Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
karra80 spune:
sa ma laud si eu cu zana mea
si cu muma-sa
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
roxanici spune:
Mady daca copilul vrea in 4 labe si pe burta asta ie, lasa-l; in fundulet cica cu sprijin trebe la varsta lui.
Lu Winnie caleasca ii mai trebe si un print. Si seamana tare cu mama ei la 6 luni. Mie mi se parea ca seamana cu tati pana acu da dupa ce am vazut poza de la 6 luni....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
RaisaFudulu spune:
Bai ROxana coronita pentru gandurile tale....esti super cool si ai exprimat exact ceea ce gandesc eu....alfel as lua o rau pe aratura![]()

quote:
Originally posted by roxanici
Lu Winnie caleasca ii mai trebe si un print. Si seamana tare cu mama ei la 6 luni. Mie mi se parea ca seamana cu tati pana acu da dupa ce am vazut poza de la 6 luni....
Eu sunt de aceeasi parere...semanati tare mult iar de printesa ce sa mai zic..superba mititica
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
uitasem....Doina felicitari pentru micul mergator...sa o tina tot asa 
Avem poze aici
roxanici spune:
Diana, m-am distrat cu Euforia ta, cand am deschis TV si am gasit in sfarsit euforia era reclama la martieni (niste vitamine ptr copii). M-a pufnit rasul
.
Kitty, da drobul de sare jos de be soba. CE sa zic si tu ai dreptatea ta ptr ca toate vrem binele copiilor nostri dar nici sa traiesc cu o continua teama si intr-un continuu stres nu as rezista
Rebiana27 spune:
fetele!
Nici nu mai stiu de cand n-am mai intrat... mi se pare o vesnicie... nu mai am timp nici sa mor si din pacate asa va fi o perioada destul de lungutza. Pe langa faptul ca serviciul ma extenueaza cu cerinte peste cerinte avem si apartamentul in renovare, facem camera pentru Luca si un dormitor pentru noi, ambele in fosta sufragerie si actualul dormitor va deveni sufragerie. Ce e in apartament acum... nici nu va zic da' terminam noi!
Luca e mucios de vreo saptamana. Dar tot energic si plin de viata e. Se ridica in genunchi in patut, tinandu-se de el. Merge in patru labutze... stie sa se strambe la mancare si sa-mi dea peste mana cand nu-i place (asta facea de mult dar parca acum e mai haios ca face mai constient). Nu-l mai incap pampersii nr 3! Cam astea in linii mari!
Keep in touch... cum 'oi putea!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
iunita spune:
zadi... imi pare rau sa te dezamagesc dar..nu m-ai nimerit nici de data asta. nu am dat si nici nu am de gand sa dau copilului iaurt cu fructe. motive ar fi multe da' orimul e ca ii place iaurtul asa cum e el si de am incercat sa il amestec eu cu fruct proaspat a fost "bleah". nu stiu de unde ti-a venit tie ideea ..da' e gresita.
2. io as spune ca e o dif intre a manca sanatos (de unde luam legumele, ce sa cautam pe etichete..) si a nu manca nimic( cartof,ceapa,rosie...)
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
RaisaFudulu spune:
![]()
Hai ca m-ai facut sa rad mai Roxano....era vorba de mancare super naturala.....aiurea....niste tampenii ...macare fara sa ai nevoie de aragaz ca cica ar dauna....numai radacinoase date pe razatoare pe care le manaci in mai multe forme dar acelasi gust....ciorba de legume nefiarta (lasata la macerat 8 ore si apoi mmmm ce buna e ciorba), chiftele de legume si cu ciupercutze si cine e asa mai carnivor si putina soia (uraaaaa)....se dau prin ulei amestecat cu boia si gata chifteaua.....si la desert nu stiu ca nu am mai stat dar probabil un morcov ornat cu frunze de patrunjel![]()
Avem poze aici
RaisaFudulu spune:
Intrebare: Dupa ce mananca lapte puii vostrii stau linistiti? a mea daca se agita putin da la boboci....terbuie sa stea super linistita...asta la masa de 6 seara care nu am inlocuit-o
Sa inteleg ca nu avem voie sa amestecam iaurtul cu fructe?.....a mea de doua zile de cand i-am bagat iaurtul manaca super bine si fructele si legumele in combinatie cu el....si daca nu e bine nu am de gand sa le schimb
Avem poze aici
roxanici spune:
Amma, mai da si mie situ ala cu nodurile la esarfa, mai ales pe cel cu fatza la lume (am pierdut si nu il mai gasesc)
fetele, io m-am plictisit....vreau concediu, cine mi-l da?![]()