Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Si yo concediu....cine mi-l da????roxanici hai sa plecam...lasam copii cu sotii si fugim in lume...ufff....dak ar fi asa de usor!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

raisa da- i iaurt amestecat cu fructe/legume. era vb de iaurtul cu fructe cumparat din comert...SPER!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara

hihihih...io daca las copilu cu al meu sot, ma cauta cu interpolu, ca nu stie nici pampi sa schimbe ce sa mai vb de restuasa ca concediu bye byeeee

raisa fudulu eduard facea asa tot timpul, pana m-am obisnuit, el nu sta locului nici cand papa, nici dupa asa ca era inevitabilsi schimbam la copil si la mine hainele intr-o veselie.acuma nu mai da la rate.daca ii vine inapoi inghite si se stramba.cica dupa 6 luni incep sa se regleze neste chestii si vor da la rate tot mai putin, la noi vad ca sa e!ATATA STIU , atat zic, fara suparare.

hai ca mia revin

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Amma, mai da si mie situ ala cu nodurile la esarfa, mai ales pe cel cu fatza la lume (am pierdut si nu il mai gasesc)

fetele, io m-am plictisit....vreau concediu, cine mi-l da?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

sa-ti aduc aminte daca ai uitat...ESTI IN CONCEDIU pt inca un an jumate ce mai vrei? nu iti e de ajuns?

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Buna! Mihaita al meu sufera ingrozitor de durere de dinti. Nu vrea sa manace, a scazut putin in greuatte. Suge numai san si acela putin. Si eu o sa incerc sa il feresc cat pot de alimente pline cu chimicale. Eu nu ii dau decat mar si morcov care se gaseste la taran. O sa-i mai dau portocala si babanana care nu au chimicale. Daca le papa el pe toate 4 e suficient. Sursa de pui si oua de casa am gasit. Legume am pus la congelator pentru el toata iarna. Cu branzica si iaurtul o sa mai vad ce fac. Deocamdata nu vrea sa pape nimic. Eu zic ca e de la dinti. Am foarte multa rabdare, asa ca nu intru inca in panica.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Si eu vreau concediu ....dar nu asta de care zice Karra ca mi s-a luat m-am cam ramolit...nu mai stiu decat pampers, kaka, papa si la rate

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mady, Raisa, hai fugim de-acasa, mergem la Karra ca ea e in concediu si are timp de noi

Riloasa, sa iasa dintisorii lu Mihaita mai repede sa nu se mai chinuie si tie bravo mami ca ai rabdare.

Doina, am uitat sa zic, bravo lu Radu, ce viteza prinde el spre priza.

hai va las ca is deprimata si ma aberez pe-aici

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Da eu vreau concediu da cine ma lasa...poftim intrerupere de mesaj...urla copilu...l-am trimis si eu pe al meu sot sa adoarma copilu atsa seara sa mai stau si eu pe forum la palavre si ce credeti..urla copilu din toti plamaniii si omu meu sforaia in pat langa patutul ei....mai pleaca ma daca poti

Roxana stiu ca tu foloseai produse de la Humana....Stii cumva extista ceai numai de musetel de la ei?...l-am pus pe al meu sa caute si mi-a venit cu un ceai de plante ....contine si musetel dar si menta si noi avem copil constipacios....ce sa ii faci e barbat

Avem poze aici

Mergi la inceput

Io ma bag ...Karra te tine sa mai ai inca trei copilitze pe cap....sa ne hranesti sa ne plimbi si de ce nu sa ne canti de adormeala......dar la noi merge mai usor ne dai ceva de baut si la oboseala care e in noi cadem frante

Iunia mersi dar cum am mai scris eu i-am dat si Danonino in disperarea care ma apucase ca nu mananca deloc.ei asta este...sunt masa si ma iarta ea cand o fi mare

Avem poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Amma, Stefi are 3 mese pe zi doar de lapte si mai suge putin dupa masa de fructe si cea de legume...a, mai sunt si mesele de noapte, dar pe alea nici nu le mai pun, oscileaza de la 1 pana la vreo 3-4...

cat timp suge...foarte putin, max. 4-5 minute, dar inghite voiniceste in timpul asta...la ultima masa de la 21, sta mai mult pentru ca e pe jumatate adormita si insist eu mai mult

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput