Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
laura_oana spune:
buna feteleee
VOTAT albinute si bondarei si inclusiv bondarelul meu!sunt superbi toti/toate!!!
astept sa se trezeasca mogaldea sa papam supica si piureut + carnita de vitel( prima data!!!)sper sa ii placa ...am pus acumulatorii la incarcat sa il filmez
...
eu nu ii combin cu nimik papa pt ca edy papa tot ce ii dau fara mofturi , ba chiar ma cearta ca ma misc mai incet decat ar vrea el
, deci referitor la sfaturi de genu: ce sa bag , ce sa ascund cu ce sa combin sa ii placa si sa pape , sorry nu va pot ajuta!pt ca nu m-am lovit de ele...de cand am schimbat tetina a revenit la 250 ml lapte de 2 ori pe zi ..dimi si seara, apoi avem o masa de fructe, sau lapte cu piscoturi sau gris cu lapte( eu am scos cerealele din alimentatia lui pt ca a afcut alergie la cele Nestle!), apoi avem supa sau ciorbita + piure si carnita( dupa cum vedeti papam 2 feluri la masa de legume), apa sau ceai ..SUC de fructe sau de morcov nu mai bea de foarte multa vrem,e nu ii plc vrea fructul ca atare sa il pape cu lingurita si am zis : de ce sa fortez copilu sa bea suc , mai bine il pasez si mananca cu lingurita tot un drac imi e.
ne-am modificat ora de culcare ..de la 21 la 22 chiar 23 pana la 8.30 sau chiar 9.00 cum s-a intamplat azi!
progrese...sta in fund foarte bine si fara sa mai cada , se da cu premergatoru de zici ca e pe terenu de sport
si nu ii sat nimik in cale, trage si urlaaaa cand vrea cevaaaa face ceva de genu iiiiiiiiiuuuuu, mai nou zice "nina"???cine o fii nina nu stiu???nini sua inininiiiinnniiii...
ce mai fece???, e inebunit dupa prize, intrerupatoare , becuri, telecomenzi, telefoane, TV , combina muzicala si TASTAUA!!!
SI era sa uit ..castronelul si lingurita lui!!!!![]()
probleme care nu le-am avut pana nu demult erau faptul ca: inainte vreme adormea singur singurel la el in patut, mai nou adoarme doar in brate ( mai exact culcat si io si el pe pieptul meu, isi baga nasul in gatul meu si-l freaca si cu o mana ma scarpina a se citi "mangaie: pe gat si isi canta)e super naspa pt ca as vrea sa il dezvat dar urlaaa, plange cand ma vede ca ies din camera si mai nou TUSESTE doar doar il iau de acolo....cu toate astea ma topesc de dragul lui cand se uita la mine cu ochisorii lui a mila gola si ma strange in brate si in 5 minute maxim e gata adormit ..in brate!!!!off
orice invat are si un dezvat ..e o vorba...sper sa reusesc si eu ..candva..
iara m-am intins cat o zi de post....NA ca nu mai stau in UMBRA![]()
![]()
, scriu sa aveti ce sa cititi
..doar daa vreti!
hai ca va pupam , ma duc sa vad ce afce mogaldea!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
laura_oana spune:
uitai...
mai am multe de zis![]()
suzeta...o tine de la inceputul inceputurilor..mai nou e si pe postde jucarie..o suge, o molfaie, o invarte , o arunca( de nervi), o scuipa...alta data nici sa nu o vada...asa caDA noi inca o folosim.
despre nastere: eu am nacut prin cezariana
, nu la cerere( desi cunosc cazuri) , am plecat de acasa si toata srcin aam "cantat" in susn si-n jos ca io nasc asa cum se naste de cand lumea si pamantu ca nu a murit nmeni nascand normal fara toate cele epidurale si mai stiu io ce..cred ca vb gura fara mine .sau vroiam sa par io mia "viteaza"...cert e ca stiam ca am facut cezariana pt ca io dupa 24 ore eram dilatat 1 cm, contractii din 10 in 10 min pe care io nu le simteam si cel mai grav a fost faptul ca inimioara lui eduard nu batea bine. si io tot natural vroiam sa nasc!!!am intrebat ce se intampla daca nasc normal si i s-a raspun ca "inimioara lui bb poate sa cedeze!!!" a fost de ajuns pt mine sa optez pt cezariana fara nici un fel de discutii..ce conteaza acolo o taietura de 9 copci, cand stiu ca baiatul meu e teafar si in viata?!!!!asa ca joi dimineata la ora 11 edy s-a nascut DE ZIUA MEA, cel mai frumos cadou, vineri ma intorceam de pe o parte pe alta, sambata ma plimbam cu "poseta " dupa mine pe holurile spitalului, am stat 7 zile lungi si late , de mi-a ajuns pana in gat
, am ajuns acasa, am carat si carut si coppil de la etaj4 jos si invers si bagaje si plase cu cumparaturi, nu am mai zis ca ma doare, am stat aplecat si am spalat copilu in fiecare zi ( ma mai ajuta si mama din cand in cand) nu ma mai durea nimik cand vedeam copilu, nu ma plangeam de nimik , asa sunt eu trag ca bou, pana pic jos!!!
fug ca s-a trezit eduard!
roxanici spune:
Nu ma bag in discutia cu bio/natural ca nu ma pricep insa stiu ca io mananc si cipsuri, bag si ciocolata ca sparta, beau cola, manc cartofi prajiti, legume de la tarani, bomboane gumate moi, merg si la McDo si la KFC cand mi se face pofta. E lumea in care traiesc si la unele chestii nu pot zice nu. Cum o sa il cresc pe Rares? greu de inchipuit. O sa fac tot posibilul sa il cresc sanatos dar o sa mananc ciocolata pe ascuns? o sa fac mancare separat ptr el si ptr noi pana la 18 ani? nu ma mai gandesc ca vreau sa il hranesc bio, in romania nu exista asa ceva, o sa ma bucur cand imi da tata o rosie din gradina ptr ca sunt cele mai bune rosii de pe planeta, o sa mananc harbuji din piata ca au gust si is dulci si vin din oltenia noastra nisipoasa, o sa las pe raresu sa manance cirese fix din copac, sa adune pere de pe jos si o sa ii scobesc nuci cand va fi vremea. Si ouale de la tzara, moama ce bune is, nu se compara cu nimic din galantar. Si niste iaurt din oale de lut ce as linge...
Acum, pana il diversific, il diversific cu legume modificate sau nu genetic, stropite cu ingrasaminte sau nu, muncite de tzarani sau crescute in serele europene, e ceea ce am in jurul meu. O sa mor de ganduri rele si de mustrari si o sa ma zvarcolesc noaptea daca ma mai chinui cu ganduri bio sau nu. Inca ma multumesc ca suntem balcanici si integrarea merge greu la noi si mai gasesc o rosie si un ardei in piatza. Imi plac merele ionagold din import ptr ca au suc, gust de mar si nu is niste acreli autohtone sau pline de viermi, parerea mea. Normal ca am grija ce ii aleg lui rares, dar ii aleg din ce e pe piatza.Ma bucur ca am piersica la indemana mereu, chiar daca nu e de la Nazarcea. Ma bucur ca inca mai gasim banane sa dam la copii, ca pot sa cumpar un ananas si sa il storc si sa fac varietati gustative,etc.
Borcanele... o manca si borcanele si alea bio sau mai putin bio. Imi pare sincer rau ca nu m-am facut nutritionist sau ing chimist sa stiu care e adevarul legat de sucul de fructe, de gluten, de albumina, etc dar nu pot avea 100 de mii de meserii in viatza asta.
Nu astept replici, e doar ce cred/fac eu.
Aliona, ce e Gerber, Semper, sa nu mor proasta. De Gerber am gasit ceva dar Semper?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Amma23 spune:
Fetele care alapteaza exclusiv, de cate ori mananca puii pe zi si cam cat stau la san la o masa?
Ama si Lucas 12 Martie 2007
laura_oana spune:
am nisteeee nerviiiiiii

am filmat pe edy cum papa si la gata s-a blocat camera si prin urmare a trebuit sa scoatem acumulatorii si s-a pierdut tot nu s-a salvat nimik...asa face de ceva vreme si d...u stie ce are ca mor de nervi.se blocheaza nu mai face nimik , nu se mai stinge si singura solutie e scoaterea acumulatorilor!!
supica de vita si piureu cu carnita au fost un total succes
, deci ii place si carnita de vita...nu am blenduit nimik, am tocat cu cutitul carnita , am pasat cu furculita morcovul, am pus 2-3 taitei si gata supa, am pus si in supica putin carnita...o delicatesa , ce mai...
hai ca va pup, ..cam liniste pe forum...asa e tot timpul canmd scriu si eu![]()
RaisaFudulu spune:
Dati pe Euforia ca sa vedeti ce tr mancat ca sa fie sanatos
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
madybulancea spune:
Stefania bine ai venit...dak vrei poti sa ma suni,i-am dar nr meu martutzei asa ca pot as il iei de la ea si ne intalnim...chiar as vrea tare mult sa ne cunoastem,dak vrei prin monument sau pe bulevard,acum depinde...dak sotul meu din dotare e pe acasa pot sa ajung pe bulevard sau pe faleza,dak nu imi e usor sa ajung in monument...poate totusi reusim sa ne vedem ca ar fi mare pacat!!!
Fetili copchilu meu nu vrea decat in fund sau pe burta in 4 labe dar in carut nu pot sa il tin pe burat ca mi-e ca sare de acolo iar numai in fund mi-e cam frik sa il tin,ce sa fac????oricum acasa in leaga numai in fund sta pentru ca se prinde de berile din lateral si se ridica si nici gand sa se intinda la loc....CE SA FAC???
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Kitty spune:
Amma, acum o luna, pana cand am alaptat exclusiv aveam 5 mese pe zi (uneori 6) si la 5-6 luni statea cam 10 min la o masa. Inainte, pe la 4 luni de ex. avea 6 mese si statea mai mult.
M-am intalnit astazi cu pediatra care ma sfatuieste legat de diversificare, tocmai venea de la un congres de pediatrie. Scriu aici ce mi-a spus, poate intereseaza pe cineva. Oricum, daca nu, nu va suparati pe mine ca scriu!
Deci: carnea si galbenusul de ou mi le-a recomandat dupa 8 luni. Mi-a mai spus sa nu le combin cu cartof pentru ca atunci nu se asimileaza fierul din ele. Sa le combin cu alte pireuri. Albus dupa un an.
Acum sa mai introduc banzica de vaci, dar sa nu o combin cu biscuiti ca nu se asimileaza calciul, sa o combin cu mar de ex.
Roxanici mi se pare ca are sens ce spui, mi-as dori sa fiu si eu mai relaxata la chestiile astea, dar sunt f panicoasa de felul meu, eu sunt aia cu drobul de sare. Sa vedeti ce o sa ma smiorcai saptamana viitoare cand al meu sot merge in Austria si miercuri Raul merge in excursie si eu o sa stau si o sa fac 13-14 pe forum!!!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
karra80 spune:
roxanici perfect de acord cu zici tu acolo...idem si la noi.....
da am o intrebare unde se pun toate cele ce le mananci ca pe tine nu se vede....?
Eu daca scap la KFC odata tre sa numai mananc nik o sapt intreaga

Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie