Piersicutze de iulie-august 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, saru'mana,am sa incerc si eu sa vad ca d-ra mea nu serveste paste sau orez, peste....asa, si soldateii?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia -pardon, uitasem de soldatei. Pai tai felia de toast in feliutze mici asa si ung cu branza Hochland sau Almette si ii fac separat o salata din rosie, castravete si ardei taiate cubulete. Poti face soldatei si cu putin unt si miere de dimi...sau cu cascaval...sau cu pasta de masline...
La paste am omis sa zic ca pui tu condimente dupa gust.

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

cristina ioana, foarte ingenios

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Noi abia am ajuns acasa. Am fost azi la a doua tura de vaccine de 1 an. 2 injectii ne-a impuscat tanti si normal am urlat cat ne-au tinut plamanii. Si asistenta asta belea are un stil de facut injectii zici ca baga sabia in ea asa se infingea cu seringa aia.
Anyway si ca sa top it all up in afara de vaccin suntem racita abia respiram nu dormim azi noapte nu a dormit mai deloc de la 4 dim abia a adormit si ea si la 6:38 s-a trezit. Si maselele ne chinuie in continuare deci avem tot tacamul posibil: masele, raceala plus vaccin. Si mi-a zis madam asistenta ca sa am grija ca efectele de la vaccin pot aparea si dupa 14 zile adik bubite ca la varicela glande imflanate si febra mare.
Legat de papa wow ai vostri mananca tare multe a mea abia abia daca papa ceva, iaurturile nu ii plac de nici o nuanta si culaore nimic am incercat toate natiile si branzica de bebe nici aia nu e buna, fructe papa si jeleu de fructe cu bucati de fucte de la dole ala ii place mult.
Revin maine cu detalii despre meniul nostru, ma chinui sa adorm fata sper sa se odihneasca in seara asta.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

mada_mxm, multa sanatate Ariannei!ce fel de virus sau ce-o fi este ca nu mai trece? m-am saturat sa iau med si eu si fata si tot degeaba;

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Monique,
esti o scumpaNoi am facut azi ultimul vaccin mentionat de tine si abazait zuza mea putin,dar s-a calmat cand i-a dat dr-ul un bretzel[d]
Cristina,
multumim de idei.Lista ta de papa cam coincide cu a noastra.si buna revenire!
mada_mxm,
am ramas masca...cum sa-i faca mai piersicutei vaccin cand e bolnavioara???Si noi azi am fost la ultimul vaccin (inainte de 2 ani)si primul lucru de care ne-au intrebat a fost daca Sofi este"fit".F curios...Multa sanatate!Am primit pm,notat,te voi contacta cand ajung.

Pupici tuturor si noapte linistita!
p.s. niciSof si nici Bubu nu papa mai mult de 2 oua /saptamana.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Azi am fost si noi la vaccinul de 1 an ca suntem intarziati si sper sa trecem cu bine sa nu facem febra. Am facut Infarix Hexa cred ca suntem singurii ca restul parca ati facut Infarix Penta dar daca asa a zis ea si a insistat, asta l-am luat ca cica acum e alta schema si pana la un an se face numai Hexa ca sa fie 4 doze de antiHepatic B.
Mai avem de facut Priorix pe care il au ei si m-a mai trecut pe o lista daca vreau sa ii mai fac peste 2 luni vaccin antihepatita A.
Il faceti si voi?
Mai mi-a spus ca Varilix se face la 2 ani, oricum m-a ametit cu denumirile astea de Priorix, Varilix....ca la un moment dat nu mai stiam de care din ele vb.

In legatura cu mancarea meniul nostru arata cam asa:

ora 6- lapte Milumil 3- 200 ml
ora 10-11 fructe cu cereale sau cu 5 biscuiti cam 200 gr.
-am incercat Almette, unt de la Milli, branzica Milli, cascaval, Apetito Kidiboo ptr. copii nu ii plac iar la rosie trage o strambatura de zile mari.
ora 14-15 piure de legume cu orez si carnita piept de pui/ficat de pui/ou/vita cam 200 gr.
-cand se plictiseste de piureul meu mai bagam o tura de borcanele de la Nestle (morcovi cu carne de pui, mazare cu pui, curcan cu legume)sau Hipp etc.
-daca nu papa tot piureul ii mai dau 100-170 ml lapte Milumil 3
ora 18-19 cereale de la Milupa cam 200 ml sau iaurt cu cereale
-am incercat mamaliguta cu branza si smantana si e chhh...
ora 22-22.30- lapte milumil 3- 250 ml cateodata 300 ml
Intre mese mai papa putina banana, struguri, mar, eugenie, covrig,stiksuri, biscuite si apa sau ceai Babydrink.

Cristinica fata de meniul tau noi suntem departe, apropo tu gatesti toate astea ca ma mai mobilizez si eu cate o data si mai fac ceva nou si cand vad ca nu papa ma descurajez si revin la vechea papa.

Eu nu mi-am mai facut griji asa mari cu papa ca am vazut ca ia constant in greutate si acum am redus si nr. de minute la max 30 min/masa.
Noi avem acum 10,5 kg si 84 cm suntem inalti si alergam toata ziua ca daca am fii mai linistiti poate am fi mai grasuti.
E ...sanatosi sa fim si le rezolvam pe toate.

emilia cu si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

'neata buna!

Hai sa va amuzati si voi un pic asa de dimineata
http://www.ffk-wilkinson.com/

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Nicolica double ..te asteptam "in camera cealalta"...si distractie placuta in excursie...sa faci poze multe, da?
Cristinico mama, din sticla de vin nu, ca nu avem asa ceva...noi avem doar sticle de Cola prin casa.....ca asta consumam, dar Razvan bea dintr-o chestie cu pai...luat de la Carrefour..de la Primi PAsi...care se inchide ermetic(teoretic)..si la care isi da el capacul la o parte cand ii e sete.Din aia bea si apa si lapte seara...si Teddy..si tot...(bine, are mai multe..)
Si asa am scapat de grija sa mai stau dupa el...isi ia baiatul singur de cate ori are nevioe...Acum mai trebuie sa il invat si sa isi puna singur lapte din frigider si my job is done...
Si oau! voi chiar mancati bunatati acolo...adica flacaul cel putin...miam...Bine ca am citit cand nu muream de vreo foame, ceva...ca altfel...iti ceream prin mail si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Mada mxm, Cristina hai mey ca mi-ati bagat cuiu' cu centura-aia-minune! In afara de Anglia se mai gaseste pe undeva? Si chiar scade burtihanul cu ea???

Sarilla si noi am invatat sa bem (doar) apa din cana d-aia cu pai dar.... parca tot mai bun e bibe tinut de mami.

emiliapop noua ne-a dat sa facem acum Varilix-ul si probabil ca intr-o luna-doua mergem la intepat iar .

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput