm.
E cam palid si probabil are nevoie de fier dar dupa 7 luni sa-i fac hemograma. Sau poate seamana cu mine, galbejit la ten. Are toracele nu stiu cum si probabil e lipsa de calciu, dar tot dupa analize vedem.
mi-a dat schema ptr diversificare dar nu mai intru in amanunte ca voi oricum sunteti departe...singurul lucru pe care mi l-a subliniat a fost sa nu-i dau sub 600ml lapte pe zi.

tot dupa 7 luni trebuie decalotat ca pe urma e mai greu si poate sa fie nevoie de anestezie.

cam atat. va pup

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana_jors

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karra80

quote:
Originally posted by diana_jors

Luna 8

tipic pt mine am trim mesaj gol

super tare Alex.....da stie sa pape bine pt prima masa.....si ce frumos se sterge el la guritza....

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Radcarmen, carnita ii pui in piure? da-i cantitate mai mare sau mai adauga lapte. Alte idei nu am.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Roxanici, noi inca nu papam carnitza, dar o sa mi pun o cupa de lapte si neaparat ii mai dau un iaurt, ceva dupa.

quote:
Originally posted by iunita

radcarmen Iarina mea dupa o cana de legume (~200g) mananca un iaurt de 200 grame intreg dem-a speriat. chiar ma gandeam ca e prea mult. dar dimi papa 170ml laptic, deic putin si la masa urmatoare~200grame de fruct cu branzica si biscuit

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Iunita, exact asa papa si al meu, parca sunt frati. Cand am vazut si eu ca topeste si un iaurt dupa masa de legume am ramas gura casca.
Al meu papa cam asa:
la 6.00-6.30 - 120-170 ml lapte fromula
10:00-10.30 - ~200 gr fructe cu 2 cupe cereale biscuiti de la Milupa
13.00-13.30 - ~200 gr pireu legume cu 2 cupe orez Nestle
17.00-17.30 - azi i-am dat "ciorba" de cereale cu branzica
21.00-21.30 - 110-170 ml lapte fromula.
Cam asta e programul zilnic. Supa chioara nu am papat decat in prima zi de testare, dar imbunatatita cu praf de orez.

Multumesc pentru raspunsuri.

Si sa nu uit: super faine retzetele Iunia. Mersi fain. Azi, fara sa stiu (pt ca am citi ulterior) i-am dat dupa cum vezi la masa de la 17.00 cizshake.

Coolutz tare dulce bondarelul tau, mereu zambitor. Felicitari ptr noile progrese.

Va pupam.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

eu ce sa mai zic de episiotomie, prima data era chiar "pi shentru", bine stransa de o laudau si asistentele, a doua oara e la ora 7 cum spune Coolutz, si necazul e ca eu am o sensibilitate mai mare pe dreapta si m-a durut al d...u de tare , asta daca trecem peste felul cusaturii

Eu in cele din urma i-am luat BISCUITI de la Nestle, si i-au placut tare mult, sa vedeti ce-a mai supt la unul azi, chiar de erau de 8 luni si ea mai are cateva zile pana face 6.
Aku dati cu roshii, ca poate i le dau si pe-alea

I-am dat azi supa de dovleac si i-a placut!

Am fugit, sta Julie pe mine ca uliu' s-o las sa se joace pe site-ul cartoonnetwork.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

GABDYD si eu luasem si eram extaziata de ce mare shmechera sunt eu. pana am vazut ca sunt cu ou..si nus criu aia pe nicaieri daca sunt cu ALBUS de ou . Cred ca albusul de ou si citricele sunt singurle chestii la care chair ma tin si nu i le dau ..ca de alea mi-e mie frica. (bine, exceptand sarea si zaharul cu care nuf ac nici un comp[romis poa sa nu mai manance nimic!)

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput